Ja samo čitam i čitam i niš ne kužim kaj pričate :P hahahaha..nisam još u tim kraticama i terminima ;)
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Drage moje ja još nemam ni jedan jedini simptom moguće trudnoće, supruga izludujem a još vise samu sebe..., pokušavam se tješiti da je još prerano za bilo kakav simptom. Moram nekako skrenuti misli inače cu poludjeti... Puno pozitivnih vibrica šaljem svima koje su u iščekivanju,
Ja to mogu, ja to hoću....
NMareN, ja sa svojim mužem ne dijelim simptome, bacio bi me kroz balkon, ode se vama izjadam ...Držim ti fige!
Tena, ako ti je nisko željezo, kupi neki nadomjestak željeza i kombiniraj ga s folnom jer ona pospješuje apsorpciju.
Jučer sam vidjela u dm-u trakice za ovulaciju, OvulTest se zovu, tako nešto, isto je 5komada 109kn.
Tena ja sam pila Heferol i Folacin, super mi se željezo povratilo. Imaš kupiti folnu u ljekarnama i bez recepta
Lela i ja pijem folacin po preporuci ginekologa
Nika nema svatko priliku ni mogućnosti seksati se svako drugi dan, ja evo ovaj tjedan moram otputovati i namjestila sam da idem na put nakon O tako da nam ciklus ne propadne a uvelike su mi za to pomogle trakice. Nisam bila odmah za njih jer mi to znači forsiranje nečeg ali itekako dobro dođu. Uostalom zašto ne iskušati sve što ti može pomoći jer ne ide svatkom baš tako lako seksali se vi ili ne. Nečiji muževi nemaju ni idealni spermiogram, u tom slučaju česta ejakulacija sigurno neće dovesti do oplođivanja.
Cure se ovdje trude jako dugo. Ne vjerujem da im je baš do hopsanja svako drugi dan i tako mjesecima, pa čak i više od godine, zašto sebi nebi olakšale nakon što su probale milijun metoda da bi uopće došlo do trudnoće... Nemoj me krivo shvatiti, znam ja što si ti htjela reći, želim samo opravdati zašto se ovih par dana spominju te trakice
<3 2/2013 <3
Nika, uz duzno postovanje, nisi u pravu. Slazem se sa Stelom do posljednjeg slova. Ti si eto primjer da ti je uspjelo kada nisi ocekivala, ali u praksi ima i drugih primjera. Ja sa jednog drugog foruma znam djevojku koju sam licno upoznala i koja je pokusavala 8 mjeseci da ostane tudna.. svi nalazi super ali nije im se dalo. Ona je tada bila bez posla pa su se i sexsali svaki drugi dan, sto ona kaze ko' po rasporedu casova i opet im nije uspjevalo. Na kraju se odlučila za trakice i vec prvi mjesec kada je uhvatila taj pik ili kako se vec zove ostala je trudna.
Uostalom, dva partnera koja rade, neki cak i razlicite smjene, neki su na terenu, neki putuju poslovno, neki kao ja sada imaju godišnji odmor drugaciji od partnerovog jednostavno ne mogu uskladti da se sexaju svaki drugi dan. Ja smatram da treba pokusati sva moguca sredstva, nesto ce vec upaliti. Znam da je tvoj post bio dobronamjeran, ali nije bas sve crno i bijelo u zivotu.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Tena, možeš normalno kupiti folnu u apoteci (ima je čak i u dm-u). Nju se ionako preporučuje piti kad pokušavaš ostati trudna i u ranoj trudnoći tako da samo naprijed - dvije muhe jednim udarcem
Sortiraj odgovore
Najstariji