Mitakc02 čestitke od srca :)
Cure, stigla je izgleda gospođica M, znači ovulacija mi je bila oko 13-tog kako sam i mislila.
Sretno svima koje žele plusiće :) :) :)
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Evo ja narucena za tjedan dana na pregled, napokon!! Moj ginekolog je na godisnjem još dva tjedna a meni se stvarno ne da cekati jos toliko...jer ako sam trudna onda sam vec nekih 6 tjedana, otprilike! ☺
Evo mene na poslu, danas i sutra radim pa onda opet odmor i uživanje
Vještica došla i otišla, sad se veselim ovim slobodnim danima jer će taman biti i plodni pa ćemo spojiti ugodno s korisnim
Svima šaljem puse i dobre vibre!
Meni očito stres radi svoje, od sinoć krenuo neki rozkasti iscjedak i to dva dana prije M, i danas mi isto tako...bez bolova. Inače meni kad dođe, onda odmah krene crveno i prvo bole leđa pa onda i stomak. Ovako je prvi put...i naravno da sam glupača napravila test koji je pokazao minus ko neboder. Oooo I'm feeling depresed Poludjet ću ako su mi se hormoni poremetili
<3 2/2013 <3
Dage moje, zelim da cestitam svima koje su ugledale plusic . Ja svoj još nisam
. Imam pitanje, tek mi je 20 dc( imam redovne ciklse na svakih 28 dana) i vec 4 dana imam izuzetno bolne bradavice i povremeno mi se javlja ziganje u predjelu donjeg dijela ledja. Da li je neko imao takav problem? Inace, ja nemam simptome PMS-a.
Pepita, tebi je vjerojatno preskočen ciklus... moji simptomi za sad: osjetljive bradavice, pojačan njuh, povremeno me zaboli u predjelu jajnika... još nismo nikom objavili, jer čekamo potvrdu lječnika (koji je na g.o.) pošto smo prošli put imali blighted ovum.. :( :/ moram priznat, dosta me strah da se situacija ne ponovi..pijem folnu već 3mj..i nadam se da je tijelo spremno da odradi svoj posao... curice, držite mi se sve... i vi koje očekujete plusić samo pozitiva, i što manje stresa!! <3
mitakc02
Sortiraj odgovore
Najstariji