Djevojke moze li mintko pomoci, dali se razumije tko u ovo… nisat mi nije jasno, imam li razlog za zabrinutost? Kod muza je sve negativno, a kod mene ovako 😦😦😦
Babylove ja ti radim na transfuziji. Nalaz ti je uredan, tj. kako je već netko komentirao imaš pozitivna aHBs protutijela koja se stvaraju kao odgovor na HBsAg.(cijepljenje ili kontakt s virusom). Laički rečeno zaštićena od infekcije ukoliko ikada dođes u dodir sa virusom hepatitisa B. Zaštitni titar minimalno mora biti 10 a ti imaš preko 400. Vidim da je i slikan ispis iz analizatora Rocha koji ima vrlo pouzdane reagense.
Babylove moj muz pije fetilup i kaze da su mu ok, pio ga je 20-tak dana prije ponovljenog spermiograma koji se pokazao bolji pa sad dal je i do fertilup ili sto ne znam, al reko da ce ga uzimat dok god ne bude cuo srceko. 😏
Anymany ja isto nisam za meso, al otkad mi je dr na humanoj rekla da bi trebala tjedno uzimat meso najmanje 4 puta striktno se toga drzim. Navodno ako nema uzimas dovoljno bjelancevina moze biti loš razvoj jajnih stanica, a kod muskih losa morfologija spermija. Pa zakamufluram sad meso u neki umak ili povrce pa prodje. Ja sam pak mrsava pa je mislila da sam vege i odmah me kritizirala za to, al poslije razjasnile i objasnila mi zasto je lose vege biti u tom slucaju.
Tata me zove zlato znaci moze se od toga zivit i na taj nacin se hraniti! Budemo probali.
Inace ja sam uzimala PrenataS, al sam na stranici nekoj citala da je super Novalac prenatal i poslala na njihovoj stranici zahtjev za uzorke i poslali mi 5 tabletica pa cu sad to probat. Stvarno imaju vise nekih vitamina i folata i omega imaju sta druge mi nemaju. Al me mucilo da ne dobim zgaravicu jer od Elevita sam imala zgaravicu. Za sad su ok.
Ma nemogu, nema šanse…evo pečem svojima svinjetinu i krumpir, i meni to toliko smrdi da ti ja opisati ne mogu. Želudac mi se digne samo na pomisao mesa. Piletinu i ajde, pohanu ili iz rola, ali svinjetina, teletina i ostalo neide.
Ma bitno da jedes bilo koje meso, ja isto teletinu ne mogu uopce, svinjetinu rijetko jos i uz neki umak ajde, a najvise perad. nije vazno dal je svinjetina ili piletina. Ja znam mesaru rec da mi samelje u mljeveno pileci ilo pureci file pa od toga radim polete ili lazanje/musku pa se tako prisilm pojest nekog mesa.
Samo da se javim, M se najavila kao i obično, očekujem je večeras ili sutra ujutro, al bolje i to nego da se nadam dok ne dođe, ovako znam na čemu sam, mislila sam da sam se pripremila, al nisam, opet razočaranje, bit će bolje uskoro :)
Zato ima lipa vijest, pozvana sam na razgovor za posao, ušla sam u uži krug, tako da mi se posao smiješi iza ugla
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Baš lijepo Kike 💪🏻 Samo hrabro dalje. Uvijek se imamo čemu veseliti u životu. Nadam se da je sad sve krenulo uzlaznom putanjom za tebe.
Baš lijepo Kike 💪🏻 Samo hrabro dalje. Uvijek se imamo čemu veseliti u životu. Nadam se da je sad sve krenulo uzlaznom putanjom za tebe.
Hvala Venea, nastojim uvijek izvuci pozitivu iz sebe :)
Tako da sam sretna radi posla, pa ce i bebac doc
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Djevojke moze li mintko pomoci, dali se razumije tko u ovo… nisat mi nije jasno, imam li razlog za zabrinutost? Kod muza je sve negativno, a kod mene ovako 😦😦😦
Babylove ja ti radim na transfuziji. Nalaz ti je uredan, tj. kako je već netko komentirao imaš pozitivna aHBs protutijela koja se stvaraju kao odgovor na HBsAg.(cijepljenje ili kontakt s virusom). Laički rečeno zaštićena od infekcije ukoliko ikada dođes u dodir sa virusom hepatitisa B. Zaštitni titar minimalno mora biti 10 a ti imaš preko 400. Vidim da je i slikan ispis iz analizatora Rocha koji ima vrlo pouzdane reagense.
Hvala ti puno... kod muza je sve negativno... nadam se da je i to isto ok, samo po tom ispada da on nije imun na to? Ili se varam?
Grizli i Petraaa, zao mi je zbog negativnog testa.☹ Ali, ako sam dobro shvatila, nije vam ni jednoj jos stigla menga?
Kike, cestitam zbog posla! To je jedna lijepa vijest. Doci ce i bebica. Polako ali sigurno.
Tata me zove zlato, zao mi je sto je dosla vjestica...Nadam se da osim pregleda krecete u nove pokusaje odmah, jer nikad ne znas kad ce se uhvatiti!
Anymany, ocito ti vrkuta povoljno djeluje na ciklus. Tako je i meni! Samo naprijed s njom, ona ce ti regulirati hormone i brze ces doci do cilja!
Cure, ima nesto u toj prehrani. Mozda da se proba tako kako nutricionistica kaze. Za orasaste znam da povoljno djeluju, jaja i punomasna vrhnja takodjer. Za meso nisam znala, ali logicno mi je.
Ja sam ok, prvi pregled 22.3. Osjecam puninu u maternici i nekad me nesto kao tupo bolucka, pretpostavljam da je normalno. Sad samo cekanje, ali brzo ce proci do prvog pregleda. Drzim svima sretnice ovaj ciklus!💖
Kike super za posao! Nadam se da ce ti sad sve se posloziti kako treba 😀
Babylove ako se me varam sve sto je negativno od tih antitjela znaci da organizam nije stekao dugorocnu imunost na tu bolest
Dulcinela joj samo akd ti je sve super! Nek je sretno onda i na prvom pregledu. Da meni nije dosla M, ali ja sam pila duphastone do 29.dana ciklusa tako da sad moram malo cekat da stigne i radila sam osjetljiv test točnije 2 da budem ja sigurna. Posto je negativan prestala pit i sad bi trebala dobiti. A imam osjecaj da ce to biti nocas ili sutra najkasnije.
Ma bitno da jedes bilo koje meso, ja isto teletinu ne mogu uopce, svinjetinu rijetko jos i uz neki umak ajde, a najvise perad. nije vazno dal je svinjetina ili piletina. Ja znam mesaru rec da mi samelje u mljeveno pileci ilo pureci file pa od toga radim polete ili lazanje/musku pa se tako prisilm pojest nekog mesa.
Perad mogu, ona mi je čak i ukusna :)
Zato ima lipa vijest, pozvana sam na razgovor za posao, ušla sam u uži krug, tako da mi se posao smiješi iza ugla
Anymany, ocito ti vrkuta povoljno djeluje na ciklus. Tako je i meni! Samo naprijed s njom, ona ce ti regulirati hormone i brze ces doci do cilja!
Zbilja se čini da djeluje, sad ćemo vidjeti kada će doći M, i kako će dalje ići ciklusi. Brojimo sa tobom do pregleda i baš se veselim lijepim vijestima.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Grizli i Petraaa, zao mi je zbog negativnog testa.☹ Ali, ako sam dobro shvatila, nije vam ni jednoj jos stigla menga?
Kike, cestitam zbog posla! To je jedna lijepa vijest. Doci ce i bebica. Polako ali sigurno.
Tata me zove zlato, zao mi je sto je dosla vjestica…Nadam se da osim pregleda krecete u nove pokusaje odmah, jer nikad ne znas kad ce se uhvatiti!
Cure, ima nesto u toj prehrani. Mozda da se proba tako kako nutricionistica kaze. Za orasaste znam da povoljno djeluju, jaja i punomasna vrhnja takodjer. Za meso nisam znala, ali logicno mi je.
Ja sam ok, prvi pregled 22.3. Osjecam puninu u maternici i nekad me nesto kao tupo bolucka, pretpostavljam da je normalno. Sad samo cekanje, ali brzo ce proci do prvog pregleda. Drzim svima sretnice ovaj ciklus!💖
Ajde neka, brzo ce proci to vrijeme do prvog pregleda..drzim 🤞🤞🤞 da sve bude super!! 😘 Ma jooj meni vec sutra gotova M, krenila dva dana poslije onog spottinga a usput sam se i gadno prehladila a vidim da sad i muza hvata prehlada..O bi trebala bit za nekih 7-8 dana pa krecem u novu rundu ako ozdravimo ako ne onda pauza ovaj ciklus 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji