Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    06. Siječanj 2015. 11:32

Bebinjo super da je sve OK, sad si napokon mirnija. Uzimaj folnu barem do 12-tog tjedna.
    Didi dobrodošla, godinu dana je dugo ali ne odustajte i nadam se da ćeš što prije u trudnice
    Lela mislim da je rano za test, obično bude pozitivan tako rano ako je O bila ranije ali i sama znam koliko je teško odoljeti, uvijek se nadaš...
    Nelci zar to nebi trebalo biti dobar znak...držim fige da uspije
    Lidija razumijem te, i ja znam da dođe kad se ne nadaš, uvjerila sam se u to u 100 drugih situacija, ali teško je smetnuti misli, nastojim zaboraviti da radimo bebu i smišljam s čim bi se mogla zaokupiti ali zasad ne ide. Teško se opustiti i prilikom odnosa s mužem kad opet svi vode samo jednom cilju...bebi. Idući potez mi je izaći vani, malo popiti dovoljno da me opusti i razveseli...možda nam to uspije,spojiti ugodno s korisnim 

<3 2/2013 <3

bebinjo
    06. Siječanj 2015. 11:47

Jooj...hvala vam svima!! 😙😙
    sad sam puno mirnija jer je za sada sve ok jedino to sto je plod manji nego sto bi trebao biti za 8 tjedan ali mi je rekao gin da je to u redu i da cemo vidjeti drugi put. Malo sam bila u šoku na pregledu pa još kad sam vidjela malo čudo na ultrazvuku....otišla sam bez i jednog postavljenog pitanja!! Hehe budem drugi put!!

LuKi5
    06. Siječanj 2015. 12:21

bebinjo

Jooj…hvala vam svima!! 😙😙
    sad sam puno mirnija jer je za sada sve ok jedino to sto je plod manji nego sto bi trebao biti za 8 tjedan ali mi je rekao gin da je to u redu i da cemo vidjeti drugi put. Malo sam bila u šoku na pregledu pa još kad sam vidjela malo čudo na ultrazvuku….otišla sam bez i jednog postavljenog pitanja!! Hehe budem drugi put!!

Ma bez brige. Vjerojatno ti je samo bila kasnije ovulacija pa je zato manji. ;)

14.06.2014. L ♥

Lela29
    06. Siječanj 2015. 12:57

Bravo Bebinjo, čestitam i želim ti da dalje bude sve kako triba. 
    A ja stvarno jesam uranila sa testom, zapravo mislim da sam i ovulaciju krivo skužila, al nema veze, svejedno smo pokrili. Totalno sam u PMSu, imam osjecaj da cu procurit svaki tren. Sinoć sam umirala od grčeva i bolova u leđima. Sve bi to bilo normalno, ali ja NIKAD nemam takav PMS. M me uvijek iznenadi, jedina naznaka da stiže su mi bolne grudi, a sad me ne bole, samo su punije nego inače. Ne znam više šta bi mislila... možda je HSG napravio (ne)red unutra i to je normalni, zdravi PMS  :-D

bebinjo
    06. Siječanj 2015. 13:20

Želim vam svima plusiće u ovoj godini i da sve bude bez problema. Meni se relativno brzo "uhvatilo"...prvi mjesec pokušavanja je bila biokemijska trudnoća a vec drugi mjesec...plusić i eto!! Malo čudo raste!!😆😆😆

Pepita2109
    06. Siječanj 2015. 13:34

Eto meni se mjesečnica produžila malo, danas je 6.ti dan, mislim  i nadam se zadnji jer me ulošci već žuljaju i smetaju,samo ide još onaj smeđkasti iscjedak. Čudno mi je to što mi inače pred menstruaciju izbiju akne i koža mi bude jako masna,a sada se to događa sad na samom kraju menstruacije,ali toliko sam ju čekala da možda i nije čudno. Sutra zovem ginekologa opet, da vidim kad da dođem točno napokon na taj pregled..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    06. Siječanj 2015. 19:39

Je li moguće da imam PMS danas mi je dc i ujedno zadnji dan M??

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

StellaMaris
    06. Siječanj 2015. 21:53

Pepita neznam što bi ti rekla pošto je i u mene sve zbrčkano, došla mi je na vrijeme ali prva 2 dana pojavljivao se neki roskasti iscjedak pa je čak 7 dana išlo ko da nikad neće stati, grudi me bole cijelo vrijeme, i PMS osjećam.
    Možda se u tebe radilo o anovulacijskom ciklusu, zato ti je M kasnila i možeš imati produljeno krvarenje. Ako ti se pojavio PMS može biti i nadolazeća ovulacija ili su se i u tebe hormoni isto malo zaigrali. Svakako to napomeni doktoru...

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI