Hvala vam cure! Inače mi ciklusi traju duže, 33-35 dana. Tako da sam i ovulaciju imala oko 18og dana. Nisam mjerila temperaturu. Jel moguće da tako rano imam ove simptome? I ja vama držim najveće fige. Moglo bi biti nešto čarobno u ovom ožujku, početku proljeća Itd 😍
Evo me žene moje drage, sinoc mi.je mobitel krepa, pa dok sam nasla zamjenski 🙆
Moje M jos nema, pisnila sam na lh trakicu cisto da vidim sta ce pokazat, normalno da je negativno, svijetla i tamna crtica 😕 tako da cekam da krene
Iako sam bila napisala da sam se pripremila, prevalila sam se.
Bas mi je zao Grizli, al hrabro dalje, jaka si ti osoba, Anymany i ostale cure ( ovaj zamjenski mob mi je prekopliciran,.nemojte zamjerit ne mogu sve cure upratit ) idemo brojati i iscekivati u novi mjesec.
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Venea sretno, da bude + 🤗 ja mislim da nije rano za siptome s obzirom na trajanje tvog ciklusa
Venea inace ja sam u jednoj od svojih neuspjelih T imala simptome vec 7 dana nakon O, odnosno od implatacije su mi poceli simptomi. I sjecam se da mi se uzasno spavalo, imala sam osjecaj da ce mi trbuh puknut kako sam bila napuhana i nisam mogla meso jesti gadilo mi se. A s druge strane zadnji put nisam imala ni jedan simptom, cak sam i M imala svih urednih 5 dana da nisam ni znala da sam T. Tako da sve je moguce. Nadamo se da je to to!
Kike cekaj dok ne dodje nista nije nemoguce!
Inace moram to podjelit s vama danas kad sam vidila ➖ rekla sam ok i pustila ga. I poslije skuzim da moj muz je isao u wc i vidio testic i bio je bas zalostan. Zapravo on se imam osjecaj nadao vise nego ja ovaj put i bas je bio vidno razocaran i zalostan. Odavno ga takvog nisam vidila i sad se osjecam bas malo bezveze.

Venea navijamo za plusic!! 🤗
Grizli nekako sam bila uvjerena da je kod tebe to to...bas mi je zao 😔
Cure i ja sam ovaj mjesec minus, M skoro gotova pa smo trebali krenuti u akciju ali sam se gadno prehladila i kljukam se kojekakvim lijekovima i sirupima pa u naredni mjesec ne polazem bas neke nade, iskoristit cu ga za predah malo pa onda poslije Uskrsa krecemo opet u akciju ali pratim vas i citam i iscekujem vase plusice!! Sretno u novoj rundi 😉
Venea inace ja sam u jednoj od svojih neuspjelih T imala simptome vec 7 dana nakon O, odnosno od implatacije su mi poceli simptomi. I sjecam se da mi se uzasno spavalo, imala sam osjecaj da ce mi trbuh puknut kako sam bila napuhana i nisam mogla meso jesti gadilo mi se. A s druge strane zadnji put nisam imala ni jedan simptom, cak sam i M imala svih urednih 5 dana da nisam ni znala da sam T. Tako da sve je moguce. Nadamo se da je to to!
Kike cekaj dok ne dodje nista nije nemoguce!
Inace moram to podjelit s vama danas kad sam vidila ➖ rekla sam ok i pustila ga. I poslije skuzim da moj muz je isao u wc i vidio testic i bio je bas zalostan. Zapravo on se imam osjecaj nadao vise nego ja ovaj put i bas je bio vidno razocaran i zalostan. Odavno ga takvog nisam vidila i sad se osjecam bas malo bezveze.
Grizli draga, nemas se ti zasto tako osjećati, saznao bi danas popodne ili sutra kad ti M dođe, ne mozes sama prolaziti kroz sve to i njega pokusat zastitit da ne bude i tuzan i razocaran, nisi ti kriva, i tebi triba utjeha i snaga za izdrzati ovo sve, jer nije lako, zato ga lipo zagrli i reci koju rijec utjehe, jer je ovaj put on slabiji, a ne ti, al nislucajno da se osjecas bezveze jer je on ugledao test.
Kod mene je svaka trudnoća bila zasebna, a jedino što su imale zajedničko bila je žgaravica i to par dana prije očekivane m.
U prvoj trudnoći grudi su me boljele kao lude, izostala je m. i to mi je bio dovoljan razlog za posumnjam. Trudnoća je bila rizična, ali cijelu trudnoću nisam imala nikakve simptome trudnoće.
Druga trudnoća, znala sam da sam trudna jer sam opet imala žgaravicu koju nikad nemam, i test je potvrdio. Također bez drugih simptoma, trudnoća je bila savršena, ali nas je beba napustila.
Treća trudnoća, žgaravica ponovo, bolne grudi ponovo, mučnina koja je trajala do poroda samog.
Ali kako se sve poremetilo i kako sam ja zapravo u pms počela imat simptome trudnoće, tako se više ne nadam zbog ničega ničemu. Čak me i žgaravica prevarila.
Zanima me jel koja kupuje lh trakice kod nas? Kako im je cijena? Ja sam naručila sa Ebaya, ali s obzirom da očekujem svakim danom men. bojim se da mi neće doći na vrijeme.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Anymany zao mi je zbog tvog gubitka malenog anđela, al hvala Bogu imas dva pored sebe.
Ja sam isto tako odustala od praćenja simptoma, par puta sam se zeznula i razočarala, da od sad vjerujem samo testu i izostanku M.
Ja sam LH trakice trazila u ljekarni, al su preskupe, sa ebaya su mi dosle nakon mjesec dana, al ako ti je hitno naruči na njuškalu, puno su jeftinije od ljekarne
Nista ,ja evo da se javim samo-7.3 po kalendaru,ali mislim da cu vec sutra ili nocas procuriti.Sve isrti simptomi pms-a kao i uvek-pet dana pre dobijem nenormalni napad nervoze,bolesno znaci,onda posle par sati pocnu grudi.Bole dva dana,tri max ,prestanu ,i onda procurim.Evo sad grudi prestaju ,tako da nazalost ,nemam srece da izbegnem dalje pretrage koje me u ovom mesecu ocekuju.Muz bio danas da zakaze spermogram,moze sutra(to nije opcija jer nismo apstinirali) ili za dve nedelje(ide na vojnu vezbu).Tako da sam danas sva bezveze,ali ne dam se,cak sam i kolace neke zbrzala :-) Ocigledno ce jos da se oduzi ovo moje iscekivanje-ali kazu da je sreca jos veca kad kasnije dodje.
Zene ,svima vam zelim srecu ovog meseca,nemojte se jako razocarati (kao ja) ako bude neuspesno jer brzo prolazi vreme i brzo stizu nove sanse...

url=https://lilypie.com]
E da,danas sam narucila lh tracice za pracenje ovulacije,paket od 20 tracica,da probam i na taj nacin iako generalno osecam ovulaciju,imam jedan jajnik vec 10 godina,znam ga u dusu vec ;-) Al' da ne bude da nisam probala i na taj nacin ...

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji