Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    01. Siječanj 2015. 14:02

Sretna vam Nova 2015. neka vam se u ovoj godini ispune najveće želje 

Meni danas stigla M nakon 62 dana  

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

mitakc02
    01. Siječanj 2015. 18:05

Sretna vam Nova! Puno zdravlja i trudilicaama nek je plodna godina! <3

mitakc02

lilianaa
    02. Siječanj 2015. 14:23

Sretna nova godina s malim zakasnjenjem. Nadam se da cemo u novoj godini ugledat plusice ako vec nismo u staroj. Inace, trebam dobiti u nedjelju a buduci da nemam apsolutno nikakvih simptoma, ocito je jos jedan neuspjesan ciklus iza mene. Ima li netko od ovih sretnica koje su ugledale plusic neke nove savjete a da se ne odnose na "nemoj misliti na to i doci ce"?   Odlucila sam iduci ciklus piti marulju i vrkutu. Prosli put mi nisu pomogle, ali mozda ovaj put uspiju nesto promijeniti. Femisan kapi su mi malo skupe da ih opet kupujem, ali nisu ni one bile lose za sluz. I da, bez dizanja nogu u zrak, ovaj put samo lezim pa da vidimo.

Melly29
    02. Siječanj 2015. 14:44

lidija87

Sretna nova godina s malim zakasnjenjem. Nadam se da cemo u novoj godini ugledat plusice ako vec nismo u staroj. Inace, trebam dobiti u nedjelju a buduci da nemam apsolutno nikakvih simptoma, ocito je jos jedan neuspjesan ciklus iza mene. Ima li netko od ovih sretnica koje su ugledale plusic neke nove savjete a da se ne odnose na &quot;nemoj misliti na to i doci ce&quot;?   Odlucila sam iduci ciklus piti marulju i vrkutu. Prosli put mi nisu pomogle, ali mozda ovaj put uspiju nesto promijeniti. Femisan kapi su mi malo skupe da ih opet kupujem, ali nisu ni one bile lose za sluz. I da, bez dizanja nogu u zrak, ovaj put samo lezim pa da vidimo.

Draga sve najbolje ti zelim u ovoj godini i da sto prije ugledas plusic 

lilianaa
    02. Siječanj 2015. 15:27

Hvala draga, lijepo od tebe sto me se sjetis sve najbolje i tebi i bebacu, ovo je vasa godina 

Melly29
    04. Siječanj 2015. 18:56

lidija87

Hvala draga, lijepo od tebe sto me se sjetis sve najbolje i tebi i bebacu, ovo je vasa godina 

Uvijek se ja tebe sjetim ..i mare i renate  ja vjerujem da ce ova godina biti i vasa godina 

mare27
    02. Siječanj 2015. 15:59

draga lidija87 ja sam ostala trudna pod stresom i to velikim (mama mi obolila)   ,onda ne mogu reči da nisam mislila o tome jesam,smanjenim intenzitetom al jesam i nisam dizala noge u zrak i imali odnos možda dva tri puta i to ajmo reči poslije plodnih dana,pa eto... ustvari vjerujem da je kod mene jedina kočnica bila ureoplazma,mj prije sam je liječila i odmah idući ciklus ostala trudna,pa eto ako šta pomogne

Lela29
    03. Siječanj 2015. 09:33

Drage klokanice, želim vam sve najbolje u 2015. godini, da svaka od vas dočeka svoj plus!
    Bebinjo nadam se da je sve ok, jesi bila u doktora
    Tonka žao mi je zbog neuspješne inseminacije. Mene te stvari cekaju na proljeće ako ne uspijemo do tada. Jos ne znam sta da mislim o tome, bojim se neuspjeha, bolnica, doktora, zahvata, svega!
    Meni je ovo 1. ciklus nakon HSG-a i sve mi je drugacije. Ovulaciju sam imala 3 dana ranije nego inace, prvi put u životu vidila plodnu sluz. Pokrili smo, al nemam nikakvih simptoma, samo oštra bol 4 dpo. Za 5 dana trebam dobit, čak ništa ni od pms-a koji me inace rastura.  mislim se napravit test ranije, ne znam....

bebinjo
    03. Siječanj 2015. 12:15

Sve najbolje vam zelim u ovoj 2015. godini i zelim vam puno plusica!!! 
    Ja tek idem u pon na prvi pregled a tada ce biti 28 dana kako "kasni" pa se nadam.da ce se nesto vidjeti na pregledu. Iscjedak vise nemam ali samo lezim pa mozda i zbog toga. Gin mi rekao kad sam zvala neki dan da probam mirovati i da dodem ranije samo ako pocne jako krvariti ili ako se iscjedak pojača. Budemo sve saznali u pon jer mene to sad sve zbunjuje, zna me zaboliti svako malo kao da trebam dobiti samo niže u zdjelici, i pojavili su mi se prištići a nikad ih nisam imala.

Lela29
    03. Siječanj 2015. 17:50

Nadam se da ce sve bit ok, drzím fige, a ti lipo odmaraj, ne mrdaj!
    Ja danas primjetila 2 simptoma (bar tako kaže internet, haha); pojačano lučenje pljuvačke i mekan cerviks. Umrit cu jos 5 dana, nadam se, a ne bi tila ... već vidim kako pišam minus.

nika9
    03. Siječanj 2015. 18:29

Cure evo malo mene da se javim..kako ste,ima li plusića??ako ne,bit ce sigurno u ovoj 2015 god...to vam od srca zelim..
    A ja...nikako na zelenu granu..povracanja i mucnine u punom jekuu,uzas..a imunitet nikako da se podigne,,proslo uho zabolilo grlo,dobila temperaturu..nos mi cili slinav...samo me brinu grcevi u trbuhu..iako mi to bude uvijek kad imam temp,sad je ipak drugacija situacija pa me strah...ljubim vas...cmoook

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI