Dulcinela čestitam tiii od srca i da bude sve u redu :)
Neka su nam krenuli plusici u trećem mjesecu :)
Ja M očekujem u ponedjeljak, uvjerena sam da će doći, pa sam se pripremila.
Ostalim curama sretno do svojih plusica, Grizli u mojim si mislima da i kod tebe bude +
Hvla Kike! Dakle sutre skupa navijamo da ne dodje M! Ja isto stalno mislim da cu dobiti tako da smo na istom vidim.
Sretno cure…pridružila bi se datum ali ga neznam hahaha. Prošli mj. sam imala 7.2. (a mjesec prije toga 1.1.), našla sam neki kalendar na netu gdje se upiše najkraći i najduži ciklus, i on mi je pokazao za prošli mj. kao da bi kasnija men. mogla biti 10.2. i eto došlo je malo ranije od tog datuma. Za ovaj mj, mi pokazuje da bi m.mogla biti 6.3. ili 20.3.
Mislim da ovaj mj. kod mene nema ništa, jer sam bila na pregledu i dr. mi je rekla da ima jedan super folikul i da od njega može biti nešto ali samo kao ako se nekim čudom endometrij zadeblja u roku 4 dana. Ja obično imam koma pms (praćen mučninama, jako bolnim grudima), i prekjučer me počela hvatat mučnina, ali sam počela piti vrkutu, i evo neznam jel do vrkute ili čega ali ni jučer ni danas nema mučnine.
Ipak mi se čini predobro da neću imat niti jedan simptom pms-a, pa mislim da će opet biti ova kasnija menstruacija.
Jučer sam imala vremena pa sam krenula čitati ovu temu od početka, šteta što forum šteka pa treba sto godina da mi prebaci stranicu, jer me baš zanimalo što je sa svim tim curama od početka teme. Poslala sam mail Klokanici za forum, da šteka, i nadam se da će popraviti to, jer mene zbilja živcira to čekanje i sporost.
Sretno Vam koje ne očekujete vješticu, neka i ne dođe.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Sretno cure…pridružila bi se datum ali ga neznam hahaha. Prošli mj. sam imala 7.2. (a mjesec prije toga 1.1.), našla sam neki kalendar na netu gdje se upiše najkraći i najduži ciklus, i on mi je pokazao za prošli mj. kao da bi kasnija men. mogla biti 10.2. i eto došlo je malo ranije od tog datuma. Za ovaj mj, mi pokazuje da bi m.mogla biti 6.3. ili 20.3.Mislim da ovaj mj. kod mene nema ništa, jer sam bila na pregledu i dr. mi je rekla da ima jedan super folikul i da od njega može biti nešto ali samo kao ako se nekim čudom endometrij zadeblja u roku 4 dana. Ja obično imam koma pms (praćen mučninama, jako bolnim grudima), i prekjučer me počela hvatat mučnina, ali sam počela piti vrkutu, i evo neznam jel do vrkute ili čega ali ni jučer ni danas nema mučnine.Ipak mi se čini predobro da neću imat niti jedan simptom pms-a, pa mislim da će opet biti ova kasnija menstruacija.Jučer sam imala vremena pa sam krenula čitati ovu temu od početka, šteta što forum šteka pa treba sto godina da mi prebaci stranicu, jer me baš zanimalo što je sa svim tim curama od početka teme. Poslala sam mail Klokanici za forum, da šteka, i nadam se da će popraviti to, jer mene zbilja živcira to čekanje i sporost.Sretno Vam koje ne očekujete vješticu, neka i ne dođe.
Mi kao da smo si kopirali cikluse. Imala 01.01. i onda mi se neš poremetilo, imala neki sumnjivo pozitivan test i procurila 07.02. Kupila Lh trakice i po njima imala ovulaciju 25.02. E sad mislim da nam nema smisla se testirati prije 12.03. ako M ne dođe u posjetu ranije. Kod mene samo bolne grudi i iscijedak što ništa ne znači. Temperatura mi je danas 37.1. ali ne mjerim je svakodnevno jer radim svakako, noćna dežurstva, prva, druga smjena, 16h.
Sretno cure…pridružila bi se datum ali ga neznam hahaha. Prošli mj. sam imala 7.2. (a mjesec prije toga 1.1.), našla sam neki kalendar na netu gdje se upiše najkraći i najduži ciklus, i on mi je pokazao za prošli mj. kao da bi kasnija men. mogla biti 10.2. i eto došlo je malo ranije od tog datuma. Za ovaj mj, mi pokazuje da bi m.mogla biti 6.3. ili 20.3.Mislim da ovaj mj. kod mene nema ništa, jer sam bila na pregledu i dr. mi je rekla da ima jedan super folikul i da od njega može biti nešto ali samo kao ako se nekim čudom endometrij zadeblja u roku 4 dana. Ja obično imam koma pms (praćen mučninama, jako bolnim grudima), i prekjučer me počela hvatat mučnina, ali sam počela piti vrkutu, i evo neznam jel do vrkute ili čega ali ni jučer ni danas nema mučnine.Ipak mi se čini predobro da neću imat niti jedan simptom pms-a, pa mislim da će opet biti ova kasnija menstruacija.Jučer sam imala vremena pa sam krenula čitati ovu temu od početka, šteta što forum šteka pa treba sto godina da mi prebaci stranicu, jer me baš zanimalo što je sa svim tim curama od početka teme. Poslala sam mail Klokanici za forum, da šteka, i nadam se da će popraviti to, jer mene zbilja živcira to čekanje i sporost.Sretno Vam koje ne očekujete vješticu, neka i ne dođe.
Mi kao da smo si kopirali cikluse. Imala 01.01. i onda mi se neš poremetilo, imala neki sumnjivo pozitivan test i procurila 07.02. Kupila Lh trakice i po njima imala ovulaciju 25.02. E sad mislim da nam nema smisla se testirati prije 12.03. ako M ne dođe u posjetu ranije. Kod mene samo bolne grudi i iscijedak što ništa ne znači. Temperatura mi je danas 37.1. ali ne mjerim je svakodnevno jer radim svakako, noćna dežurstva, prva, druga smjena, 16h.
Kod mene su u trudnoćama bolne grudi bile koma i prvi znak trudnoće, a onda se poremetilo sve i sad me u pms bole, pa mi više nisu znak ničega. Temp. ne mjerim nikako, pa ni od tog koristi nemam. Držim fige barem tebi da bude plus.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Dulcinela cestitke, sretnu i urednu trudnocu ti zelim 😊
Grizli i Kike 🤞🤞🤞 da sutra ne dode vjestica..
Isto tako vrijedi i za ostale cure koje uskoro ne ocekuju vjesticu 🤞🤞💖💖
Evo da prijavim jutros radila test i dobila ogroman ➖ . Ocekivano bez plusa ovaj mjesec kod mene. Prestajem piti duphaston pa da dobim M i onda u novi ciklus. Ostale zenske? Kike????
Ajde Grizli ne gubi nadu bit će idući mjesec!!! ~~~~~~~~~~~~~šaljemo dobr vibre~~~~~~~~~~Kod mene evo vladaju grčevi od ovulacije ne prestaju, jedem jogurt kao sumanuta ne pušim već dva tjedna a o pipi svakih pola sata da ne govorim, sve mi smješno dođe jer tako kao nikad nije bilo...sve se bojim napraviti taj prokleti test u subotu i to točno na svoj rođendan, LOL, a 15. Ako Bog da ne bi trebala doći M.
Do bi ja bila da nakon samo 1 mjeseca gubim nadu. Rade da je minus, nego opet plus i spontani. Nek dodje plus onaj mjesec kad misli ostat plus 9 mjeseci. 😉 Ovo tvoje zvuci obecavajuce, ajde drzim fige da za rodjendan dobijes najlijepsi poklon. 🎀
Ajde Grizli ne gubi nadu bit će idući mjesec!!! ~~~~~~~~~~~~~šaljemo dobr vibre~~~~~~~~~~Kod mene evo vladaju grčevi od ovulacije ne prestaju, jedem jogurt kao sumanuta ne pušim već dva tjedna a o pipi svakih pola sata da ne govorim, sve mi smješno dođe jer tako kao nikad nije bilo…sve se bojim napraviti taj prokleti test u subotu i to točno na svoj rođendan, LOL, a 15. Ako Bog da ne bi trebala doći M.
Zvuči jako dobro, neka donese ročkas sreću.
Grizli draga, idemo naprijed skupa u novi mjesec.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Sortiraj odgovore
Najstariji