Evo me....
dosla sam doma bez trudničke knjižice ali sa slikicom ultrazvuka gdje se vidi malo čudo od 5.5 mm sa otkucajima srca...
po kalendaru bi trebala biti trudna 8 tjedana ali gin misli da nije toliko da je manje pa idem vaditi krv i sve te analize krvi i mokrace pa za 4 tjedna ponovo na utrazvuk pa cemo tada utvrditi..
hepi sam 😀😀😀😀
Hvala vam. 😙
Ma meni skoro pa i prošli simptomi. Hehe
mučnine imam sada samo ponekad ali me sise bole još uvijek. I imam grceve u maternici svako večer. Ali to traje vec neka 3-4 tjedna.
😆😆😆😆
zaboravila sam pitati na pregledu dosta toga a jedno pitanje je trebalo biti i o folnoj kiselini!! Da li je kasno ako je sad krenem piti jer gin mi nije nista rekao?
Bebinjo super da je sve OK, sad si napokon mirnija. Uzimaj folnu barem do 12-tog tjedna.
Didi dobrodošla, godinu dana je dugo ali ne odustajte i nadam se da ćeš što prije u trudnice
Lela mislim da je rano za test, obično bude pozitivan tako rano ako je O bila ranije ali i sama znam koliko je teško odoljeti, uvijek se nadaš...
Nelci zar to nebi trebalo biti dobar znak...držim fige da uspije
Lidija razumijem te, i ja znam da dođe kad se ne nadaš, uvjerila sam se u to u 100 drugih situacija, ali teško je smetnuti misli, nastojim zaboraviti da radimo bebu i smišljam s čim bi se mogla zaokupiti ali zasad ne ide. Teško se opustiti i prilikom odnosa s mužem kad opet svi vode samo jednom cilju...bebi. Idući potez mi je izaći vani, malo popiti dovoljno da me opusti i razveseli...možda nam to uspije,spojiti ugodno s korisnim
<3 2/2013 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji