Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    02. Ožujak 2018. 21:59

Grizli ja sam koristila geratherm , msm da je nekih 30tak kn bila cijena. I pokazao mi je crticu u roku keks nakon 2dana kasnjenja. A prije tog geratherma sam neke s ebaya i ti su bili minus. Ali evo imam sina od godinu i 3mjeseca. Mislim da je i tom testu osjetljivost dosta velika pa da vrlo rano moze pokazati. 

Grizli
    03. Ožujak 2018. 07:52

Ah kakav god je da je ako je T valjda ce ju pokazat. Vidim da je dosta osjetljiv pa sad samo moram cekat pon da ga upotrijebim, posto sam na duphastonima sumnjam da ce M doc dok to pijem, a smijem prestat samo ako nisam trudna. Pa sad ti budi pametan. 
    Da li koja cura ima kakvu info o Mono i njenoj malenoj? Nadam se da su obje dobro i da beba napreduje!

• dulcinela
    03. Ožujak 2018. 08:52

Drage cure, recite vidite li isto sto i ja, ili sam ja skroz prolupala?? Kad sam jucer dobila grceve, bez spottinga, pomislila sam da mozda ima nade. Znala sam da danas u jutro piskim jedan s interneta, kad ih vec imam nekoliko...Ali, otisla sam jos za svaki slucaj kupiti i Clearblue. Jutros, 12dpo, s prvim jutarnjim urinom, ta - daaaa!😊😊

Grizli
    03. Ožujak 2018. 09:22

Dulcinela to je fantasticno draga! Cestitam! Plus je ko kuca velik i lijep. Bas mi je drago!!! Sretnu trudnocu.

Ivcy1306
    03. Ožujak 2018. 10:25

Grizli, mono i malena orion su ok. Ide sve super za sada. Ja se cujem s njom privatno ponekad pa eto to su info od prije par dana. Uglavnom dobro su! 
    Dulcinela cestitam na plusicu!!!! 

• Venea
    03. Ožujak 2018. 10:49

Dulcinela iskrene čestitke! ❤️ nisam baš u toku koliko si dugo bila trudilica, ali to sada i nije važno... Divna vijest.

• ANYMANY
    03. Ožujak 2018. 11:20

dulcinela

Drage cure, recite vidite li isto sto i ja, ili sam ja skroz prolupala?? Kad sam jucer dobila grceve, bez spottinga, pomislila sam da mozda ima nade. Znala sam da danas u jutro piskim jedan s interneta, kad ih vec imam nekoliko…Ali, otisla sam jos za svaki slucaj kupiti i Clearblue. Jutros, 12dpo, s prvim jutarnjim urinom, ta - daaaa!😊😊

Fanatassssstičnooooooooo <3 Čestitam

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Petraaa
    03. Ožujak 2018. 11:46

dulcinela

Drage cure, recite vidite li isto sto i ja, ili sam ja skroz prolupala?? Kad sam jucer dobila grceve, bez spottinga, pomislila sam da mozda ima nade. Znala sam da danas u jutro piskim jedan s interneta, kad ih vec imam nekoliko…Ali, otisla sam jos za svaki slucaj kupiti i Clearblue. Jutros, 12dpo, s prvim jutarnjim urinom, ta - daaaa!😊😊

Dulcinela pa to je pluscina do neba hahahah 🤗🤗🤗🤗🤗 cestitaaaam!!! I naravno znas da hocemo detalje sto si radila u dobitnom mjesecu, nemoj nas zakinut za njih 😁😁

tata_me_zove_zlato
    03. Ožujak 2018. 12:12

Dulcinela,toliko si me obradovala  :-) presrecna sam sto su krenuli plusici i ta velika sreca.... Cestitam :-)
    Ja ne bih trebala dobiti 7og,medjutim krenule grudi danas opet kao i uvek pet dana pre,tako da se ne nadam...ali bice uskoro,vec sam rekla da osecam da ce biti uskoro :-) 
    SRECNO SVIMA!!!! 
    Grizli,aj poduplaj Dulcinelin plusic :-) javi,tebi vec kasni jedan dan,zar ne? :-)

url=https://lilypie.com]

Grizli
    03. Ožujak 2018. 12:22

Tata me zove zlato hm sumnjam da ce biti + kod mene. Po kalendaru bi trebala dobiti 5.3, al nekad zna uraniti 2-3 dana pa ja racunam svaki mjesec ciklus 26-29 dana. Tako da imam ja jos fore, a i pijem duphaston pa mislim da ni necu dobiti dok ne prestanem to piti. Al svakako hvala sto mi mantras +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani