Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    02. Ožujak 2018. 15:08

Zenske jel koja kad koristila neki geratherm test za trudnocu? Kazem ja dragom da ide u ljekaru kad dolazi s posla i uzme neki test za slucaj da ne dodje M da imam doma i zenska u ljekarni mu to da. Ja sam svakakve testove imala al za ovog nikad cula! 

Petraaa
    02. Ožujak 2018. 16:49

Grizli

Petra hvala na savjetu za vrutku, al vidim da cu mkrat provjeriti sa dr dal smijem jer uzimam andol, a pise da se ne preporuca to dvoje uzimat. 😏
    Monika nema glupih pitanja ovdje. Meni se isto ovaj mjesec nakon O pojavio taj kao mlijecni iscjedak, nikad ga nisam imala jedan dan je jace jedan slabije al od O je tu. Kazu nece cure tu da je i to simptom T pa viditi cemo uskoro. Nadajmo se da je to taj mlijecni koji treba biti.

Uff dobro pa si to rekla, pojma nisam imala da ne smijem vrkutu uz andol jer ja isto uzimam andol protect 100 svaki drugi dan za svaki slucaj, mislim da cu onda do O pit vrkutu a od O andol 😮

• dulcinela
    02. Ožujak 2018. 17:01

Anymany, Grizli, Petraaa, pazite samo s vrkutom ako pijete duphastone. Ne smije se piti taj caj uz hormonsku terapiju jer upravo on isto regulira hormone, potice progesteron i pomaze u implantaciji ploda i ocvrscivanju tkiva maternice. Ja pijem vec treci ciklus dve doze od 4 dcl na dan, dakle cca 8 dcl dnevno. Vrkuta se smije piti cijeli ciklus, ali ja ga pijem u lutealnoj fazi, nakon ovulacije, a do ovulacije pijem marulju (macinu travu) jer ona djeluje na poboljsanje sluzi. Navodno se ona ne smije nakon ovulacije piti jer moze izazvati spontani ako se sto i uhvati. Za svaki slucaj ja svaki mjesec prestanem oko 10dc, malo prije ovulacije...
    Grizli, bas lijepa prica ona o tvojoj prijateljici. Neka im je sa srecom. Cula sam nekoliko slicnih prica, ali ova tvoja je bas posebna..Drzim ti fige ovaj ciklus. Nadam se da ce test donijeti plus. Nisam cula za taj test. Ja cu sutra ujutro pisnuti onaj jeftini s interneta, bas da vidim dogadja li se sto. Javim vam vijesti.

• dulcinela
    02. Ožujak 2018. 17:06

Cure, nisam jos nikad probala caj od lista maline, on je navodno isto kao vrkuta izvrstan za zatrudnjivanje i puuuno cura ga je hvalilo po forumima. To su sve pravi, ljekoviti cajevi i mora nesto biti u tim prirodnim lijekovima. Marulju jos zovu ocajnica, jer su je pile zene koje su vec bile ocajne koliko nisu mogle zatrudnjeti, pa vi vidite i probajte. Sigurna sam sto posto da su mi cajevi pomogli u prvoj trudnoci. Piju se tri ciklusa pa pauza jedan ciklus i onda opet. Proguglajte si malo o tome...

Grizli
    02. Ožujak 2018. 17:09

Petraaa

Grizli

Petra hvala na savjetu za vrutku, al vidim da cu mkrat provjeriti sa dr dal smijem jer uzimam andol, a pise da se ne preporuca to dvoje uzimat. 😏
    Monika nema glupih pitanja ovdje. Meni se isto ovaj mjesec nakon O pojavio taj kao mlijecni iscjedak, nikad ga nisam imala jedan dan je jace jedan slabije al od O je tu. Kazu nece cure tu da je i to simptom T pa viditi cemo uskoro. Nadajmo se da je to taj mlijecni koji treba biti.

Uff dobro pa si to rekla, pojma nisam imala da ne smijem vrkutu uz andol jer ja isto uzimam andol protect 100 svaki drugi dan za svaki slucaj, mislim da cu onda do O pit vrkutu a od O andol 😮

Vrkuta suzav krvne zile zato ako imas losu cirkulaciju ili povisen tlak trebala bi se savjetovat prvo s liječnikom. Meni gin rekla bolje da ne uzimam, pogotovo sto sam alergicar inace i imam astmu pa da ne bi imala kontraefekat od svih lijekova. 

Petraaa
    02. Ožujak 2018. 18:03

Ajme cajeva hahaha ja imam ili normalan ili nizak tlak, kako kad, visok nikada nisam imala..mozda bolje da se ne igram s time, imam i macine trave pa cu rade onda nju pit do O a poslije svakako Duphastone pijem 😁

Dulcinela  cula sam da za taj caj od lista maline i dosta ga hvale kad je u pitanju zacece, njega jos nisam probala 🤔

• ANYMANY
    02. Ožujak 2018. 18:42

Za taj test nikad čula nisam, ali test je test.

Ne pijem ja nikakvu terapiju.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Alfonso
    02. Ožujak 2018. 18:58

Pozdrav,
    Zanima me da li netko zna iz osobnog iskustva da li nakon 8,5 god neprekinutog radnog staza imam pravo na punu porodiljnu naknadu,ali sa tim da sam od 1.01.2018 na birou firma je propala. Mislila sam da nemam, ali onda sam negdje procitala da moram imat 12 mj neprekinutog ili 18mj sa prekidima da ostvarim punu naknadu??
    Zahvaljujem

• Babylove
    02. Ožujak 2018. 19:18

Grizli predivna prica, a tebi zbilja drzim 🤞🤞🤞🤞 da ne dode M 😊😊
    Bilogorka dobro dosla natrag 😊

Djevojke TSH mi je 1.99 dali je to ok?
    Cure koje pijete cajeve sretno, ja se trenutno pogubila u svim nazivima, za neke cajeve nikad ni cula 😂😂

• ANYMANY
    02. Ožujak 2018. 19:32

Babylove

Grizli predivna prica, a tebi zbilja drzim 🤞🤞🤞🤞 da ne dode M 😊😊
    Bilogorka dobro dosla natrag 😊

Djevojke TSH mi je 1.99 dali je to ok?
    Cure koje pijete cajeve sretno, ja se trenutno pogubila u svim nazivima, za neke cajeve nikad ni cula 😂😂

Piše ti na nalazu od koliko do koliko je ok. Koliko znam ok je to, još sam čitala da je za trudnoću nabolji od 1,5-2,0

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.