Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ANYMANY
    03. Ožujak 2018. 11:20

dulcinela

Drage cure, recite vidite li isto sto i ja, ili sam ja skroz prolupala?? Kad sam jucer dobila grceve, bez spottinga, pomislila sam da mozda ima nade. Znala sam da danas u jutro piskim jedan s interneta, kad ih vec imam nekoliko…Ali, otisla sam jos za svaki slucaj kupiti i Clearblue. Jutros, 12dpo, s prvim jutarnjim urinom, ta - daaaa!😊😊

Fanatassssstičnooooooooo <3 Čestitam

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Petraaa
    03. Ožujak 2018. 11:46

dulcinela

Drage cure, recite vidite li isto sto i ja, ili sam ja skroz prolupala?? Kad sam jucer dobila grceve, bez spottinga, pomislila sam da mozda ima nade. Znala sam da danas u jutro piskim jedan s interneta, kad ih vec imam nekoliko…Ali, otisla sam jos za svaki slucaj kupiti i Clearblue. Jutros, 12dpo, s prvim jutarnjim urinom, ta - daaaa!😊😊

Dulcinela pa to je pluscina do neba hahahah 🤗🤗🤗🤗🤗 cestitaaaam!!! I naravno znas da hocemo detalje sto si radila u dobitnom mjesecu, nemoj nas zakinut za njih 😁😁

tata_me_zove_zlato
    03. Ožujak 2018. 12:12

Dulcinela,toliko si me obradovala  :-) presrecna sam sto su krenuli plusici i ta velika sreca.... Cestitam :-)
    Ja ne bih trebala dobiti 7og,medjutim krenule grudi danas opet kao i uvek pet dana pre,tako da se ne nadam...ali bice uskoro,vec sam rekla da osecam da ce biti uskoro :-) 
    SRECNO SVIMA!!!! 
    Grizli,aj poduplaj Dulcinelin plusic :-) javi,tebi vec kasni jedan dan,zar ne? :-)

url=https://lilypie.com]

Grizli
    03. Ožujak 2018. 12:22

Tata me zove zlato hm sumnjam da ce biti + kod mene. Po kalendaru bi trebala dobiti 5.3, al nekad zna uraniti 2-3 dana pa ja racunam svaki mjesec ciklus 26-29 dana. Tako da imam ja jos fore, a i pijem duphaston pa mislim da ni necu dobiti dok ne prestanem to piti. Al svakako hvala sto mi mantras +

• ANYMANY
    03. Ožujak 2018. 14:18

Ja sam se jutros sjetila da pijem Folacin, a počela sam pit jučer vrkutu..jel to može skupa?
    Jutros sam pomješala stolisnik i vrkutu, bome cjeli dan trčim na wc - jel pio tko to dvoje skupa 

Grizli - ne misli negativno, nada uvijek postoji, a mi navijamo :)

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Ana Donna
    03. Ožujak 2018. 15:11

Dulcinela cestitam na plusu jeeeeej 😄😄😄

• dulcinela
    03. Ožujak 2018. 17:44

Drage trudilice, hvala vam svima na cestitkama. 💖 Naravno da sam u odredjenoj vrsti brige sve dok mi dr na prvom pregledu ne potvrdi da je sve ok. Ali, da, sretna sam i jos uvijek ne mogu vjerovati kako nam je brzo uspjelo ovaj put. 
    Ovo je 3.ciklus, poceli smo u 12.mj. Nisam nista mijenjala u ta tri ciklusa, ali ovaj put smo valjda fino potrefili. Odnosi svaki drugi dan su bili, 8.10.12.14.i 16.dan kad mi je sigurno bila ovulacija. Imam dosta pravilne cikluse, 26-28 dana, u zadnje vrijeme O oko 14. - 16.dana. Taj dan boljelo me od jutra do navecer s desne strane. Nismo vise imali odnose jer su me noc poslije ovulacije uhvatile gadne probavne smetnje i grcevi. To mi se od tada javljalo svaki drugi dan, a procitala sam i da je to nekim curama bio prvi znak trudnoce. Vec sam odlucila da danas radim test s interneta, a jucer su mi poceli grcici nalik mestrualnima, ali ipak ne isti. Pomislila sam da je trudnoca. Eto, 12dpo plus. Pijem Prenatal od Natural Wealtha, omega3 kapsule i caj marulju i vrkutu, o tome sam vam jucer pisala. Sad kad sam ugledala plus, prekidam sa cajevima jer kao nije bas sigurno da se smiju piti u prva tri mjeseca trudnoce. Marulja sigurno ne, ali vrkuta tek u 2.tromjesecju bi se smjela, 1 salica dnevno. Necu riskirati, prekidam. Tako sam i u prvoj trudnoci. 
    Svima vama drage trudilice zelim da sto prije ostvarite svoje snove i ugledate plus na testu. Ovaj forum je najdivnije mjesto gdje sam puno naucila, dobila najvise podrske jos prije, kad sam se trudila 9 ciklusa, a i sada isto. Nastavit cu vam pisati i bodriti vas. Javim vam sve novosti.
    Grizli, ti si sljedeca. Drzim najjace palceve u ponedjeljak!
    Petraaa i Tata me zove zlato, vi ste isto blizu za raditi test.
    Sve ostale cure, takodjer mislim i na vas, javljajte se.
    Jos jednom veliko hvala svima i oprostite na duzem postu.

Grizli
    03. Ožujak 2018. 18:43

ANYMANY

Ja sam se jutros sjetila da pijem Folacin, a počela sam pit jučer vrkutu..jel to može skupa?
    Jutros sam pomješala stolisnik i vrkutu, bome cjeli dan trčim na wc - jel pio tko to dvoje skupa

Koliko znam Folacin nema problema u kombinaciji s cajevima, problem je jedino koliko znam kod osoba sa epilepsijom i nekim lijekovma, al to ti u uputama pise.ova dva caja nisam pila niti jedan al citala sam da znaju cure ih pit i hvala ih. 
    Nisam ja negativna nego samo ne zelim se nadat previse jer onda se niti ne razocaram previse kad dobijem M. 

• ANYMANY
    03. Ožujak 2018. 20:39

Grizli

ANYMANY

Koliko znam Folacin nema problema u kombinaciji s cajevima, problem je jedino koliko znam kod osoba sa epilepsijom i nekim lijekovma, al to ti u uputama pise.ova dva caja nisam pila niti jedan al citala sam da znaju cure ih pit i hvala ih.
    Nisam ja negativna nego samo ne zelim se nadat previse jer onda se niti ne razocaram previse kad dobijem M.

Onda dobro, jer ne pijem ja nikakve ljekove. Živi bili pa vidjeli, ovaj ciklus sigurno neće biti ništa, ali eto možda idući i bude. Znam kako ti je, ja se redovito svako malo ponadam kad kasni, pa se dobro razočaram kad ipak dođe za 15 dana.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

03. Ožujak 2018. 23:21

Dulcinela čestitam tiii od srca i da bude sve u redu :)
    Neka su nam krenuli plusici u trećem mjesecu :)

Ja M očekujem u ponedjeljak, uvjerena sam da će doći, pa sam se pripremila.
    Ostalim curama sretno do svojih plusica, Grizli u mojim si mislima da i kod tebe bude +

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.