Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosee
    15. Siječanj 2015. 10:38

Tena, tebi je trebala doći jučer, jel? A test si radila prije 3 dana ili kad?
    Mislim da možeš napraviti test sutra s prvom jutarnjom, morao bi ti već pokazati! Držim fige!

Tena9
    15. Siječanj 2015. 10:53

Danas po mojoj procjeni ali kad dođe, uvijek dođe ujutro...a nije došlaaa...ajmeee...molim Boga da ne dođe...ako mi dragi ostaje u zg-do ned onda ću raditi u ned ujutro...ako ide sad u petak onda bum se strpila do pon-a...aaaaaa <3 <3 <3 <3 <3 <3

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Tena9
    15. Siječanj 2015. 10:54

ali me brine kaj nemam simptome osim bolnih grudi...tu i tamo probadajuća bol u donjem dijelu kod lijevog jajnika...da..rano je za simptome...ma jooj..zabrijavam... :/

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

StellaMaris
    15. Siječanj 2015. 11:04

nika nisi dobro pročitala moj post, nastojat ću ga pojasniti. Trakice su pokazale ovulaciju, mi smo je pokrili, put sam odgodila ne zato jer sam pretpostavljala, nego zbog toga što sam bila sigurna. Ja sam koristila trakice od zadnjeg dana M (zato i spominjemo ove 10X jeftinije s interneta) ispucala sam 10-tak trakica dok mi nije pokazalo O i sad sam sigurna da smo je pokrili, TOME I SLUŽE. Da mi nije pokazalo O  onda bi piškila do kraja ciklusa ...a ako ni onda nebi pokazalo ovulaciju (trakice su 99% točne) onda bi se naručila u doktora i vidjela što se događa. Ovdje cure većinom govore da nisu sigurne kad im je ovulacija i baš zbog toga bi upotrebljavale trakice jer ponavljam... ne mogu se sve seksati svako drugi dan mjesecima i godinama, ako ti ne ide onda je dobro tempirati odnose, također iz više razloga. Loš spermiogram je jedan od razloga jer prečestom ejakulacijom sperma gubi na kvaliteti, stoga su trakice korisne jer se odnosi tempiraju na dan kad trakica bude pozitivna, tom metodom se povećavaju šanse za trudnoću kod tog problema.
    Eto nadam se da sam uspijela rastumačiti što sam htjela reći u onom postu ranije.
    Istina je da treba vjerovati i da je na kraju sve Božja volja, ali nismo svi isti. Ja moram nešto poduzeti ako vidim da se ništa ne događa neko vrijeme.

Kosee slažem se s ovim za 'opuštanje'. Ja bi najradije da iman dugme za opuštanje...pritisnem ga i eto bebe 
    NMareN blago vam se...još samo 6 dana. meni još 12-14 

Tena iš iš vještica...samo nek ne dođe

<3 2/2013 <3

Tena9
    15. Siječanj 2015. 11:26

Curee..hvala vam na potpori..puno to znači <3 <3 <3 <3 uz toliko dobre vibre mora da bude dobro ;)

Lela29
    15. Siječanj 2015. 11:26

Tena vibramooooooo za + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    kažu da je izostanak simptoma isto simptom!

Tena9
    15. Siječanj 2015. 11:32

hahahahah...dobra, dobra ;) ma brine me samo kaj mi opet fali željeza...a da vas pitam, jel smeta za trudnoću ako fali željeza, tj. jel moguće da nisam do sada zatrudnila jer mi fali željeza??

StellaMaris
    15. Siječanj 2015. 11:43

Tena ne vjerujem da manjak željeza smeta za začeće. Samo ti kreni uzimati terapiju jer će ti do kraja trudnoće biti itekako potrebno

<3 2/2013 <3

Tena9
    15. Siječanj 2015. 11:47

počela sam sa heferolom a folnu ću danas ići da mi doktorica prepiše...hahahah StellaMaris pa još neznamo jesam li ili nisam ;) ali hvala ti  <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.