Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ANYMANY
    02. Ožujak 2018. 19:38

Alfonso

Pozdrav,
    Zanima me da li netko zna iz osobnog iskustva da li nakon 8,5 god neprekinutog radnog staza imam pravo na punu porodiljnu naknadu,ali sa tim da sam od 1.01.2018 na birou firma je propala. Mislila sam da nemam, ali onda sam negdje procitala da moram imat 12 mj neprekinutog ili 18mj sa prekidima da ostvarim punu naknadu??
    Zahvaljujem

Koliko ja znam to sa 12 mj neprekidnog ili 18 sa prekidima ti vrijedi za naknadu sa zavoda za nezaposlene, ne za porodiljne naknade.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

_svjesna
    02. Ožujak 2018. 19:46

Vidim da mnoge od vas uzimaju duphaston poslije ovulacije, da li se on moze samoinicijativno uzimati poslije ovulacije pa eventualno do trudnoce? Da li se i andol 100 moze preventivno uzimati do prvog pregleda? 

Grizli
    02. Ožujak 2018. 19:50

Svjesna duphaston dobis na recept, nisam sigurna da ga kozes kupiti bez. I koliko vidim svaka ga drugacije koristi. Andol 100 mozes i samoinicijativno. Meni je dr preporucila kao da ga uzmem od pozitivnog testa, no rekla je da ni prije ne moze i nece skoditi. Tako da ga ja pijem kontinuirano medjutim svoju gin i dr sam obavjestila o tome.

02. Ožujak 2018. 20:49

Grizli, ni ja nikad nisam čula za taj test, al vjerujem da nema velike razlike među njima.
    Sretno ti ❤

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

Ivcy1306
    02. Ožujak 2018. 21:59

Grizli ja sam koristila geratherm , msm da je nekih 30tak kn bila cijena. I pokazao mi je crticu u roku keks nakon 2dana kasnjenja. A prije tog geratherma sam neke s ebaya i ti su bili minus. Ali evo imam sina od godinu i 3mjeseca. Mislim da je i tom testu osjetljivost dosta velika pa da vrlo rano moze pokazati. 

Grizli
    03. Ožujak 2018. 07:52

Ah kakav god je da je ako je T valjda ce ju pokazat. Vidim da je dosta osjetljiv pa sad samo moram cekat pon da ga upotrijebim, posto sam na duphastonima sumnjam da ce M doc dok to pijem, a smijem prestat samo ako nisam trudna. Pa sad ti budi pametan. 
    Da li koja cura ima kakvu info o Mono i njenoj malenoj? Nadam se da su obje dobro i da beba napreduje!

• dulcinela
    03. Ožujak 2018. 08:52

Drage cure, recite vidite li isto sto i ja, ili sam ja skroz prolupala?? Kad sam jucer dobila grceve, bez spottinga, pomislila sam da mozda ima nade. Znala sam da danas u jutro piskim jedan s interneta, kad ih vec imam nekoliko...Ali, otisla sam jos za svaki slucaj kupiti i Clearblue. Jutros, 12dpo, s prvim jutarnjim urinom, ta - daaaa!😊😊

Grizli
    03. Ožujak 2018. 09:22

Dulcinela to je fantasticno draga! Cestitam! Plus je ko kuca velik i lijep. Bas mi je drago!!! Sretnu trudnocu.

Ivcy1306
    03. Ožujak 2018. 10:25

Grizli, mono i malena orion su ok. Ide sve super za sada. Ja se cujem s njom privatno ponekad pa eto to su info od prije par dana. Uglavnom dobro su! 
    Dulcinela cestitam na plusicu!!!! 

• Venea
    03. Ožujak 2018. 10:49

Dulcinela iskrene čestitke! ❤️ nisam baš u toku koliko si dugo bila trudilica, ali to sada i nije važno... Divna vijest.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.