Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AnnieB
    01. Ožujak 2018. 12:26

Drage cure! Vec otkako smo poceli nas put k ostvarivanju trudnoce pocela sam citati ovaj forum, ovu temu procitala sam od pocetka do kraja a par puta i pisala i trazila savjete... Citam i dalje i pratim sto se zbiva... Osobno uvijek kad bi dosla menstruacija, bila bi mi velika utjeha doci tu i vidjeti nove plusice i srecu i to mi je uvijek dalo vjetar u leda i ispunilo me pozitivom da cu i ja uspjeti! Pa evo ako ce nekome znaciti, danas nakon vise od godinu dana truda, plakanja, neurednih ciklusa, duphastona ugledali smo i mi svoj + ! Nemam nikakvih savjeta i ono “opusti se” kod nas nije bilo kljucno.. Nismo pratili određene dane ali isto tako nismo ni prestali misliti na bebu... Vise smo molil i mislili o tome kako i sto dalje nego o negativnim stvarima i evo ga... svima ali svima zelim srecu i vjerujem u pozitivan ishod! ❤️

👱🏼‍♂️33g - sve OK
    👩🏻28g - papa, brisevi OK
    👦🏻2g
    👶 br. 2- 11/2020

tata_me_zove_zlato
    01. Ožujak 2018. 12:29

Mala Tena

Drage cure! Vec otkako smo poceli nas put k ostvarivanju trudnoce pocela sam citati ovaj forum, ovu temu procitala sam od pocetka do kraja a par puta i pisala i trazila savjete… Citam i dalje i pratim sto se zbiva… Osobno uvijek kad bi dosla menstruacija, bila bi mi velika utjeha doci tu i vidjeti nove plusice i srecu i to mi je uvijek dalo vjetar u leda i ispunilo me pozitivom da cu i ja uspjeti! Pa evo ako ce nekome znaciti, danas nakon vise od godinu dana truda, plakanja, neurednih ciklusa, duphastona ugledali smo i mi svoj + ! Nemam nikakvih savjeta i ono “opusti se” kod nas nije bilo kljucno.. Nismo pratili određene dane ali isto tako nismo ni prestali misliti na bebu… Vise smo molil i mislili o tome kako i sto dalje nego o negativnim stvarima i evo ga… svima ali svima zelim srecu i vjerujem u pozitivan ishod! ❤️

Cestitke od srcaaaaa :-) 

url=https://lilypie.com]

AnnieB
    01. Ožujak 2018. 12:34

👱🏼‍♂️33g - sve OK
    👩🏻28g - papa, brisevi OK
    👦🏻2g
    👶 br. 2- 11/2020

Petraaa
    01. Ožujak 2018. 13:01

Mala Tena vauuuuu to su stvarno lijepi  veliki plusici!! Cestitaaaaam i kao sto i sama kazes stvarno nama koje jos nismo docekale svoj plusic ovo je vjetar u leda i tracak nade!! Zelim ti lijepu i skolsku trudnocu!! 😙😙😙

Petraaa
    01. Ožujak 2018. 13:15

Mala Tena  daj nam napisi sto je bilo drugacije u dobitnom ciklusu, da li ste nesto pili ti i muz i tako daj nam malo socnih detalja da dobijemo inspiraciju mi koje jos ganjamo + kakve akcije poduzet slijedeci mjesec  haha 😁😁😁

01. Ožujak 2018. 13:29

Mala Tena

Drage cure! Vec otkako smo poceli nas put k ostvarivanju trudnoce pocela sam citati ovaj forum, ovu temu procitala sam od pocetka do kraja a par puta i pisala i trazila savjete… Citam i dalje i pratim sto se zbiva… Osobno uvijek kad bi dosla menstruacija, bila bi mi velika utjeha doci tu i vidjeti nove plusice i srecu i to mi je uvijek dalo vjetar u leda i ispunilo me pozitivom da cu i ja uspjeti! Pa evo ako ce nekome znaciti, danas nakon vise od godinu dana truda, plakanja, neurednih ciklusa, duphastona ugledali smo i mi svoj + ! Nemam nikakvih savjeta i ono “opusti se” kod nas nije bilo kljucno.. Nismo pratili određene dane ali isto tako nismo ni prestali misliti na bebu… Vise smo molil i mislili o tome kako i sto dalje nego o negativnim stvarima i evo ga… svima ali svima zelim srecu i vjerujem u pozitivan ishod! ❤️

Mala Tena čestitke od srca ti želim i da bude uspješna i zdrava trudnoća ❤

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

Ana Donna
    01. Ožujak 2018. 13:30

Petraaa

Mala Tenadaj nam napisi sto je bilo drugacije u dobitnom ciklusu, da li ste nesto pili ti i muz i tako daj nam malo socnih detalja da dobijemo inspiraciju mi koje jos ganjamo + kakve akcije poduzet slijedeci mjesec haha 😁😁😁

Cestitam Mala Tena :) i mene zanimaju detalji 

• Babylove
    01. Ožujak 2018. 14:08

Mala Tena cestitam i sve najnajnajbolje zelim 💖💖💖

Grizli
    01. Ožujak 2018. 14:41

Mala Tena cestitke! Evo nam prvog plusica u ozujku!!! 😀😀😀

• ANYMANY
    01. Ožujak 2018. 15:09

Čestitam Mala Tena

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani