Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    28. Veljača 2018. 23:17

Ana Donna

Drage Monika, Grizli, Petraaa, Anymany i ostale divne žene,Hvala vam velikona savjetima i rijecima utjehe. Da, treba puno opustenije, u pravu ste, inace cemo oboje samo bit prenapeti i nista od toga…Necu vise toliko spominjati O, plodne dane, itd nego cu ga samo napasti
    Jutros sam opet napravila lh test i trakica opet bila pozitivna, iako je sinoc bila za nijansu tamnija…jutro je bilo pametnije pa je bilo pomirdbene akcijei veceras isto…muz se oporavlja
    Nadam se da cemo uskoro svi ugledati +, da zajedno proslavimo

Samo opusteno i biti ce sve super ☺☺
    Mi evo krecemo u akciju prikupljanja nalaza koji su nam jos potrebni, tako da sam sretna i opustenija jer napokon nesto, korak blize bebici 💖💖 
    Sretno nam svima i samo jako 💪💪💪💪 ipak smo mi zene trudilice carice i ono sto se drugima cini nedostizno i nemoguce, nama je sve to maciji kasalj 😊😊

Petraaa
    01. Ožujak 2018. 10:50

Grizli i ja se vec smijem sama sebi i svojim "akcijama" 😆 
    Cure svu srecu vam zelim da vidimo bar koji plusic u ovoj turi🤞🤞🤞🤞🤞🤞 meni je ono od jucer preslo u smede ( ocito neka mini menga), test napravila i naravno da je - i sad cu prestat piti progesteron i pustiti ju da procuri kako treba i krecemo u novu rundu 8. po redu 😥

• dulcinela
    01. Ožujak 2018. 11:10

Babylove, tako je, bravo na optimizmu. Samo dalje u akciju i bit ce, bit ce!
    Petraaa, moramo se malo i nasaliti, onda nam ovdje zabavnije i brze nam prolazi vrijeme iscekivanja. Medjutim, salu na stranu, ne bih ja rekla da je to mini menga, nema toga, mozda si prerano napravila test, a ovo je bila implantacija. Ima jos nade. Nakon implantacije treba 2-3 dana da se hcg pocne izlucivati u urin i da ga test detektira.
    Grizli, jos malo, da, sretno nam svima bilo.
    Razmisljam da i ja napravim test, dobila sam nekoliko uz lh trakice koje sam narucila preko interneta. To su kao najosjetljiviji koji mogu detektirati trudnocu do tjedan dana prije izostanka mjesecnice. 10mlU ili kako se to vec pise...Nije me strah razocarenja, sta bude bude, bas da probam kad vec imam testica...i da mogu mirno cekati M ako dolazi...Danas 10 dpo..

Petraaa
    01. Ožujak 2018. 11:36

Bas tako Dulcinela puno je lakse okrenuti neke stvari na salu, ionako sto je tu je, ne mozemo utjecati na to pa se u svakom slucaju bolje nasmijat nego plakat, ja sam za salu uvijek!! 😁 cekam 13h da mi gin krene radit pa cu je nazvat da vidim da li da dodem ili ce mi preko telefona reci sta mi je, podnijet cu vam izvjestaj tu 😉 i ja sam piskila na te s neta, probaj radje izdrzat jos malo bar do 12dpo ( to ti kazem ja koja sam piskila na dpo hahah) ako mozes trpi ako ne pisni na jedan pa sta bude! 😉

AnnieB
    01. Ožujak 2018. 12:26

Drage cure! Vec otkako smo poceli nas put k ostvarivanju trudnoce pocela sam citati ovaj forum, ovu temu procitala sam od pocetka do kraja a par puta i pisala i trazila savjete... Citam i dalje i pratim sto se zbiva... Osobno uvijek kad bi dosla menstruacija, bila bi mi velika utjeha doci tu i vidjeti nove plusice i srecu i to mi je uvijek dalo vjetar u leda i ispunilo me pozitivom da cu i ja uspjeti! Pa evo ako ce nekome znaciti, danas nakon vise od godinu dana truda, plakanja, neurednih ciklusa, duphastona ugledali smo i mi svoj + ! Nemam nikakvih savjeta i ono “opusti se” kod nas nije bilo kljucno.. Nismo pratili određene dane ali isto tako nismo ni prestali misliti na bebu... Vise smo molil i mislili o tome kako i sto dalje nego o negativnim stvarima i evo ga... svima ali svima zelim srecu i vjerujem u pozitivan ishod! ❤️

👱🏼‍♂️33g - sve OK
    👩🏻28g - papa, brisevi OK
    👦🏻2g
    👶 br. 2- 11/2020

tata_me_zove_zlato
    01. Ožujak 2018. 12:29

Mala Tena

Drage cure! Vec otkako smo poceli nas put k ostvarivanju trudnoce pocela sam citati ovaj forum, ovu temu procitala sam od pocetka do kraja a par puta i pisala i trazila savjete… Citam i dalje i pratim sto se zbiva… Osobno uvijek kad bi dosla menstruacija, bila bi mi velika utjeha doci tu i vidjeti nove plusice i srecu i to mi je uvijek dalo vjetar u leda i ispunilo me pozitivom da cu i ja uspjeti! Pa evo ako ce nekome znaciti, danas nakon vise od godinu dana truda, plakanja, neurednih ciklusa, duphastona ugledali smo i mi svoj + ! Nemam nikakvih savjeta i ono “opusti se” kod nas nije bilo kljucno.. Nismo pratili određene dane ali isto tako nismo ni prestali misliti na bebu… Vise smo molil i mislili o tome kako i sto dalje nego o negativnim stvarima i evo ga… svima ali svima zelim srecu i vjerujem u pozitivan ishod! ❤️

Cestitke od srcaaaaa :-) 

url=https://lilypie.com]

AnnieB
    01. Ožujak 2018. 12:34

👱🏼‍♂️33g - sve OK
    👩🏻28g - papa, brisevi OK
    👦🏻2g
    👶 br. 2- 11/2020

Petraaa
    01. Ožujak 2018. 13:01

Mala Tena vauuuuu to su stvarno lijepi  veliki plusici!! Cestitaaaaam i kao sto i sama kazes stvarno nama koje jos nismo docekale svoj plusic ovo je vjetar u leda i tracak nade!! Zelim ti lijepu i skolsku trudnocu!! 😙😙😙

Petraaa
    01. Ožujak 2018. 13:15

Mala Tena  daj nam napisi sto je bilo drugacije u dobitnom ciklusu, da li ste nesto pili ti i muz i tako daj nam malo socnih detalja da dobijemo inspiraciju mi koje jos ganjamo + kakve akcije poduzet slijedeci mjesec  haha 😁😁😁

01. Ožujak 2018. 13:29

Mala Tena

Drage cure! Vec otkako smo poceli nas put k ostvarivanju trudnoce pocela sam citati ovaj forum, ovu temu procitala sam od pocetka do kraja a par puta i pisala i trazila savjete… Citam i dalje i pratim sto se zbiva… Osobno uvijek kad bi dosla menstruacija, bila bi mi velika utjeha doci tu i vidjeti nove plusice i srecu i to mi je uvijek dalo vjetar u leda i ispunilo me pozitivom da cu i ja uspjeti! Pa evo ako ce nekome znaciti, danas nakon vise od godinu dana truda, plakanja, neurednih ciklusa, duphastona ugledali smo i mi svoj + ! Nemam nikakvih savjeta i ono “opusti se” kod nas nije bilo kljucno.. Nismo pratili određene dane ali isto tako nismo ni prestali misliti na bebu… Vise smo molil i mislili o tome kako i sto dalje nego o negativnim stvarima i evo ga… svima ali svima zelim srecu i vjerujem u pozitivan ishod! ❤️

Mala Tena čestitke od srca ti želim i da bude uspješna i zdrava trudnoća ❤

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.