Grizli, da i oni imaju momente kad su slabi, kod mene je slicna situacija, muz dobro podnosi, al rijetko se dogodi da i njega pogodi neuspjeh, pa sam taj put ja jača, bit ce draga uskoro, nemojte se deprimirati, ovaj put ti budi jača 🤗
Petra hvala, idem odmah pogledat da mogu testove naručiti.
Tata me zove zlato - Ma doci ce uvjerena sam zbog grceva i male boli dole, al opet neki tracak nade mi dođe, zato cu narucit sa ebaya testove, da si skratim muke, pa lipo na dan ocekivane pisnem i vidim na cemu sam.
Polako i sretno sa pretragama, uvijek se sve poklopi i poslozi.
Ovaj put nisi kako si napisala pozitivne energije, zato netko drugi je da te malo digne, svatko ima svoje oscilacije, ja sam imala nedavno fazu da nisam nista pisala ovdje, malo je duze trajala pa sam se nekako vratila u normalu, tako si dozvoli da si u bedu, pa ce za par dana biti volje i nova snaga za nove pobjede, da u proljece bude +, jer ocito nam je svima ovaj ožujak loš
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Kod mene je svaka trudnoća bila zasebna, a jedino što su imale zajedničko bila je žgaravica i to par dana prije očekivane m.U prvoj trudnoći grudi su me boljele kao lude, izostala je m. i to mi je bio dovoljan razlog za posumnjam. Trudnoća je bila rizična, ali cijelu trudnoću nisam imala nikakve simptome trudnoće.Druga trudnoća, znala sam da sam trudna jer sam opet imala žgaravicu koju nikad nemam, i test je potvrdio. Također bez drugih simptoma, trudnoća je bila savršena, ali nas je beba napustila.Treća trudnoća, žgaravica ponovo, bolne grudi ponovo, mučnina koja je trajala do poroda samog.Ali kako se sve poremetilo i kako sam ja zapravo u pms počela imat simptome trudnoće, tako se više ne nadam zbog ničega ničemu. Čak me i žgaravica prevarila.Zanima me jel koja kupuje lh trakice kod nas? Kako im je cijena? Ja sam naručila sa Ebaya, ali s obzirom da očekujem svakim danom men. bojim se da mi neće doći na vrijeme.
Zao mi je Anymany zbog bebice :(
Htjela sam ti reci da sam ja narucila lh trakice sa njuskala od neke zene, dosle mi za 3-4 dana...najbolje ih pocni koristit vec 9dc...ali eto nadam se sa ti nece trebati :)
ANYMANY puno hvala za tako lepe reci ...Vidi se da si dobra dusa,i ako si imala tako tuzno iskustvo koje ces pamtiti zauvek,i tvoja ce treca sreca biti ogromna sigurno.Da,tu smo jedna za druge i zaista mi je lakse kad citam vase reci i kad vam ih mogu uputiti.
https://lhtestusrbiji.com/ ja sam narucila odavde jer tu zivim :-) mislim da ti ne znaci puno link,ali barf je do sitnih detalja objasnjeno uputstvo ,pa mozes procitati.
url=https://lilypie.com]
Petra hvala za link mozda mi sto i zatreba 😀!
Tata me zove zlato hajde malo zivni. Pa vi mozete raditi na bebi i ako niste jos radili nalaze. Samo morate za spermio paziti na apstinenciju i to je to. A i preskociti 1 mjesec nije tako strasna stvar. Bas si mi napravila volju za te kolace tvoje. 😀 pozitiva draga pozitiva samo!
Ja sad cekam da mi dodje ta vrazija M pa da odmah izracunam nove plodne dane i smislim nove budalastine jer sve pametno smo isprobali da uspije taj mjesec. Hehehe...
Djevojke moze li mintko pomoci, dali se razumije tko u ovo... nisat mi nije jasno, imam li razlog za zabrinutost? Kod muza je sve negativno, a kod mene ovako 😦😦😦
Babylove to su ti nalazi biljega ili?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Ma ziva sam ja Grizli,to samo padnem na par sati,tu sam evo od jutros aktivna u svemu ;-) Cekam je i ja svakog momenta,da sto pre prodje,pa da probam sa tracicama da uhvatim ovulaciju dok mi ne pobegne on :-)
url=https://lilypie.com]
Babylove to su ti nalazi biljega ili?
Za hepatitis 😦😦😦,
Tjesi me zapravo da nije nista jer da je onda bi valjda i muz imao nest.... joooj bas sam se sad uplasila, neznam sto da mislim, na netu svasta pise i da je ok i da nije
Djevojke moze li mintko pomoci, dali se razumije tko u ovo… nisat mi nije jasno, imam li razlog za zabrinutost? Kod muza je sve negativno, a kod mene ovako 😦😦😦
Babylove to su te testirali na hepatitise. Ovo sto je pozitivno su antitijela na hepatitis B. To je uredu sto je poviseno jer znaci da si imuna ma tu bolest - ili si cjepljenjem stekla imunitet ili si nekad prebolila. Koliko znam mi smo se cijepili protiv toga svi, al mozda se varam. Ovo di ti pise anti- pa nesto to ti znaci dal si imuna na tu bolest ilo su ju prebolila, a ovo di ti je taj naziv bez anti to bi znacilo akutnu bolrst prisutu u organizmu. Po meni je nalaz ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji