Kod mene je svaka trudnoća bila zasebna, a jedino što su imale zajedničko bila je žgaravica i to par dana prije očekivane m.
U prvoj trudnoći grudi su me boljele kao lude, izostala je m. i to mi je bio dovoljan razlog za posumnjam. Trudnoća je bila rizična, ali cijelu trudnoću nisam imala nikakve simptome trudnoće.
Druga trudnoća, znala sam da sam trudna jer sam opet imala žgaravicu koju nikad nemam, i test je potvrdio. Također bez drugih simptoma, trudnoća je bila savršena, ali nas je beba napustila.
Treća trudnoća, žgaravica ponovo, bolne grudi ponovo, mučnina koja je trajala do poroda samog.
Ali kako se sve poremetilo i kako sam ja zapravo u pms počela imat simptome trudnoće, tako se više ne nadam zbog ničega ničemu. Čak me i žgaravica prevarila.
Zanima me jel koja kupuje lh trakice kod nas? Kako im je cijena? Ja sam naručila sa Ebaya, ali s obzirom da očekujem svakim danom men. bojim se da mi neće doći na vrijeme.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Anymany zao mi je zbog tvog gubitka malenog anđela, al hvala Bogu imas dva pored sebe.
Ja sam isto tako odustala od praćenja simptoma, par puta sam se zeznula i razočarala, da od sad vjerujem samo testu i izostanku M.
Ja sam LH trakice trazila u ljekarni, al su preskupe, sa ebaya su mi dosle nakon mjesec dana, al ako ti je hitno naruči na njuškalu, puno su jeftinije od ljekarne
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Nista ,ja evo da se javim samo-7.3 po kalendaru,ali mislim da cu vec sutra ili nocas procuriti.Sve isrti simptomi pms-a kao i uvek-pet dana pre dobijem nenormalni napad nervoze,bolesno znaci,onda posle par sati pocnu grudi.Bole dva dana,tri max ,prestanu ,i onda procurim.Evo sad grudi prestaju ,tako da nazalost ,nemam srece da izbegnem dalje pretrage koje me u ovom mesecu ocekuju.Muz bio danas da zakaze spermogram,moze sutra(to nije opcija jer nismo apstinirali) ili za dve nedelje(ide na vojnu vezbu).Tako da sam danas sva bezveze,ali ne dam se,cak sam i kolace neke zbrzala :-) Ocigledno ce jos da se oduzi ovo moje iscekivanje-ali kazu da je sreca jos veca kad kasnije dodje.
Zene ,svima vam zelim srecu ovog meseca,nemojte se jako razocarati (kao ja) ako bude neuspesno jer brzo prolazi vreme i brzo stizu nove sanse...
url=https://lilypie.com]
E da,danas sam narucila lh tracice za pracenje ovulacije,paket od 20 tracica,da probam i na taj nacin iako generalno osecam ovulaciju,imam jedan jajnik vec 10 godina,znam ga u dusu vec ;-) Al' da ne bude da nisam probala i na taj nacin ...
Tata me zove zlato, onda smo u istome i ja samo cekam da krene, jer su bolovi i grcevi tu, ja isto imam nervozu pred M, izludi me nekad, kao da se par osoba svađa u mojoj glavi, dođe mi da poludim, ovaj mjesec nije tako,.bas me i muz pohvalio da sam mirna 😌😂
Ne znam sta da ti napisem da ti bude lakse, jer smatram da jednostavno treba proc dan,dva, da smo u bedu pa skupit snage i krenit iznova.
Nisi sama, ako ti to znači ❤
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Kike ma zato sam i pustila da vidi sam, al bas nikad nije se tako razalostio na -. Odmah me emocije neke oprale kad sam vidila mog diva takvog. Obicno je obrnuta situacija pa valjda zato me to tako zacudilo valjda.
Tata me.zove zlato sta se apstinencije tice nama su rekli 2-5 dana. Al urolog je muzu rekao da je najpravednije 2 dana, ako mi svaka dva 2 imamo odnose dok radimo na bebi da se vidi situacija koja je u tom slucaju. Ako je premalo spermica onda treba rijedje, ako su spori kao kod mog onda pauza od 4 dana je previse sto smo mi imali prije spermiograma. Nakom mjesec dana isao je opet pauza je bila 2 dana i situacija je bil znatno bolja. Nije bila kako treba, al nije bila ni onako losa kao 1 put. Samo hrabro draga.
Anymany 😞 bas je tuzna tvoja prica, al najvaznije da je dvoje djecice zivo i zdravo zauvijek. I da uskoro budete bogatiji za jos jednog bebija
Anymany, kike i ostale cure koje zanimaju LH trakice bas sam nedavno stavila link na drugoj temi..ovo su isto s ebaya ali dolaze iz UK, bas neka firma ih prodaje, stignu u roku 3-4 radna dana..ja sam od njih uzela Preseed, lh i hcg trakice..imaju svasta vezano uz rad na bebi 😀 imaju svega i sve stigne tako za par dana jer dolazi iz Engleske paket, evo ga link:
http://www.ebay.co.uk/itm/ONE-STEP-Ovulation-Pregnancy-Tests-Kits-Free-Fertility-Chart-/140551414727
Hvala na ohrabrenju Kike000 :-) Joj,kod tebe bar nesto razlicito-nema nervoze,bar neka nada ...:-) Nisam tako pala u bedak kao proslih par puta,skroz sam upoznala svoje telo i vec se pripremim na razocarenje...sad mevise deprimira to sto smo krenuli sa pretragama,a eto i tu prepreka u sprovodjenju,poklope se ili ne poklope odredjene stvari...ali bice ,ide prolece,lepse vreme,pa cemo i mi procvetati :-) ti ne otpisuj nista sad,drzi se te ne-nervoze :-)
Grizli,hvala,drzimo se svi.Ma znaju i oni pasti bre,narocito kad gledaju nas koliko se trudimo,zelimo,iscekujemo,a vole nas. Desi se i mom muzu ,ali isto tako,nista ne kaze,samo vidi po njemu...Inace ,ejakulacija bila jutros,nikako ne moze sutra dati uzorak.A za dve nedelje ,kad je sledeci termin,on je 150 km dalje... To me deprimiralo malo,nisam uopste znala da se to tako unapred mora zakazivati i planirati,ovo je prvi put... Samo kad su kod vas nalazi bolji,pa da ako je to bio razlog neuspeha prethodnih sad bude sve u redu,makar posle izvesnog vremena. Evo posto nisam bas puna pozitivne energije nesto danas,to vam ne mogu puno poslati,ali mogu kolace,bas su super ispali :-)
Anymany zao mi je zbog tvog gubitka malenog anđela, al hvala Bogu imas dva pored sebe.
Ja sam isto tako odustala od praćenja simptoma, par puta sam se zeznula i razočarala, da od sad vjerujem samo testu i izostanku M.
Ja sam LH trakice trazila u ljekarni, al su preskupe, sa ebaya su mi dosle nakon mjesec dana, al ako ti je hitno naruči na njuškalu, puno su jeftinije od ljekarne
Budem pogledala baš, bolje nego da krenem kasno provjeravat.
Nista ,ja evo da se javim samo-7.3 po kalendaru,ali mislim da cu vec sutra ili nocas procuriti.Sve isrti simptomi pms-a kao i uvek-pet dana pre dobijem nenormalni napad nervoze,bolesno znaci,onda posle par sati pocnu grudi.Bole dva dana,tri max ,prestanu ,i onda procurim.Evo sad grudi prestaju ,tako da nazalost ,nemam srece da izbegnem dalje pretrage koje me u ovom mesecu ocekuju.Muz bio danas da zakaze spermogram,moze sutra(to nije opcija jer nismo apstinirali) ili za dve nedelje(ide na vojnu vezbu).Tako da sam danas sva bezveze,ali ne dam se,cak sam i kolace neke zbrzala :-) Ocigledno ce jos da se oduzi ovo moje iscekivanje-ali kazu da je sreca jos veca kad kasnije dodje.
Zene ,svima vam zelim srecu ovog meseca,nemojte se jako razocarati (kao ja) ako bude neuspesno jer brzo prolazi vreme i brzo stizu nove sanse…
Anymany, kikei ostale cure koje zanimaju LH trakice bas sam nedavno stavila link na drugoj temi..ovo su isto s ebaya ali dolaze iz UK, bas neka firma ih prodaje, stignu u roku 3-4 radna dana..ja sam od njih uzela Preseed, lh i hcg trakice..imaju svasta vezano uz rad na bebi 😀 imaju svega i sve stigne tako za par dana jer dolazi iz Engleske paket, evo ga link:
http://www.ebay.co.uk/itm/ONE-STEP-Ovulation-Pregnancy-Tests-Kits-Free-Fertility-Chart-/140551414727
Hvala Petra, ja inaće naručujem svašta sebi sa Ebaya, i ni na kraj pameti nije mi bilo da gledam iz UK. Spremam si link i hvala ti punnnooo.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Sortiraj odgovore
Najstariji