Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana Donna
    01. Ožujak 2018. 13:30

Petraaa

Mala Tenadaj nam napisi sto je bilo drugacije u dobitnom ciklusu, da li ste nesto pili ti i muz i tako daj nam malo socnih detalja da dobijemo inspiraciju mi koje jos ganjamo + kakve akcije poduzet slijedeci mjesec haha 😁😁😁

Cestitam Mala Tena :) i mene zanimaju detalji 

• Babylove
    01. Ožujak 2018. 14:08

Mala Tena cestitam i sve najnajnajbolje zelim 💖💖💖

Grizli
    01. Ožujak 2018. 14:41

Mala Tena cestitke! Evo nam prvog plusica u ozujku!!! 😀😀😀

• ANYMANY
    01. Ožujak 2018. 15:09

Čestitam Mala Tena

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• dulcinela
    01. Ožujak 2018. 15:54

Mala Tena, cestitam od srca. 💖 Bas ti lijepo izgledaju oba testa. Crtice i pogotovo ovaj digitalni, 2-3.😉 Zelim ti ugodnu i lijepu trudnocu.
    Petraaa, mogu jos pricekati pa cu provjeriti na 12dpo, preksutra ujutro, s prvim jutarnjim urinom. 

AnnieB
    01. Ožujak 2018. 18:34

Hvala vam na cestitkama, drage zene! Pa zapravo - bas nista! Ciklusi su mi se krajem prosle godine potpuno poremetili i ginekolog mi je dao duphastone da se to regulira... To sam pila 3 ciklusa i nista se nije dogodilo, osim sto su se ciklusi regulirali, s time da mi je ginekolog rekao da imam jajnike policiaticnog izgleda... Prestala sam koristiti LH trakice jer mi je to bio jos veci pritisak... Vec smo se narucili opet za preglede (uskoro) i rekli da cemo to sad opet poceti rjesavati posto nije islo... Iskreno probali smo svaki dan, svaki drugi, s nogama u zraku i svasta i nista nije uspjelo! Pa smo rekli - od sad na dalie cemo kako nam bude zelja i volja da nismo optereceni... Ja sam ovaj mjesec povremeno pila vrkutu, kad sam se sjetila 😅 I stvarno nisam lezala niti pazila, ne znam ni koje smo dane tocno imali odnose, cak mi se i cini da sam MM rekla da smo ovaj mjesec dane propustili... Ali moram reci da sam prestala jesti slatko (na mene utjece prehrana) i psihicki “klik” sam promijenila, tj. pokusavala... Trudila sam se ne misliti uvijek na lose niti biti u strahu “sto ako ne uspijemo” “bez mpo necemo uspjeti sigurno” itd itd, sve te stvari koje vjerujem svima idu po glavi, jednostavno izbaciti i misliti pozitivno, biti zahvalna na svemu sto trenutno imam... Oprostite na dugom postu ☺️

👱🏼‍♂️33g - sve OK
    👩🏻28g - papa, brisevi OK
    👦🏻2g
    👶 br. 2- 11/2020

Grizli
    02. Ožujak 2018. 07:55

Curke jedna lijepa prica i informacija koja mozda kojoj zatreba. Zvala me prijateljica da me ohrabri pa prenosim vama. Ona vec 8 g pokusava ostat T. Obavili su doslovno sve i ivf, al nikad nista. Njoj ciklusi svakakvi, prvo dok je bila mladja M je imala samo 2-3 put godisnje poslije uz terapiju dosli na 40 dana. Odustali su odavno od toga usli u postupak za posvajanje. Al kao prije nego mogu dobiju odobrenje za dijete koje posvajaju idu u Daruvarske toplice odomiriti malo. Sazna da imaju ginekolosku rehabilitaciju i uplati si to. Bili su 14 dana jer preporucili su im kao minimalno 10. Kaze da su je mazali sa nekim blatom, imala je preglede i jos neke termalne vode,ma svasta nesto. Nakon toga dobila vrlo brzo M prvi put u zivotu nakon 30 dana i ostane trudna u tom ciklusu nakon tretmana prirodnim putem. Sad je trudna 8 tjedana i kaze da je za sad sve super. Uz to uskoro im stize i curica koju su posvojili. Ja sam plakala od srece cijelu noc, jutros morala podijeliti to s vama jer mozda nekoj od vas moze biti zanimljiva ta terapija. 

tata_me_zove_zlato
    02. Ožujak 2018. 09:27

Grizli,zaista lepa prica  cula sam i ja slicne,kad zene udju u postupak usvajanja,zacnu prirodno,ali ovo je bas osoba koju ti licno znas i naravno drugacije je kad tako blizu sebe dozivis cudo . Neka se i nastavi tako lepo..

url=https://lilypie.com]

• ANYMANY
    02. Ožujak 2018. 09:56

Predivna priča <3 Ponekad se zbilja samo treba opustiti. Čaj od vrkute je za što? To ima u ljekarnama?
    Tko idući treba dobiti, a ne želimo da dobije :)

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Liaaaaaa
    02. Ožujak 2018. 10:48

Bok cure...nakon dugog zatišja vraćam se opet. Bilo je svega...drame oko doktora, krive dijagnoze i svašta nešto...uglavnom usponi i padovi...nakon svega toga konačno sam skupila hrabrosti da krenem dalje...i evo me :)...svakako želim svima koje su ugledale plusic veliku sreću...a na nama ostalima je sad da se i dalje trudimo i jedna drugoj budemo utjeha i potpora! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.