Drage cure! Vec otkako smo poceli nas put k ostvarivanju trudnoce pocela sam citati ovaj forum, ovu temu procitala sam od pocetka do kraja a par puta i pisala i trazila savjete... Citam i dalje i pratim sto se zbiva... Osobno uvijek kad bi dosla menstruacija, bila bi mi velika utjeha doci tu i vidjeti nove plusice i srecu i to mi je uvijek dalo vjetar u leda i ispunilo me pozitivom da cu i ja uspjeti! Pa evo ako ce nekome znaciti, danas nakon vise od godinu dana truda, plakanja, neurednih ciklusa, duphastona ugledali smo i mi svoj + ! Nemam nikakvih savjeta i ono “opusti se” kod nas nije bilo kljucno.. Nismo pratili određene dane ali isto tako nismo ni prestali misliti na bebu... Vise smo molil i mislili o tome kako i sto dalje nego o negativnim stvarima i evo ga... svima ali svima zelim srecu i vjerujem u pozitivan ishod! ❤️
👱🏼♂️33g - sve OK
👩🏻28g - papa, brisevi OK
👦🏻2g
👶 br. 2- 11/2020
Drage cure! Vec otkako smo poceli nas put k ostvarivanju trudnoce pocela sam citati ovaj forum, ovu temu procitala sam od pocetka do kraja a par puta i pisala i trazila savjete… Citam i dalje i pratim sto se zbiva… Osobno uvijek kad bi dosla menstruacija, bila bi mi velika utjeha doci tu i vidjeti nove plusice i srecu i to mi je uvijek dalo vjetar u leda i ispunilo me pozitivom da cu i ja uspjeti! Pa evo ako ce nekome znaciti, danas nakon vise od godinu dana truda, plakanja, neurednih ciklusa, duphastona ugledali smo i mi svoj + ! Nemam nikakvih savjeta i ono “opusti se” kod nas nije bilo kljucno.. Nismo pratili određene dane ali isto tako nismo ni prestali misliti na bebu… Vise smo molil i mislili o tome kako i sto dalje nego o negativnim stvarima i evo ga… svima ali svima zelim srecu i vjerujem u pozitivan ishod! ❤️
Cestitke od srcaaaaa :-)

url=https://lilypie.com]
Mala Tena vauuuuu to su stvarno lijepi veliki plusici!! Cestitaaaaam i kao sto i sama kazes stvarno nama koje jos nismo docekale svoj plusic ovo je vjetar u leda i tracak nade!! Zelim ti lijepu i skolsku trudnocu!! 😙😙😙
Mala Tena daj nam napisi sto je bilo drugacije u dobitnom ciklusu, da li ste nesto pili ti i muz i tako daj nam malo socnih detalja da dobijemo inspiraciju mi koje jos ganjamo + kakve akcije poduzet slijedeci mjesec haha 😁😁😁
Drage cure! Vec otkako smo poceli nas put k ostvarivanju trudnoce pocela sam citati ovaj forum, ovu temu procitala sam od pocetka do kraja a par puta i pisala i trazila savjete… Citam i dalje i pratim sto se zbiva… Osobno uvijek kad bi dosla menstruacija, bila bi mi velika utjeha doci tu i vidjeti nove plusice i srecu i to mi je uvijek dalo vjetar u leda i ispunilo me pozitivom da cu i ja uspjeti! Pa evo ako ce nekome znaciti, danas nakon vise od godinu dana truda, plakanja, neurednih ciklusa, duphastona ugledali smo i mi svoj + ! Nemam nikakvih savjeta i ono “opusti se” kod nas nije bilo kljucno.. Nismo pratili određene dane ali isto tako nismo ni prestali misliti na bebu… Vise smo molil i mislili o tome kako i sto dalje nego o negativnim stvarima i evo ga… svima ali svima zelim srecu i vjerujem u pozitivan ishod! ❤️
Mala Tena čestitke od srca ti želim i da bude uspješna i zdrava trudnoća ❤
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Mala Tenadaj nam napisi sto je bilo drugacije u dobitnom ciklusu, da li ste nesto pili ti i muz i tako daj nam malo socnih detalja da dobijemo inspiraciju mi koje jos ganjamo + kakve akcije poduzet slijedeci mjesec haha 😁😁😁
Cestitam Mala Tena :) i mene zanimaju detalji

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji