Pozdrav drage :) samo da se javim..ja ovaj mjesec nisam gledla na plodne dane niti išta planirala..puno je obaveza i uživamo često ali bez pritiska s moje strane pa ćemo vidjeti..šta bude bit će..a on se sjetio gledati da plodne dane i podsjetio me bedak :) Čestitam trudnicama a nama ostalima želim sreću možda još ove godine <3 <3 puseee
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
U problemima sam!!!
Pojavio mi smeđi iscjedak i sad ne znam sta da radim...nazvala sam jucer ginekologa i rekao je da probam mirovati i da je dobro dok ne počnem krvariti. U pon sam narucena na prvi pregled pa da pricekam do tada. Ali danas mi je malkice pojacan iscjedak isto smeđi...ništa me ne boli. A iscjedak se najvise vidi nakon sto odem na wc pa ga skuzim na papiru.
Da li zna možda tko o tome šta jer ludim
Drage trudilice,ni treci pokusaj inseminacije nije uspio,cak vise nisam toliko razocarana,slutila sam da nece,i to je ono najgore kad vidis da polako gubis nadu :( sad smo odlucili malo odmorit i posvetit se nekim drugim stvarima,ne razmisljat,brojat i razocaravat se svaki put kad vjestica dodje,necu neko vrijeme navracat ni ovdje pa koristim priliku da vam svima pozelim najsretniju Novu i naravno da vam se odtvari najveca zelja,saljem vsm pusu
draga tonka i ja tebi želim sve najbolje u novoj ,puno zdravlja i od srca veliki,ma ogromni plusić,vjerujem i znam da će doći
Sretna Nova godina svima i da sljedecu docekamo sa jednim clanom obitelji vise
Sretna vam Nova 2015. neka vam se u ovoj godini ispune najveće želje
Meni danas stigla M nakon 62 dana
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sretna vam Nova! Puno zdravlja i trudilicaama nek je plodna godina! <3
mitakc02
Sretna nova godina s malim zakasnjenjem. Nadam se da cemo u novoj godini ugledat plusice ako vec nismo u staroj. Inace, trebam dobiti u nedjelju a buduci da nemam apsolutno nikakvih simptoma, ocito je jos jedan neuspjesan ciklus iza mene. Ima li netko od ovih sretnica koje su ugledale plusic neke nove savjete a da se ne odnose na "nemoj misliti na to i doci ce"? Odlucila sam iduci ciklus piti marulju i vrkutu. Prosli put mi nisu pomogle, ali mozda ovaj put uspiju nesto promijeniti. Femisan kapi su mi malo skupe da ih opet kupujem, ali nisu ni one bile lose za sluz. I da, bez dizanja nogu u zrak, ovaj put samo lezim pa da vidimo.
Sortiraj odgovore
Najstariji