Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebinjo
    06. Siječanj 2015. 11:47

Jooj...hvala vam svima!! 😙😙
    sad sam puno mirnija jer je za sada sve ok jedino to sto je plod manji nego sto bi trebao biti za 8 tjedan ali mi je rekao gin da je to u redu i da cemo vidjeti drugi put. Malo sam bila u šoku na pregledu pa još kad sam vidjela malo čudo na ultrazvuku....otišla sam bez i jednog postavljenog pitanja!! Hehe budem drugi put!!

Lela29
    06. Siječanj 2015. 12:57

Bravo Bebinjo, čestitam i želim ti da dalje bude sve kako triba. 
    A ja stvarno jesam uranila sa testom, zapravo mislim da sam i ovulaciju krivo skužila, al nema veze, svejedno smo pokrili. Totalno sam u PMSu, imam osjecaj da cu procurit svaki tren. Sinoć sam umirala od grčeva i bolova u leđima. Sve bi to bilo normalno, ali ja NIKAD nemam takav PMS. M me uvijek iznenadi, jedina naznaka da stiže su mi bolne grudi, a sad me ne bole, samo su punije nego inače. Ne znam više šta bi mislila... možda je HSG napravio (ne)red unutra i to je normalni, zdravi PMS  :-D

bebinjo
    06. Siječanj 2015. 13:20

Želim vam svima plusiće u ovoj godini i da sve bude bez problema. Meni se relativno brzo "uhvatilo"...prvi mjesec pokušavanja je bila biokemijska trudnoća a vec drugi mjesec...plusić i eto!! Malo čudo raste!!😆😆😆

Pepita2109
    06. Siječanj 2015. 13:34

Eto meni se mjesečnica produžila malo, danas je 6.ti dan, mislim  i nadam se zadnji jer me ulošci već žuljaju i smetaju,samo ide još onaj smeđkasti iscjedak. Čudno mi je to što mi inače pred menstruaciju izbiju akne i koža mi bude jako masna,a sada se to događa sad na samom kraju menstruacije,ali toliko sam ju čekala da možda i nije čudno. Sutra zovem ginekologa opet, da vidim kad da dođem točno napokon na taj pregled..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    06. Siječanj 2015. 19:39

Je li moguće da imam PMS danas mi je dc i ujedno zadnji dan M??

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

StellaMaris
    06. Siječanj 2015. 21:53

Pepita neznam što bi ti rekla pošto je i u mene sve zbrčkano, došla mi je na vrijeme ali prva 2 dana pojavljivao se neki roskasti iscjedak pa je čak 7 dana išlo ko da nikad neće stati, grudi me bole cijelo vrijeme, i PMS osjećam.
    Možda se u tebe radilo o anovulacijskom ciklusu, zato ti je M kasnila i možeš imati produljeno krvarenje. Ako ti se pojavio PMS može biti i nadolazeća ovulacija ili su se i u tebe hormoni isto malo zaigrali. Svakako to napomeni doktoru...

<3 2/2013 <3

dita0108
    06. Siječanj 2015. 22:36

Eej drage zelim vam sve najbolje u ovoj godini a najvise svima nama trudilicama da ugledamo plusice .
    Pepita najvjerojatnije su ti se hormoni malo poremetili zato ti je to tako sve zbrckano.ali najbolje ri je da ides kod gin.i sve reces pa ces vidit sto se dogadja.
    evo ja jutros primjetila onu nekakvu sluz poput bjelanjka.jeli to znak da je ovulacija nastupila?jer vise nemam pojma kad su mi plodni dani kako mi je prosli mjesec kasnila 20 dana.

NMareN
    07. Siječanj 2015. 09:40

Dobro jutro curke, želim nam svima plusice što prije uz puno pozitivne vibre, nama je ovo 4.mjese pokušavanja i nadamo se ++++++++, pokrivamo pd pa cemo vidjeti...  Dita0108 da to bi trebalo znaciti plodne dane,a vrhunac bi trebao biti kad je sluz prozirna

Ja to mogu, ja to hoću....

StellaMaris
    07. Siječanj 2015. 11:33

Jutro svima... Kako ste trudilice i friške trudnice?
    Mi se nadamo da kod nas važi ono 'treća sreća', i već smo u akciji jer ja nisam sigurna da mi je O baš po sredini ciklusa, danas mi 9. dc

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.