Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    04. Siječanj 2015. 19:01

Mene samo strah ako su se hormoni zbrckali da će trebati vremena da se vrate u normalu, nadam se da kako došlo da će tako i proći. Ali ovo krvarenje me baš izluđuje, nema nikakvih naznaka da će uopće stati 

I ja sam pila Elevit u prvoj trudnoći + Legofer jer mi je željezo rapidno padalo. Treba strpljenja da se izađe iz 'kritičnih' 12 tjedana onda će stvari valjda biti lakše. A što se tiče grudi, imala sam faze kad grudnjak nisam mogla nositi koliko su boljele a onda bi neki period to stalo, pa sve tako. Isto kao i stomak, rastao bi preko noći pa po mjesec dana ni centimetra.

<3 2/2013 <3

NMareN
    04. Siječanj 2015. 23:09

Curke želim vam svima sve najbolje u novoj godini uz velike plusice... Znaci mi gospodičnuM nismo očekivali 25.12., međutim iznenadila nas 24.12., tako da eto 3.mjesec pokušavanja dobivanja naše bebice je prošao, ušli smo u 4.mj i trenutno smo u akciji pe ćemo vidjeti dal će nas ovaj mjesec zaobići dotična gospodičnaM, želim nam svima da nam se to ostvari u prvi tri mjeseca tako da još ove godine imamo svoje bebice...

Ja to mogu, ja to hoću....

• Nelci
    05. Siječanj 2015. 10:14

Prije par dana sam bila kod ginekologa koji se iznenadio i rekao da moji jajnici imaju toliko folikula kao da mi je 20 godina ( imam 30), ali kod nas nema bebe, pa nema. E sad, danas mi je 27 dan ciklusa, test negativan, nemam nikakvih simptoma. Polako gubim nadu. Da li je neko bio u ovakvo situaciji?

• didi20
    05. Siječanj 2015. 10:36

pozdrav svima na forumu :) želim vam svima sretnu novu! nova sam članica ali u istim problemima kao i vi, radimo na bebi već godinu dana al ne ide. još se ne snalazim kako treba al nadam se da će te negdje vidjeti ovaj moj post .

• mama0309
    05. Siječanj 2015. 10:48

Ej curke drage, ja svoju bebu vec imam 4 mjeseca ali tu sam da vas sve malo utjesim. Znam da je nekima od vas vec polako panika sto nije u redu samnom da nemogu ostati trudna itd. Isto tako sigurno se neke od vas trude jaako dugo pa jos uvijek nista. E ovako, ja sam na svoj plusic cekala punih 8 mjeseci. Vec sam pocela sumnjati da nesto niije uredu i taman kad sam otisla doktoru i pitala ga sta da radimo, drugi mjesec eto plusa. i uzv kaze 7+5 tt :D Nitko sretniji od mene. I to je doslo nenadano. Dok god se opterecujete time nece ni biti. Pustite kako se kaze mozak na pasu, mislite na sve drugo osim na to. I kad se najmanje nadate desit ce se. Sigurno!!! I moja seka je bila trudna mjesec dana manje od mene i bebi je stalo srce u drugom mj trudnoce i morala je na kiretazu. Plakala sam i ja zajedno s njom jer se bas veselila tome. 3 beba nakon 10 godina tek.. I pokusavali su mjesecima ponovo i nista. I ona htjela odustati, prestala se nadati kad eto ti plusic i sad vec 13 tjedana je trudna :) Tako da curke, ne odustajte nikako! Samo nemojte se puno opterecivati oko toga. Eto, nadam se da sam bar poneku od vas malo utjesila...

P.S. Mi bi htjeli jos jednu bebicu ali ja nekako nisam sigurna dal bi to sad bas htjela ili kad ovaj bebac od 4 mj jos malo poraste. Strah me kako cu se snaci sa 2 male djecice (iako mojim sekama super ide) jer mi smo sami u Njemackoj i nemamo nikoga da nam pomaze kad zaskripi... A mm kaze da njemu nije vazno dal ce se desiti sad ili za 5 ili 10 godina. Da on zna da ce sve bit ok i da cemo mi to moci bez problema... Sta vi mislite??

03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3

bebinjo
    05. Siječanj 2015. 11:26

Danas idem na pregled i nadam se da će se nešto pokazati i da će biti sve u redu!! Držite fige!

Lela29
    05. Siječanj 2015. 13:06

Bebinjo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja, nestrpljivica išla jutros piškit test i naravno negativan.
    8.1. bi trebala dobit, čitam po netu da je nekom i ranije pokazalo +. Sada odbijam kupit i radit ponovo test dok mi ne zakasni bar jedan dan (ako zakasni). Jako sam se nadala, ovo nam je prvi ciklus nakon HSG-a. :(

mare27
    05. Siječanj 2015. 13:10

bebinjo držimo fige

lilianaa
    05. Siječanj 2015. 15:45

Mare27 da, i meni se cini da ce mi se plusic pojaviti kad se najmanje budem nadala, samo tesko jer ja se stalno nadam   Mene malo boljucka desni jajnik par dana, cekam svoju vjesticu da dode, a vjerojatno i hoce buduci da nemam nikakvih drugih simptoma.
    Bebinjo, drzimo fige, javi nam se
    Lela mislim da bi najranije trebala radit test jedan dan nakon kasnjenja jer dugo sam ovdje na forumu i vidim da je mnogima i onaj clearblue test pokazao negativno koji dan prije ocekivane menge a bile su trudne. Mislim da na kutiji cak i pise u kojem postotku zena se moze ocitati plusic prije M. Drzim fige i tebi i sebi i svim trudilicama da ugledamo plusic i svog bebana ove godine. 

lilianaa
    05. Siječanj 2015. 15:45

Mare27 da, i meni se cini da ce mi se plusic pojaviti kad se najmanje budem nadala, samo tesko jer ja se stalno nadam   Mene malo boljucka desni jajnik par dana, cekam svoju vjesticu da dode, a vjerojatno i hoce buduci da nemam nikakvih drugih simptoma.
    Bebinjo, drzimo fige, javi nam se
    Lela mislim da bi najranije trebala radit test jedan dan nakon kasnjenja jer dugo sam ovdje na forumu i vidim da je mnogima i onaj clearblue test pokazao negativno koji dan prije ocekivane menge a bile su trudne. Mislim da na kutiji cak i pise u kojem postotku zena se moze ocitati plusic prije M. Drzim fige i tebi i sebi i svim trudilicama da ugledamo plusic i svog bebana ove godine. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.