Dita i Pepita pokrijte vi to s keksićem za svaki slučaj
Luki sretno s pregledom, nadam se da će sve biti u najboljem redu
I ja sam čula da te s ebaya ne odudaraju puno po kvaliteti od ovih naših skupih iz ljekarne, navodno je to sve isto samo što su u ljekarnama ljepše zapakirane te trakice u plastičnu masku.
<3 2/2013 <3
StellaMaris hvala ti
U biti oni te iste testere upakiraju I brendiraju pa prodaju po masu put vecoj cijeni. Biznis
14.06.2014. L ♥
curkeeee kako ste....zašto trošite silne novce na te trakice i testove...znam da ste možda iznemogle i nemate strpljenja,ali realnost je da vam one UOPĆE ne koriste...neće vas one učiniti trudnim,ionako cete se hopsat s dragim to i je poanta....ja i dalje srećem statuse "pokrili smo plodne dane" možda bi i ja tako mislila da mi nije kako je i da nisam ostala trudna kad jesam...ali vjerujte mi i vodite se mojim primjerom i sličnim da je naše tijelo ogromna zagonetka...neće kad mi hoćemo nego kad ono hoće....budite uvijek aktivne i pokrijte svako 2 dan ciklusa.......(OVO JE DOBRONAMJERNI POST!!!)
šaljem vam puuuuuuuuse...opustite se i uživajte....
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
meni je razlika po uzv i zadnji m ,al eto ja se ravnam po uzv,a šta se tice sisa ,koma..bole za poludit kad skinem grudnjak i baš je posmeđilo oko bradavica,baš mi izgledaju ko prave dojilje hehheh
Sortiraj odgovore
Najstariji