NMareN, i ja se nadam, da barem idući tjedan obje slavimo
Ja trebam dobiti od 19.1. nadalje, ali zbog kasnije ovulacije (prema bazalnoj) ju očekujem tek 21.1.
Obično imam unaprijed detaljan plan kad ću raditi test (i taj plan najčešće prekršim i napravim ranije), ali ovaj ciklus još nisam ništa smislila i odlučila. Možda jer nemam više onih jeftinih testova-trakica iz dm-a, imam samo jedan ClearBlue, neki skuplji, a već sam si nekako u glavi zacrtala da njega neću bez veze potrošiti.
Što ti planiraš?
Samo sam u prvom ciklusu pokušavanja radila test dan prije očekivane i rekla sam nema šanse da vise trosim novce bez veze(iako je test one jeftine trakice kako kažeš iz dm-a). Odlučila sam svaki idući ciklus raditi test tek nakon barem tri dana kašnjenja i do sad se to nije dogodili jer uvijek došla na očekivani dan ili dan ranije . Sada imam još jednu granicu iz dm-a i ako ce dotična kasniti radimo testic.
Ja to mogu, ja to hoću....
I ja sam potrošila sve testove iz kuće, nadam se da neću doći u napast kupiti jedan "za svaki slučaj". Ostale su mi još dvije LH rakice ali ni njih neću potrošiti jer nema sumnje da mi je O bila jučer. Mi smo isto pokrili večer prije, jučer nismo jer sam ja bolesna. pa se nadam da je dovljno. A negdje sam čitala da su male šanse da se jajašce oplodi na sam dan O, da je bolje imati odnose 24-48h ranije
<3 2/2013 <3
Meni se jučer navečer pojavila ta sluz, vodena, prozirna i bilo je dosta,a sad da li je to bila O neznam, samo znam da mi lice izgleda katastrofa cijelo je masnije, a na bradi akne za poluditii i to ne male nego one potkožne upaljene, osjećam se bljakkkk :(
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Draga Stella, samo to i radim - jedem... znaci kad se vratim kuci, umjesto uobicajnog trcanja svaka dva dana, morat cu trcati ko' luda.. ajd ovamo da mi pravis društvo u papanju...
Izvini ne upratih, jesi li narucivala trakice preko neta ili si ih u ljekarnama uzimala? Vidjoh da ima nesto i u Dm-u ali nisam zagledala..
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Ahahahah...nema veze za više trčanja, isplati se uživat u onim okusima, mljac...da mi ima tko čuvat ovog hahara i ja bi ti se pridružila
Naručila sam trakice s ebaya ali dok ne stignu za ovaj ciklus sam kupila u ljekarni, 100kn 5 testera. Na ebayu 30 Lh trakica i 10 testova za T sam platila 30-tak kn. Nisam primjetila te u DM, ali vidila sam da ih netko spominje.
<3 2/2013 <3
Mene danas pocelo bolit a jutros imala onaj rastezljivi iscjedak.vise neznam sto bi mislila..a simptome pms jos nema a tewbala bi dobit za deset dana.mozda zakasnjela ovulacija?
Jeli znate dali u dm-a ima kupit lh trakica?jer su u ljekarni 105kn 5komada!!!
meni su plodni dani tek za tjedan dana, no vise se nicem ne nadam. negdje sam citala da ima lh trakica u dm, ali sam vidjela da ima samo testova, neznam jel su ih stavili u prodaju, iako, ako bude ko u Bipi, bit ce jos skuplje nego u ljekarnama za kupiti
StellaMaris, koliko sam citala iskustva zena koje su kupovale preko ebay-a trakice I testove vecinom govore kako su zadovoljne, jer da kvalitetom ne odudaraju nista od ovih iz ljekarne precjenjenih. :)))
Dita I Pepita meni se to cini kao ovulacija sto opisujete, al koliko su ludi ciklusi nikad se ne zna.
lidija, koliko sam skuzila Bipa drzi cijene kao Kpzmo I to u velikoj vecini su razlike u cijeni I po 10 kuna skuplje nego u dm-a. Kao cijene u ljekarnama. Bas nisu normalni.
Evo da vam javim da sam isla po nalaze od operacije I dobila jackopt. Vrsta tumora koja je najjrjeda od svih I javlja se u 1, 7%...dobra stvar je sto je rijetko smrtonosan, sad cekam da novci stignu pa se idem naruciti na pregled, pa ce mi znati vise reci nakon toga sto I kako.
Drage, puse vam svima saljem I iscekujem uskoro vesele vijesti od vas, plusiceee
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji