Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lilianaa
    02. Siječanj 2015. 15:27

Hvala draga, lijepo od tebe sto me se sjetis sve najbolje i tebi i bebacu, ovo je vasa godina 

mare27
    02. Siječanj 2015. 15:59

draga lidija87 ja sam ostala trudna pod stresom i to velikim (mama mi obolila)   ,onda ne mogu reči da nisam mislila o tome jesam,smanjenim intenzitetom al jesam i nisam dizala noge u zrak i imali odnos možda dva tri puta i to ajmo reči poslije plodnih dana,pa eto... ustvari vjerujem da je kod mene jedina kočnica bila ureoplazma,mj prije sam je liječila i odmah idući ciklus ostala trudna,pa eto ako šta pomogne

Lela29
    03. Siječanj 2015. 09:33

Drage klokanice, želim vam sve najbolje u 2015. godini, da svaka od vas dočeka svoj plus!
    Bebinjo nadam se da je sve ok, jesi bila u doktora
    Tonka žao mi je zbog neuspješne inseminacije. Mene te stvari cekaju na proljeće ako ne uspijemo do tada. Jos ne znam sta da mislim o tome, bojim se neuspjeha, bolnica, doktora, zahvata, svega!
    Meni je ovo 1. ciklus nakon HSG-a i sve mi je drugacije. Ovulaciju sam imala 3 dana ranije nego inace, prvi put u životu vidila plodnu sluz. Pokrili smo, al nemam nikakvih simptoma, samo oštra bol 4 dpo. Za 5 dana trebam dobit, čak ništa ni od pms-a koji me inace rastura.  mislim se napravit test ranije, ne znam....

bebinjo
    03. Siječanj 2015. 12:15

Sve najbolje vam zelim u ovoj 2015. godini i zelim vam puno plusica!!! 
    Ja tek idem u pon na prvi pregled a tada ce biti 28 dana kako "kasni" pa se nadam.da ce se nesto vidjeti na pregledu. Iscjedak vise nemam ali samo lezim pa mozda i zbog toga. Gin mi rekao kad sam zvala neki dan da probam mirovati i da dodem ranije samo ako pocne jako krvariti ili ako se iscjedak pojača. Budemo sve saznali u pon jer mene to sad sve zbunjuje, zna me zaboliti svako malo kao da trebam dobiti samo niže u zdjelici, i pojavili su mi se prištići a nikad ih nisam imala.

Lela29
    03. Siječanj 2015. 17:50

Nadam se da ce sve bit ok, drzím fige, a ti lipo odmaraj, ne mrdaj!
    Ja danas primjetila 2 simptoma (bar tako kaže internet, haha); pojačano lučenje pljuvačke i mekan cerviks. Umrit cu jos 5 dana, nadam se, a ne bi tila ... već vidim kako pišam minus.

nika9
    03. Siječanj 2015. 18:29

Cure evo malo mene da se javim..kako ste,ima li plusića??ako ne,bit ce sigurno u ovoj 2015 god...to vam od srca zelim..
    A ja...nikako na zelenu granu..povracanja i mucnine u punom jekuu,uzas..a imunitet nikako da se podigne,,proslo uho zabolilo grlo,dobila temperaturu..nos mi cili slinav...samo me brinu grcevi u trbuhu..iako mi to bude uvijek kad imam temp,sad je ipak drugacija situacija pa me strah...ljubim vas...cmoook

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

StellaMaris
    04. Siječanj 2015. 14:17

Žene drage...sve najbolje u Novoj s malim zakašnjenjem, nek nam ova godina odnese sva razočaranja i loše stvari a donese samo pozitivne u bilo kojem obliku 

Nika proći će i te tegobe...jesi li počela uzimati kakve vitamine, možda ti pomognu popraviti opće stanje.

Svim trudnicama i trudilicama šaljem veliki poljubac 

Ako je neka imala slično iskustvo molim da podijeli ili savjetuje….
    28.12. (3 dana prije je nego trebala doći) pojavi mi se svijetlo crveni iscjedak samo na papiru poslije wc-a, i tako 2 dana, ja se odmah ponadala da je implementacija...nikad mi tako nešto nije bilo, meni kad krene onda krene i traje 3-4 dana obilnije i još dva dana se poteže smeđi iscjedak. Nakon dva dana tog iscjetka krene čista krv, bez bolova, bez ugrušaka, kao da sam se posjekla, i još traje (6.dc), tek od jučer malo slabije. I da napomenem da su me i prsi boljele cijelo to vrijeme, tek je jutros napetost malo popustila.
    Sad što se dogodilo, imam li razlog za brigu, jesu li mi se možda hormoni poremetili, da li da se naručim u gin?

<3 2/2013 <3

nika9
    04. Siječanj 2015. 15:11

Pijem Elevit...al zabe...sad me strah sto me grudi vise ne bole,rudna sam 8+6 znaci sutra punih 9 tjedana...
    Stella...ja nisam imala takvo iskustvo,ali mislim se da netrebas odmah prepadat i trcat doktoru..tijelo nekada izgubi balans...ali naravno ako ces ti biti mirnija odiii.. Drzim fige da je sve ok 

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.