Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    05. Siječanj 2015. 13:10

bebinjo držimo fige

lilianaa
    05. Siječanj 2015. 15:45

Mare27 da, i meni se cini da ce mi se plusic pojaviti kad se najmanje budem nadala, samo tesko jer ja se stalno nadam   Mene malo boljucka desni jajnik par dana, cekam svoju vjesticu da dode, a vjerojatno i hoce buduci da nemam nikakvih drugih simptoma.
    Bebinjo, drzimo fige, javi nam se
    Lela mislim da bi najranije trebala radit test jedan dan nakon kasnjenja jer dugo sam ovdje na forumu i vidim da je mnogima i onaj clearblue test pokazao negativno koji dan prije ocekivane menge a bile su trudne. Mislim da na kutiji cak i pise u kojem postotku zena se moze ocitati plusic prije M. Drzim fige i tebi i sebi i svim trudilicama da ugledamo plusic i svog bebana ove godine. 

lilianaa
    05. Siječanj 2015. 15:45

Mare27 da, i meni se cini da ce mi se plusic pojaviti kad se najmanje budem nadala, samo tesko jer ja se stalno nadam   Mene malo boljucka desni jajnik par dana, cekam svoju vjesticu da dode, a vjerojatno i hoce buduci da nemam nikakvih drugih simptoma.
    Bebinjo, drzimo fige, javi nam se
    Lela mislim da bi najranije trebala radit test jedan dan nakon kasnjenja jer dugo sam ovdje na forumu i vidim da je mnogima i onaj clearblue test pokazao negativno koji dan prije ocekivane menge a bile su trudne. Mislim da na kutiji cak i pise u kojem postotku zena se moze ocitati plusic prije M. Drzim fige i tebi i sebi i svim trudilicama da ugledamo plusic i svog bebana ove godine. 

bebinjo
    05. Siječanj 2015. 18:57

Evo me....
    dosla sam doma bez trudničke knjižice ali sa slikicom ultrazvuka gdje se vidi malo čudo od 5.5 mm sa otkucajima srca...
    po kalendaru bi trebala biti trudna 8 tjedana ali gin misli da nije toliko da je manje pa idem vaditi krv i sve te analize krvi i mokrace pa za 4 tjedna ponovo na utrazvuk pa cemo tada utvrditi..
    hepi sam 😀😀😀😀

renata6
    05. Siječanj 2015. 19:48

bebinjo

Evo me….
    dosla sam doma bez trudničke knjižice ali sa slikicom ultrazvuka gdje se vidi malo čudo od 5.5 mm sa otkucajima srca…
    po kalendaru bi trebala biti trudna 8 tjedana ali gin misli da nije toliko da je manje pa idem vaditi krv i sve te analize krvi i mokrace pa za 4 tjedna ponovo na utrazvuk pa cemo tada utvrditi..
    hepi sam 😀😀😀😀

Super, čestitam! Biti će to sve ok!

Pepita2109
    05. Siječanj 2015. 22:56

bebinjo

Evo me….
    dosla sam doma bez trudničke knjižice ali sa slikicom ultrazvuka gdje se vidi malo čudo od 5.5 mm sa otkucajima srca…
    hepi sam 😀😀😀😀

Čestitaaaaaaaaaaaaaam od  

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

lilianaa
    05. Siječanj 2015. 20:04

Cestitam bebinjo  imas vec kakvih simptoma?

bebinjo
    05. Siječanj 2015. 20:28

Hvala vam. 😙
    Ma meni skoro pa i prošli simptomi. Hehe 
    mučnine imam sada samo ponekad ali me sise bole još uvijek. I imam grceve u maternici svako večer. Ali to traje vec neka 3-4 tjedna.

bebinjo
    05. Siječanj 2015. 23:05

😆😆😆😆
    zaboravila sam pitati na pregledu dosta toga a jedno pitanje je trebalo biti i o folnoj kiselini!! Da li je kasno ako je sad krenem piti jer gin mi nije nista rekao?

renata6
    06. Siječanj 2015. 09:17

bebinjo

😆😆😆😆
    zaboravila sam pitati na pregledu dosta toga a jedno pitanje je trebalo biti i o folnoj kiselini!! Da li je kasno ako je sad krenem piti jer gin mi nije nista rekao?

Nije kasno, kupi i pij, ona je jako bitna.

MarijaŠ
    06. Siječanj 2015. 11:10

bebinjo

😆😆😆😆

Iskrene čestitke i sretno!

Krešimir 19.08.2014. <3

LuKi5
    05. Siječanj 2015. 23:34

Bebinjo, cestitke :))) 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI