Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mitakc02
    29. Prosinac 2014. 20:34

Pepita, tebi je vjerojatno preskočen ciklus... moji simptomi za sad: osjetljive bradavice, pojačan njuh, povremeno me zaboli u predjelu jajnika... još nismo nikom objavili, jer čekamo potvrdu lječnika (koji je na g.o.) pošto smo prošli put imali blighted ovum.. :( :/ moram priznat, dosta me strah da se situacija ne ponovi..pijem folnu već 3mj..i nadam se da je tijelo spremno da odradi svoj posao... curice, držite mi se sve... i vi koje očekujete plusić samo pozitiva, i što manje stresa!! <3

Pepita2109
    29. Prosinac 2014. 22:14

dita0108

Pepita21

dita0108

Pepita21 kako si?jesi dobila?
    Nisam još,ali me sise bole svaki dan sve više i leđa tako da znam da bude samo je pitanje kad, inače mene sise počnu boljeti i do dva tjedna prije M pa ćemo vidjeti.. Ginekologa sam zvala danas da se naručim na onaj redovan pregled,ali je na godišnjem … Šalim se s frendicom da ću M dobiti na Novu godinu :P
    A sad su ti oni svi na godisnjem.meni je moja medicinska rekla neka zovem 2.1 pa da ce me narucit za mjesec-dva!za poludit da nema mista!sad cu opet morat kod privatnika naravno!!!

A moj je na godišnjem nećeš vjerovati,ali baš od jučer, baš imam sreće,ma brzo će se vratiti..

mitakc02

Pepita, tebi je vjerojatno preskočen ciklus… moji simptomi za sad: osjetljive bradavice, pojačan njuh, povremeno me zaboli u predjelu jajnika… još nismo nikom objavili, jer čekamo potvrdu lječnika (koji je na g.o.) pošto smo prošli put imali blighted ovum.. :( :/ moram priznat, dosta me strah da se situacija ne ponovi..pijem folnu već 3mj..i nadam se da je tijelo spremno da odradi svoj posao… curice, držite mi se sve… i vi koje očekujete plusić samo pozitiva, i što manje stresa!! &lt;3

A mogu samo zamisliti koja je to sada nervoza,nadam se da će sve biti dobro samo pozitivno 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

mitakc02

Tena9
    30. Prosinac 2014. 12:37

Pozdrav drage :) samo da se javim..ja ovaj mjesec nisam gledla na plodne dane niti išta planirala..puno je obaveza i uživamo često ali bez pritiska s moje strane pa ćemo vidjeti..šta bude bit će..a on se sjetio gledati da plodne dane i podsjetio me bedak :) Čestitam trudnicama a nama ostalima želim sreću možda još ove godine <3 <3 puseee

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

bebinjo
    31. Prosinac 2014. 12:30

U problemima sam!!!
    Pojavio mi smeđi iscjedak i sad ne znam sta da radim...nazvala sam jucer ginekologa i rekao je da probam mirovati i da je dobro dok ne počnem krvariti. U pon sam narucena na prvi pregled pa da pricekam do tada. Ali danas mi je malkice pojacan iscjedak isto smeđi...ništa me ne boli. A iscjedak se najvise vidi nakon sto odem na wc pa ga skuzim na papiru.
    Da li zna možda tko o tome šta jer ludim 

LuKi5
    31. Prosinac 2014. 13:11

bebinjo

U problemima sam!!!
    Pojavio mi smeđi iscjedak i sad ne znam sta da radim…nazvala sam jucer ginekologa i rekao je da probam mirovati i da je dobro dok ne počnem krvariti. U pon sam narucena na prvi pregled pa da pricekam do tada. Ali danas mi je malkice pojacan iscjedak isto smeđi…ništa me ne boli. A iscjedak se najvise vidi nakon sto odem na wc pa ga skuzim na papiru.
    Da li zna možda tko o tome šta jer ludim 

A da odes na hitnu I kazes da si trudna I da ti se to pojavilo I nek te pregledaju da vide je li sve ok?

14.06.2014. L ♥

Tonka33
    31. Prosinac 2014. 15:24

Drage trudilice,ni treci pokusaj inseminacije nije uspio,cak vise nisam toliko razocarana,slutila sam da nece,i to je ono najgore kad vidis da polako gubis nadu :( sad smo odlucili malo odmorit i posvetit se nekim drugim stvarima,ne razmisljat,brojat i razocaravat se svaki put kad vjestica dodje,necu neko vrijeme navracat ni ovdje pa koristim priliku da vam svima pozelim najsretniju Novu i naravno da vam se odtvari najveca zelja,saljem vsm pusu

mare27
    31. Prosinac 2014. 16:05

draga tonka i ja tebi želim sve najbolje u novoj ,puno zdravlja i od srca veliki,ma ogromni plusić,vjerujem i znam da će doći

engy
    01. Siječanj 2015. 13:26

Sretna Nova godina svima i da sljedecu docekamo sa jednim clanom obitelji vise 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI