Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    06. Ožujak 2018. 09:51

Djevojke moze li mintko pomoci, dali se razumije tko u ovo... nisat mi nije jasno, imam li razlog za zabrinutost? Kod muza je sve negativno, a kod mene ovako 😦😦😦

• Babylove
    06. Ožujak 2018. 09:52
    darliv
    06. Ožujak 2018. 10:27

Babylove to su ti nalazi biljega ili? 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

tata_me_zove_zlato
    06. Ožujak 2018. 10:31

Ma ziva sam ja Grizli,to samo padnem na par sati,tu sam evo od jutros aktivna u svemu ;-) Cekam je i ja svakog momenta,da sto pre prodje,pa da probam sa tracicama da uhvatim ovulaciju dok mi ne pobegne on  :-) 

url=https://lilypie.com]

• Babylove
    06. Ožujak 2018. 10:43

darliv

Babylove to su ti nalazi biljega ili?

Za hepatitis 😦😦😦, 
    Tjesi me zapravo da nije nista jer da je onda bi valjda i muz imao nest.... joooj bas sam se sad uplasila, neznam sto da mislim, na netu svasta pise i da je ok i da nije

Grizli
    06. Ožujak 2018. 10:46

Babylove

Djevojke moze li mintko pomoci, dali se razumije tko u ovo… nisat mi nije jasno, imam li razlog za zabrinutost? Kod muza je sve negativno, a kod mene ovako 😦😦😦

Babylove to su te testirali na hepatitise. Ovo sto je pozitivno su antitijela na hepatitis B. To je uredu sto je poviseno jer znaci da si imuna ma tu bolest - ili si cjepljenjem stekla imunitet ili si nekad prebolila. Koliko znam mi smo se cijepili protiv toga svi, al mozda se varam. Ovo di ti pise anti- pa nesto to ti znaci dal si imuna na tu bolest ilo su ju prebolila, a ovo di ti je taj naziv bez anti to bi znacilo akutnu bolrst prisutu u organizmu. Po meni je nalaz ok.

• ANYMANY
    06. Ožujak 2018. 10:53

Babylove sve ti je napisala Grizli. To je uredan nalaz, nemaš brige. Kod mene su isto antitjela pozitivna, sve ostalo je bilo neg.
    Tata me zove zlato - hvala ti puno za link, meni je super došao jer nemam pojma o korištenju LH trakica.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Grizli
    06. Ožujak 2018. 11:17

Sto mi sve zene necemo raditi da dodjemo do cilja. Dobila od jedne nutricionistice bas mail sa tzv. Plodnom dijetom. Bila kod nje jer bas nemam apetita pa ajde da i to probam rijesiti da nije do toga problem. Kaze zena da po nekim istrazivanjima 80% zena na toj dijeti su vrlo brzo zanjele, a sve koje su zanjele i iznjele su t do kraja uspjesno. 
    Dakle njena preporuka za tu "dijetu" je slijedeca: 
    Konzumirat dovoljno tekucine - voda, cajevi, mlijeka biljnog porijekla vise, kravljeg sto manje, smoothe napitke koje sami pripremite, vocni sok svijeze cijedjen
    Meso - moze sve al idealno bi bilo neko iz domaceg uzgoja, nikako mesne preradjevine nikakve, pasteta domace spremljena jetrena. Jetrica je svakako pozeljna
    Riba - najbolje ribe hladnih mora (bakalar, losos), sto manje tunjevina i sabljarka, ne konzumirat skoljke nikakve
    Zitarice i kruh - pozeljno brasno od cijelog zrna i kukuruzno, lan, sezam, chia, suncokret, konoplja, bundeva. 
    Orasasti plodovi svi na dnevnoj bazi bi se trebali uzimat barem 1 šaka 
    Jaja - opet po mogucnosti domaca
    Povrce - spinat al samo domaci (kupovni moze sadrzavat previse teskih metala), kelj, blitva... Opcenito najpvise treba zelenog i crvenog povrca, sto manje bijelog posebno sirovog jer sadzi sumpora (luk npr.)
    Voce - svo voce, narocito dobar grejp, ananas, brusnice, jagode, suhe sljive... Obavezno dobro oprat, pozeljnije je domace netretirano ili iz eko uzgoja. 

Sto manji unos secera, alkohola, kofeina, industrijske hrane, konzervirane. Posebno paziti na hranu koja sadrzi sumpor (vakumirana hrana - meso, naresci)

Nije vazno koliko cega se dnevno unese bit o je da sto vise namjernica preporucljivih se u 1 dana koristi, a sto manje onih nepozeljnih. 

Eto ako kojoj se da pozabaviti i s time. Ja cu probat i sebe i muzuca baciti ta tu plodnu dijetu. 😀

• Babylove
    06. Ožujak 2018. 11:27

Hvala vam cure puno, pao mi kamen sa srca, bas sam se uplasila jer mi nije bilo jasno nista..
    Sutra idem vaditi AMH i muz dati uzorke na analizu, i onda mi ostane samo progesteron iduci tj i gotovi smo s prikupljanjem nalaza i idemo na kontrolu, iako nakon kontrole bude sigurno jos nalaza trebalo.... hvala vam cure puno , uz vas je sve nekako lakse 💖💖 imam ja sa kime razgovarati ali ovdje smo u slicnim situacijama i u potpunosti se razumijemo 😙😙

• Babylove
    06. Ožujak 2018. 11:32

Grizli

Sto mi sve zene necemo raditi da dodjemo do cilja. Dobila od jedne nutricionistice bas mail sa tzv. Plodnom dijetom. Bila kod nje jer bas nemam apetita pa ajde da i to probam rijesiti da nije do toga problem. Kaze zena da po nekim istrazivanjima 80% zena na toj dijeti su vrlo brzo zanjele, a sve koje su zanjele i iznjele su t do kraja uspjesno.
    Dakle njena preporuka za tu "dijetu" je slijedeca:
    Konzumirat dovoljno tekucine - voda, cajevi, mlijeka biljnog porijekla vise, kravljeg sto manje, smoothe napitke koje sami pripremite, vocni sok svijeze cijedjen
    Meso - moze sve al idealno bi bilo neko iz domaceg uzgoja, nikako mesne preradjevine nikakve, pasteta domace spremljena jetrena. Jetrica je svakako pozeljna
    Riba - najbolje ribe hladnih mora (bakalar, losos), sto manje tunjevina i sabljarka, ne konzumirat skoljke nikakve
    Zitarice i kruh - pozeljno brasno od cijelog zrna i kukuruzno, lan, sezam, chia, suncokret, konoplja, bundeva.
    Orasasti plodovi svi na dnevnoj bazi bi se trebali uzimat barem 1 šaka
    Jaja - opet po mogucnosti domaca
    Povrce - spinat al samo domaci (kupovni moze sadrzavat previse teskih metala), kelj, blitva… Opcenito najpvise treba zelenog i crvenog povrca, sto manje bijelog posebno sirovog jer sadzi sumpora (luk npr.)
    Voce - svo voce, narocito dobar grejp, ananas, brusnice, jagode, suhe sljive… Obavezno dobro oprat, pozeljnije je domace netretirano ili iz eko uzgoja.

Sto manji unos secera, alkohola, kofeina, industrijske hrane, konzervirane. Posebno paziti na hranu koja sadrzi sumpor (vakumirana hrana - meso, naresci)

Nije vazno koliko cega se dnevno unese bit o je da sto vise namjernica preporucljivih se u 1 dana koristi, a sto manje onih nepozeljnih.

Eto ako kojoj se da pozabaviti i s time. Ja cu probat i sebe i muzuca baciti ta tu plodnu dijetu. 😀

Sve treba isprobati , nista bam nece naskoditi, ja sam pocela piti A-Z mama  i muzu narucila feritilup cekamoda stigne, mozda nam i to pomogne 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani