Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Venea
    05. Ožujak 2018. 12:03

Ja bih trebala (ne)dobiti idući ponedjeljak. Imali smo odnose svaki drugi dan, a u vrijeme ovulacije sam imala dosta iscjetka (to prepisujem matičnoj mliječi). Priželjkujem taj plusić. Imala sam nekakav žuti iscjedak kakav prije nisam imala. Povremene vrtoglavice, a jučer i žgaravicu. Nadutost također. Iscjedak mi je sada proziran s bijelim mliječnim tragovima. Nadam se da to nije plod moje mašte. 🤞🏻

• ANYMANY
    05. Ožujak 2018. 12:42

Venea

Ja bih trebala (ne)dobiti idući ponedjeljak. Imali smo odnose svaki drugi dan, a u vrijeme ovulacije sam imala dosta iscjetka (to prepisujem matičnoj mliječi). Priželjkujem taj plusić. Imala sam nekakav žuti iscjedak kakav prije nisam imala. Povremene vrtoglavice, a jučer i žgaravicu. Nadutost također. Iscjedak mi je sada proziran s bijelim mliječnim tragovima. Nadam se da to nije plod moje mašte. 🤞🏻

Držim palčeve da ne dobiješ  da bude veliki plus :)

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Babylove
    05. Ožujak 2018. 13:07

Grizli jako mi je zao 😔😔 bas sam mislila da je ovo tvoje obecavajuce... 
    Ostale curke sretno 💖

Grizli
    05. Ožujak 2018. 13:08

Venea navijamo za tebe onda. Obecavajuci simptomi.
    Anymany znaci druzimo se jos na ovoj temi.

• Venea
    05. Ožujak 2018. 13:19

Hvala vam cure! Inače mi ciklusi traju duže, 33-35 dana. Tako da sam i ovulaciju imala oko 18og dana. Nisam mjerila temperaturu. Jel moguće da tako rano imam ove simptome? I ja vama držim najveće fige. Moglo bi biti nešto čarobno u ovom ožujku, početku proljeća Itd 😍

05. Ožujak 2018. 13:23

Evo me žene moje drage, sinoc mi.je mobitel krepa, pa dok sam nasla zamjenski 🙆 
    Moje M jos nema, pisnila sam na lh trakicu cisto da vidim sta ce pokazat, normalno da je negativno, svijetla i tamna crtica 😕 tako da cekam da krene 
    Iako sam bila napisala da sam se pripremila, prevalila sam se.

Bas mi je zao Grizli, al hrabro dalje, jaka si ti osoba, Anymany i ostale cure  ( ovaj zamjenski mob mi je prekopliciran,.nemojte zamjerit ne mogu sve cure upratit ) idemo brojati i iscekivati u novi mjesec.

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

05. Ožujak 2018. 13:28

Venea sretno,  da bude + 🤗 ja mislim da nije rano za siptome s obzirom na trajanje tvog ciklusa

Grizli
    05. Ožujak 2018. 14:30

Venea inace ja sam u jednoj od svojih neuspjelih T imala simptome vec 7 dana nakon O, odnosno od implatacije su mi poceli simptomi. I sjecam se da mi se uzasno spavalo, imala sam osjecaj da ce mi trbuh puknut kako sam bila napuhana i nisam mogla meso jesti gadilo mi se. A s druge strane zadnji put nisam imala ni jedan simptom, cak sam i M imala svih urednih 5 dana da nisam ni znala da sam T. Tako da sve je moguce. Nadamo se da je to to! 
    Kike cekaj dok ne dodje nista nije nemoguce! 
    Inace moram to podjelit s vama danas kad sam vidila ➖ rekla sam ok i pustila ga. I poslije skuzim da moj muz je isao u wc i vidio testic i bio je bas zalostan. Zapravo on se imam osjecaj nadao vise nego ja ovaj put i bas je bio vidno razocaran i zalostan. Odavno ga takvog nisam vidila i sad se osjecam bas malo bezveze. 

Petraaa
    05. Ožujak 2018. 14:49

Venea navijamo za plusic!! 🤗
    Grizli nekako sam bila uvjerena da je kod tebe to to...bas mi je zao 😔 
    Cure i ja sam ovaj mjesec minus, M skoro gotova pa smo trebali krenuti u akciju ali sam se gadno prehladila i kljukam se kojekakvim lijekovima i sirupima pa u naredni mjesec ne polazem bas neke nade, iskoristit cu ga za predah malo pa onda poslije Uskrsa krecemo opet u akciju ali pratim vas i citam i iscekujem vase plusice!! Sretno u novoj rundi 😉

05. Ožujak 2018. 15:00

Grizli

Venea inace ja sam u jednoj od svojih neuspjelih T imala simptome vec 7 dana nakon O, odnosno od implatacije su mi poceli simptomi. I sjecam se da mi se uzasno spavalo, imala sam osjecaj da ce mi trbuh puknut kako sam bila napuhana i nisam mogla meso jesti gadilo mi se. A s druge strane zadnji put nisam imala ni jedan simptom, cak sam i M imala svih urednih 5 dana da nisam ni znala da sam T. Tako da sve je moguce. Nadamo se da je to to!
    Kike cekaj dok ne dodje nista nije nemoguce!
    Inace moram to podjelit s vama danas kad sam vidila ➖ rekla sam ok i pustila ga. I poslije skuzim da moj muz je isao u wc i vidio testic i bio je bas zalostan. Zapravo on se imam osjecaj nadao vise nego ja ovaj put i bas je bio vidno razocaran i zalostan. Odavno ga takvog nisam vidila i sad se osjecam bas malo bezveze.

Grizli draga, nemas se ti zasto tako osjećati, saznao bi danas popodne ili sutra kad ti M dođe, ne mozes sama prolaziti kroz sve to i njega pokusat zastitit da ne bude i tuzan i razocaran, nisi ti kriva, i tebi triba utjeha i snaga za izdrzati ovo sve, jer nije lako, zato ga lipo zagrli i reci koju rijec utjehe, jer je ovaj put on slabiji, a ne ti, al nislucajno da se osjecas bezveze jer je on ugledao test.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.