Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petraaa
    02. Ožujak 2018. 11:04

Dulcinela 🤞🤞🤞🤞🤞

Grizli i meni su pale toplice na pamet ali eto nikako uhvatit slobodne dane 😔 svakako lijepa prica koja daje nadu 😁

Anymany ja se vracam na vrkutu opet, nekako imam osjecaj da mi je O bila najbolja taj mjesec dok sam nju pila pa cu pokusati opet..imas je za kupiti bilo gdje, Dm, Muller, Bio&Bio...

Bilogorka dobrodosla nazad!! I ja sam imala svoj period zatisja..neka nas sad tu opet, lakse je ovako😉

02. Ožujak 2018. 11:22

Grizli draga, to je nešto predivno, hvala dragom Bogu da je pogledao na njih i podario im najljepši dar, ja sam se cijela naježila.
    Isto sam nedavno saznala da osoba koju poznajem iz viđenja je trudna nakon 10 godina pokušavanja, zaista nešto lijepo.
    Onda se pitam koliko su oni patnje prošli kroz te duge godine, evo ja i suprug dvije godine pa mi se pari kao da traje puno više.

Bilogorka dobro došla natrag 😊

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

Ena1989
    02. Ožujak 2018. 11:36

Ja se nadam ne dobit 7.3, taman taj dan imam dogovrene injekcije željeza pa me zanima dali je koja od vas cura to prošla? Trebala bi koristit i D-Vital ampule pa sad čekam utorak da vidim šta će mi hematologica reči. Obavili smo sve pretrage, spermio dobar, moji spolni hormomi ok, dobila tablete zbog jako visokog anti Tpo i sad se nadam da će mi ove injekcije željeza vratit krvnu sliku u normalu. A sve ostalo je u Božjim rukama, kako on odluči tako valjda mora biti! Odlučila sam što manje mislit na trudnocu i misli okupirat nekim drugim stvarima  i za sad funkcionira :) Držim svima palčeve da ugledate svoje plusiće što prije ☺😗

• ANYMANY
    02. Ožujak 2018. 12:02

Petraaa

Dulcinela 🤞🤞🤞🤞🤞Grizli i meni su pale toplice na pamet ali eto nikako uhvatit slobodne dane 😔 svakako lijepa prica koja daje nadu 😁

Anymany ja se vracam na vrkutu opet, nekako imam osjecaj da mi je O bila najbolja taj mjesec dok sam nju pila pa cu pokusati opet..imas je za kupiti bilo gdje, Dm, Muller, Bio&Bio…

Bilogorka dobrodosla nazad!! I ja sam imala svoj period zatisja..neka nas sad tu opet, lakse je ovako😉

Kupila vrkutu i stolisnik, e sad me zanima koliko toga piti? Dali to mješati? Ili ti piješ samo vrkutu? Koliko dnevno?
    Ja imam strašan pms (mučnine, bolne grudi, ma koma) i to traje daaaanima. A ciklus mi je koma ionako, pa ako ništa barem da to malo popravim.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Petraaa
    02. Ožujak 2018. 12:22

Ja ti popijem cca pola litre vrkute (ima i dana kad ju zaboravim popit) ali pijem cistu vrkutu, fina je pa nije problem i sad cu opet i evine kapi krenuti, one su za pms spas, njih popijem uz dorucak u casi vode i nema bolnih grudi ni nicega u pmsu, super stvar a jeftine 😉

Grizli
    02. Ožujak 2018. 12:32

Toliko spominjete tu vrutiku da mi dodje da ju i ja pijem cisto reda radi. Hahaha
    Bilogorka dobrodosla natrag!
    Meni 3 dana do M. Imam osjecaj da ce ipak doci. Jedino me zbunjuje to sto jedan dan sam imala i dosta nisku 36.6. Pa par dana se kao lagano penjala za 0.1, pa jucer zaboravila mjeriti i danas opet 37.1. Jedino mi se jos stalno piski, a sve to mislim da ipak nisu simptomi T ovog puta. 
    Hellena 🤞 da ne dodje

Petraaa
    02. Ožujak 2018. 12:51

Grizli

Toliko spominjete tu vrutiku da mi dodje da ju i ja pijem cisto reda radi. Hahaha
    Bilogorka dobrodosla natrag!
    Meni 3 dana do M. Imam osjecaj da ce ipak doci. Jedino me zbunjuje to sto jedan dan sam imala i dosta nisku 36.6. Pa par dana se kao lagano penjala za 0.1, pa jucer zaboravila mjeriti i danas opet 37.1. Jedino mi se jos stalno piski, a sve to mislim da ipak nisu simptomi T ovog puta.
    Hellena 🤞 da ne dodje

Grizli nema otpisivanja T prerano, cekamo jos!! 😁 a sto se vrkute tice meni je stvarno ukusna za pit a s obzirom da je zima ionako bi se sopala cajevima pa si eto onda napravim vrkutu hahaha probaj da mozes rec da si i to probala 😉

Monikaharmonika
    02. Ožujak 2018. 12:58

Cure imam jedno pitanje, nadam se da neće ispasti glupo. 
    Kakav je vama iscijedak nakon ovulacije. Kod mene je mliječno bijeli i dosta obilan. Moram nositi dnevni uložak jer mi rublje bude mokro.Ne svrbi me, ne peče, icijedak nema nikakvi miris. 

Grizli
    02. Ožujak 2018. 13:11

Petra hvala na savjetu za vrutku, al vidim da cu mkrat provjeriti sa dr dal smijem jer uzimam andol, a pise da se ne preporuca to dvoje uzimat. 😏
    Monika nema glupih pitanja ovdje. Meni se isto ovaj mjesec nakon O pojavio taj kao mlijecni iscjedak, nikad ga nisam imala jedan dan je jace jedan slabije al od O je tu. Kazu nece cure tu da je i to simptom T pa viditi cemo uskoro. Nadajmo se da je to taj mlijecni koji treba biti.

• ANYMANY
    02. Ožujak 2018. 13:30

Monikaharmonika

Cure imam jedno pitanje, nadam se da neće ispasti glupo.
    Kakav je vama iscijedak nakon ovulacije. Kod mene je mliječno bijeli i dosta obilan. Moram nositi dnevni uložak jer mi rublje bude mokro.Ne svrbi me, ne peče, icijedak nema nikakvi miris.

Ja ti nekad znam imat takav isjedak ali nemam pojma sa čim je to povezano kad ja neznam ni kad mi je ovulacija.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.