Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    02. Ožujak 2018. 17:09

Petraaa

Grizli

Petra hvala na savjetu za vrutku, al vidim da cu mkrat provjeriti sa dr dal smijem jer uzimam andol, a pise da se ne preporuca to dvoje uzimat. 😏
    Monika nema glupih pitanja ovdje. Meni se isto ovaj mjesec nakon O pojavio taj kao mlijecni iscjedak, nikad ga nisam imala jedan dan je jace jedan slabije al od O je tu. Kazu nece cure tu da je i to simptom T pa viditi cemo uskoro. Nadajmo se da je to taj mlijecni koji treba biti.

Uff dobro pa si to rekla, pojma nisam imala da ne smijem vrkutu uz andol jer ja isto uzimam andol protect 100 svaki drugi dan za svaki slucaj, mislim da cu onda do O pit vrkutu a od O andol 😮

Vrkuta suzav krvne zile zato ako imas losu cirkulaciju ili povisen tlak trebala bi se savjetovat prvo s liječnikom. Meni gin rekla bolje da ne uzimam, pogotovo sto sam alergicar inace i imam astmu pa da ne bi imala kontraefekat od svih lijekova. 

Petraaa
    02. Ožujak 2018. 18:03

Ajme cajeva hahaha ja imam ili normalan ili nizak tlak, kako kad, visok nikada nisam imala..mozda bolje da se ne igram s time, imam i macine trave pa cu rade onda nju pit do O a poslije svakako Duphastone pijem 😁

Dulcinela  cula sam da za taj caj od lista maline i dosta ga hvale kad je u pitanju zacece, njega jos nisam probala 🤔

• ANYMANY
    02. Ožujak 2018. 18:42

Za taj test nikad čula nisam, ali test je test.

Ne pijem ja nikakvu terapiju.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Alfonso
    02. Ožujak 2018. 18:58

Pozdrav,
    Zanima me da li netko zna iz osobnog iskustva da li nakon 8,5 god neprekinutog radnog staza imam pravo na punu porodiljnu naknadu,ali sa tim da sam od 1.01.2018 na birou firma je propala. Mislila sam da nemam, ali onda sam negdje procitala da moram imat 12 mj neprekinutog ili 18mj sa prekidima da ostvarim punu naknadu??
    Zahvaljujem

• Babylove
    02. Ožujak 2018. 19:18

Grizli predivna prica, a tebi zbilja drzim 🤞🤞🤞🤞 da ne dode M 😊😊
    Bilogorka dobro dosla natrag 😊

Djevojke TSH mi je 1.99 dali je to ok?
    Cure koje pijete cajeve sretno, ja se trenutno pogubila u svim nazivima, za neke cajeve nikad ni cula 😂😂

• ANYMANY
    02. Ožujak 2018. 19:32

Babylove

Grizli predivna prica, a tebi zbilja drzim 🤞🤞🤞🤞 da ne dode M 😊😊
    Bilogorka dobro dosla natrag 😊

Djevojke TSH mi je 1.99 dali je to ok?
    Cure koje pijete cajeve sretno, ja se trenutno pogubila u svim nazivima, za neke cajeve nikad ni cula 😂😂

Piše ti na nalazu od koliko do koliko je ok. Koliko znam ok je to, još sam čitala da je za trudnoću nabolji od 1,5-2,0

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    02. Ožujak 2018. 19:38

Alfonso

Pozdrav,
    Zanima me da li netko zna iz osobnog iskustva da li nakon 8,5 god neprekinutog radnog staza imam pravo na punu porodiljnu naknadu,ali sa tim da sam od 1.01.2018 na birou firma je propala. Mislila sam da nemam, ali onda sam negdje procitala da moram imat 12 mj neprekinutog ili 18mj sa prekidima da ostvarim punu naknadu??
    Zahvaljujem

Koliko ja znam to sa 12 mj neprekidnog ili 18 sa prekidima ti vrijedi za naknadu sa zavoda za nezaposlene, ne za porodiljne naknade.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

_svjesna
    02. Ožujak 2018. 19:46

Vidim da mnoge od vas uzimaju duphaston poslije ovulacije, da li se on moze samoinicijativno uzimati poslije ovulacije pa eventualno do trudnoce? Da li se i andol 100 moze preventivno uzimati do prvog pregleda? 

Grizli
    02. Ožujak 2018. 19:50

Svjesna duphaston dobis na recept, nisam sigurna da ga kozes kupiti bez. I koliko vidim svaka ga drugacije koristi. Andol 100 mozes i samoinicijativno. Meni je dr preporucila kao da ga uzmem od pozitivnog testa, no rekla je da ni prije ne moze i nece skoditi. Tako da ga ja pijem kontinuirano medjutim svoju gin i dr sam obavjestila o tome.

02. Ožujak 2018. 20:49

Grizli, ni ja nikad nisam čula za taj test, al vjerujem da nema velike razlike među njima.
    Sretno ti ❤

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani