Dulcinela cestitke, sretnu i urednu trudnocu ti zelim 😊
Grizli i Kike 🤞🤞🤞 da sutra ne dode vjestica..
Isto tako vrijedi i za ostale cure koje uskoro ne ocekuju vjesticu 🤞🤞💖💖
Evo da prijavim jutros radila test i dobila ogroman ➖ . Ocekivano bez plusa ovaj mjesec kod mene. Prestajem piti duphaston pa da dobim M i onda u novi ciklus. Ostale zenske? Kike????

Ajde Grizli ne gubi nadu bit će idući mjesec!!! ~~~~~~~~~~~~~šaljemo dobr vibre~~~~~~~~~~Kod mene evo vladaju grčevi od ovulacije ne prestaju, jedem jogurt kao sumanuta ne pušim već dva tjedna a o pipi svakih pola sata da ne govorim, sve mi smješno dođe jer tako kao nikad nije bilo...sve se bojim napraviti taj prokleti test u subotu i to točno na svoj rođendan, LOL, a 15. Ako Bog da ne bi trebala doći M.
Do bi ja bila da nakon samo 1 mjeseca gubim nadu. Rade da je minus, nego opet plus i spontani. Nek dodje plus onaj mjesec kad misli ostat plus 9 mjeseci. 😉 Ovo tvoje zvuci obecavajuce, ajde drzim fige da za rodjendan dobijes najlijepsi poklon. 🎀

Ajde Grizli ne gubi nadu bit će idući mjesec!!! ~~~~~~~~~~~~~šaljemo dobr vibre~~~~~~~~~~Kod mene evo vladaju grčevi od ovulacije ne prestaju, jedem jogurt kao sumanuta ne pušim već dva tjedna a o pipi svakih pola sata da ne govorim, sve mi smješno dođe jer tako kao nikad nije bilo…sve se bojim napraviti taj prokleti test u subotu i to točno na svoj rođendan, LOL, a 15. Ako Bog da ne bi trebala doći M.
Zvuči jako dobro, neka donese ročkas sreću.
Grizli draga, idemo naprijed skupa u novi mjesec.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Ja bih trebala (ne)dobiti idući ponedjeljak. Imali smo odnose svaki drugi dan, a u vrijeme ovulacije sam imala dosta iscjetka (to prepisujem matičnoj mliječi). Priželjkujem taj plusić. Imala sam nekakav žuti iscjedak kakav prije nisam imala. Povremene vrtoglavice, a jučer i žgaravicu. Nadutost također. Iscjedak mi je sada proziran s bijelim mliječnim tragovima. Nadam se da to nije plod moje mašte. 🤞🏻
Ja bih trebala (ne)dobiti idući ponedjeljak. Imali smo odnose svaki drugi dan, a u vrijeme ovulacije sam imala dosta iscjetka (to prepisujem matičnoj mliječi). Priželjkujem taj plusić. Imala sam nekakav žuti iscjedak kakav prije nisam imala. Povremene vrtoglavice, a jučer i žgaravicu. Nadutost također. Iscjedak mi je sada proziran s bijelim mliječnim tragovima. Nadam se da to nije plod moje mašte. 🤞🏻
Držim palčeve da ne dobiješ da bude veliki plus :)
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Grizli jako mi je zao 😔😔 bas sam mislila da je ovo tvoje obecavajuce...
Ostale curke sretno 💖
Venea navijamo za tebe onda. Obecavajuci simptomi.
Anymany znaci druzimo se jos na ovoj temi.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji