Hvala vam...bila sam u ljekarni i spomenula mi je neke od 70kn i neke koje mogu na recept...pa mi je rekla da mi to mora prepisati dok.op.prakse pa ću otići do nje i reći joj da mi to prepiše...jer mi se ne čeka fucking 30.01.!!!! Danas je datum za M ali ništa...inače ju dobim ujutro, tj.probudi me... mybybaby <3
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
*mybebaby :P
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Curie dobro jutro, evo danas sam puno bolje u odnosu na jučer i prekjucer,mislila sam da cu izluditi samu sebe i sve oko mene (čitaj suprug). Danas je evo 6dana prije neočekivane gospodicneM a simptoma nema,ni jednog, nema bolnih grudi,pospanosti,koje kakvih propadanja,osjetljivosti njuha, tamnijih bradavica..... Nista od toga... Do sad sam svaki put imala neki simptom i nista,SAD nemam nijedan, kaže suprug da sam ja sigurno medu onim curama koje neće imati nikakav simptom .
Ugodan dan želim svima
Ja to mogu, ja to hoću....
Tena, držim ti fige da vještica ne dođe..
Što se tiče tempiranja ili netempiranja odnosa, mislim da je važno znati kad ti je ovulacija i osluškivati svoje tijelo. Ne u smislu da se seksaš samo tih 3-4 dana u mjesecu, naravno.
Malo mi je zbunjujuće da npr ti Nika nisi znala kad ti je ovulacija a zagovaraš stav da ne treba ni istraživati kad ti je ovulacija. Imam osjećaj da bi ja na tvom mjestu zagovarala sasvim suprotno i rekla curama da je moguće da gađaju sasvim krive dane. To je pokazatelj koliko smo različite. Ja mislim da si ti imala sreće i jako mi je drago zbog toga. I slažem se s tobom da možda i ne treba gađati dane, ali ako ih već gađaš onda trebaš znati zašto ih gađaš tj zašto misliš da su baš ti plodni, a tu su lh trakice odlična stvar.
U svakom slučaju mislim da je savjet 'opustite se' kontraproduktivan. Nitko se ne može opustiti svojom voljom. To jednostavno dođe u nekom trenu kad određeni osjećaji sazriju u tebi. Ja sam se sad u prosincu pokušavala prisilno opustiti i misliti samo na blagdane pa sam na kraju shvatila da podsvjesno razmišljam o tome kako će mi taj mjesec zbog 'opuštenosti' biti dobitan. Podsvijest je gadna stvar i njome ne možeš upravljati.
Idemo dalje, ja si nekako mantram da što više mjeseci truđenja prolazi, to imam veće šanse da ostanem trudna. Držim nam svima fige!
ajmee..sad sam već jaako uzbuđenaa...kad da si opet kupim test??? ako i jesam T neću do 30.01.moći čekati... :D
nika, kužimo mi tebe da imaš pozitivne namjere, to uopće nije upitno
Samo bi htjele (barem ja) da i ti skužiš nas koje pokušavamo već neko vrijeme i imamo potrebu nešto poduzeti po tom pitanju da ubrzamo proces. Nekima ide brže, nekima sporije, a svima nam je teško čekati. Sjeti se da je i tebi tako bilo i nemoj nam poslati ječmence jer gunđamo
Sortiraj odgovore
Najstariji