Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    04. Ožujak 2018. 19:31

Dulcinela cestitke, sretnu i urednu trudnocu ti zelim 😊
    Grizli i Kike 🤞🤞🤞 da sutra ne dode vjestica..
    Isto tako vrijedi i za ostale cure koje uskoro ne ocekuju vjesticu 🤞🤞💖💖

Liaaaaaa
    04. Ožujak 2018. 22:55

Dulcinela čestitam!!!

Grizli
    05. Ožujak 2018. 08:17

Evo da prijavim jutros radila test i dobila ogroman ➖ . Ocekivano bez plusa ovaj mjesec kod mene. Prestajem piti duphaston pa da dobim M i onda u novi ciklus. Ostale zenske? Kike????

Liaaaaaa
    05. Ožujak 2018. 08:25

Ajde Grizli ne gubi nadu bit će idući mjesec!!! ~~~~~~~~~~~~~šaljemo dobr vibre~~~~~~~~~~Kod mene evo vladaju grčevi od ovulacije ne prestaju, jedem jogurt kao sumanuta ne pušim već dva tjedna a o pipi svakih pola sata da ne govorim, sve mi smješno dođe jer tako kao nikad nije bilo...sve se bojim napraviti taj prokleti test u subotu i to točno na svoj rođendan, LOL, a 15. Ako Bog da ne bi trebala doći M. 

Grizli
    05. Ožujak 2018. 08:43

Do bi ja bila da nakon samo 1 mjeseca gubim nadu. Rade da je minus, nego opet plus i spontani. Nek dodje plus onaj mjesec kad misli ostat plus 9 mjeseci. 😉 Ovo tvoje zvuci obecavajuce, ajde drzim fige da za rodjendan dobijes najlijepsi poklon. 🎀

• ANYMANY
    05. Ožujak 2018. 10:05

bilogork@1003

Ajde Grizli ne gubi nadu bit će idući mjesec!!! ~~~~~~~~~~~~~šaljemo dobr vibre~~~~~~~~~~Kod mene evo vladaju grčevi od ovulacije ne prestaju, jedem jogurt kao sumanuta ne pušim već dva tjedna a o pipi svakih pola sata da ne govorim, sve mi smješno dođe jer tako kao nikad nije bilo…sve se bojim napraviti taj prokleti test u subotu i to točno na svoj rođendan, LOL, a 15. Ako Bog da ne bi trebala doći M.

Zvuči jako dobro, neka donese ročkas sreću.

Grizli draga, idemo naprijed skupa u novi mjesec.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Venea
    05. Ožujak 2018. 12:03

Ja bih trebala (ne)dobiti idući ponedjeljak. Imali smo odnose svaki drugi dan, a u vrijeme ovulacije sam imala dosta iscjetka (to prepisujem matičnoj mliječi). Priželjkujem taj plusić. Imala sam nekakav žuti iscjedak kakav prije nisam imala. Povremene vrtoglavice, a jučer i žgaravicu. Nadutost također. Iscjedak mi je sada proziran s bijelim mliječnim tragovima. Nadam se da to nije plod moje mašte. 🤞🏻

• ANYMANY
    05. Ožujak 2018. 12:42

Venea

Ja bih trebala (ne)dobiti idući ponedjeljak. Imali smo odnose svaki drugi dan, a u vrijeme ovulacije sam imala dosta iscjetka (to prepisujem matičnoj mliječi). Priželjkujem taj plusić. Imala sam nekakav žuti iscjedak kakav prije nisam imala. Povremene vrtoglavice, a jučer i žgaravicu. Nadutost također. Iscjedak mi je sada proziran s bijelim mliječnim tragovima. Nadam se da to nije plod moje mašte. 🤞🏻

Držim palčeve da ne dobiješ  da bude veliki plus :)

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Babylove
    05. Ožujak 2018. 13:07

Grizli jako mi je zao 😔😔 bas sam mislila da je ovo tvoje obecavajuce... 
    Ostale curke sretno 💖

Grizli
    05. Ožujak 2018. 13:08

Venea navijamo za tebe onda. Obecavajuci simptomi.
    Anymany znaci druzimo se jos na ovoj temi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani