meni je razlika po uzv i zadnji m ,al eto ja se ravnam po uzv,a šta se tice sisa ,koma..bole za poludit kad skinem grudnjak i baš je posmeđilo oko bradavica,baš mi izgledaju ko prave dojilje hehheh
meni je razlika po uzv i zadnji m ,al eto ja se ravnam po uzv,a šta se tice sisa ,koma..bole za poludit kad skinem grudnjak i baš je posmeđilo oko bradavica,baš mi izgledaju ko prave dojilje hehheh
ja se isto ravnam po uzv po mengi sam 10 dana vise...mene nekad zabole ali nisu više ko prije..jedan dan nemogu ni s grudnjakom ni bez njega a nekad ništaaaa... ništa neznam...strah me da to nije ok
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

Ja samo čitam i čitam i niš ne kužim kaj pričate :P hahahaha..nisam još u tim kraticama i terminima ;)
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Drage moje ja još nemam ni jedan jedini simptom moguće trudnoće, supruga izludujem a još vise samu sebe..., pokušavam se tješiti da je još prerano za bilo kakav simptom. Moram nekako skrenuti misli inače cu poludjeti... Puno pozitivnih vibrica šaljem svima koje su u iščekivanju,

Ja to mogu, ja to hoću....
NMareN, ja sa svojim mužem ne dijelim simptome, bacio bi me kroz balkon, ode se vama izjadam ...Držim ti fige!

Tena, ako ti je nisko željezo, kupi neki nadomjestak željeza i kombiniraj ga s folnom jer ona pospješuje apsorpciju.
Jučer sam vidjela u dm-u trakice za ovulaciju, OvulTest se zovu, tako nešto, isto je 5komada 109kn.
Tena, ako ti je nisko željezo, kupi neki nadomjestak željeza i kombiniraj ga s folnom jer ona pospješuje apsorpciju.
Jučer sam vidjela u dm-u trakice za ovulaciju, OvulTest se zovu, tako nešto, isto je 5komada 109kn.
A smijem to na svoju ruku? mislim tu folnu? Heferol (željezo) mi je dok.prepisala već...ili da se strpim do 30.01.?? makaar je to duugooooooooooooo :P Sigurno sam vam već svima tu dosadna..isprike zbog toga! :)
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji