Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebinjo
    05. Siječanj 2015. 18:57

Evo me....
    dosla sam doma bez trudničke knjižice ali sa slikicom ultrazvuka gdje se vidi malo čudo od 5.5 mm sa otkucajima srca...
    po kalendaru bi trebala biti trudna 8 tjedana ali gin misli da nije toliko da je manje pa idem vaditi krv i sve te analize krvi i mokrace pa za 4 tjedna ponovo na utrazvuk pa cemo tada utvrditi..
    hepi sam 😀😀😀😀

lilianaa
    05. Siječanj 2015. 20:04

Cestitam bebinjo  imas vec kakvih simptoma?

bebinjo
    05. Siječanj 2015. 20:28

Hvala vam. 😙
    Ma meni skoro pa i prošli simptomi. Hehe 
    mučnine imam sada samo ponekad ali me sise bole još uvijek. I imam grceve u maternici svako večer. Ali to traje vec neka 3-4 tjedna.

bebinjo
    05. Siječanj 2015. 23:05

😆😆😆😆
    zaboravila sam pitati na pregledu dosta toga a jedno pitanje je trebalo biti i o folnoj kiselini!! Da li je kasno ako je sad krenem piti jer gin mi nije nista rekao?

LuKi5
    05. Siječanj 2015. 23:34

Bebinjo, cestitke :))) 

14.06.2014. L ♥

StellaMaris
    06. Siječanj 2015. 11:32

Bebinjo super da je sve OK, sad si napokon mirnija. Uzimaj folnu barem do 12-tog tjedna.
    Didi dobrodošla, godinu dana je dugo ali ne odustajte i nadam se da ćeš što prije u trudnice
    Lela mislim da je rano za test, obično bude pozitivan tako rano ako je O bila ranije ali i sama znam koliko je teško odoljeti, uvijek se nadaš...
    Nelci zar to nebi trebalo biti dobar znak...držim fige da uspije
    Lidija razumijem te, i ja znam da dođe kad se ne nadaš, uvjerila sam se u to u 100 drugih situacija, ali teško je smetnuti misli, nastojim zaboraviti da radimo bebu i smišljam s čim bi se mogla zaokupiti ali zasad ne ide. Teško se opustiti i prilikom odnosa s mužem kad opet svi vode samo jednom cilju...bebi. Idući potez mi je izaći vani, malo popiti dovoljno da me opusti i razveseli...možda nam to uspije,spojiti ugodno s korisnim 

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.