Hmmm ja kad sam imala implantacijsko mislila sam da sam dobila menstruaciju, cak sam i ulozak stavila i pisala muzu da sam nazalost dobila i da nista od plusica taj mjesec. Sutradan nista na ulosku. Tek kasnije sam shvatila da je to bilo to nakon pozitivnog testa. :)
Petra a zasto uzimas progesteron, radi normalizacije ciklusa ili radi moguce trudnoce?
Drage Monika, Grizli, Petraaa, Anymany i ostale divne žene,
Hvala vam veliko na savjetima i rijecima utjehe. Da, treba puno opustenije, u pravu ste, inace cemo oboje samo bit prenapeti i nista od toga...Necu vise toliko spominjati O, plodne dane, itd nego cu ga samo napasti
Jutros sam opet napravila lh test i trakica opet bila pozitivna, iako je sinoc bila za nijansu tamnija...jutro je bilo pametnije pa je bilo pomirdbene akcije i veceras isto...muz se oporavlja
Nadam se da cemo uskoro svi ugledati +, da zajedno proslavimo
Tako sam ljuta na muža! On je jadan umoran, boli ga zeludac cijeli dan…e tako sam sada ljuta, on valda misli da ovulacija traje cijeli mjesec…sinoc smo imali odnose, veceras full pozitivna traka, ali neeee…nema sanse :( lijepo sam mu objasnila kak kod nas zena ide O…ali taj i dalje ne kuzi… nakon spontanog prosle god tako zelim bebu i jako je tesko o tome ne misliti, tako se nekad osjecam sama u svemu tome, ko da nemam njegovu potporu :( sad me sve ovo tako rastuzilo, on nista ne shvaca
Draga Ana Donna, ja te razumijem i mi se već dugo borimo za naš plusić, al nemoj se puno opterećivati, tako sam i ja radila i kad nebi imali odnose kad je O, izila bi se živa, dok nisam shvatila da je bolje biti opušten i ne na silu ništa, jer pod pritiskom neće beba doći.
I ja sam ponekad mislila da sam sama u svemu ovome, al sam popričala otvoreno sa mužem i sve smo riješili u miru, tako i ti napravi, ne razumiju oni kao mi.
Sretno draga i bez nervoze
Hvala ti Kike :)
Tako sam ljuta na muža! On je jadan umoran, boli ga zeludac cijeli dan…e tako sam sada ljuta, on valda misli da ovulacija traje cijeli mjesec…sinoc smo imali odnose, veceras full pozitivna traka, ali neeee…nema sanse :( lijepo sam mu objasnila kak kod nas zena ide O…ali taj i dalje ne kuzi… nakon spontanog prosle god tako zelim bebu i jako je tesko o tome ne misliti, tako se nekad osjecam sama u svemu tome, ko da nemam njegovu potporu :( sad me sve ovo tako rastuzilo, on nista ne shvaca
Draga Ana Donna, ja te razumijem i mi se već dugo borimo za naš plusić, al nemoj se puno opterećivati, tako sam i ja radila i kad nebi imali odnose kad je O, izila bi se živa, dok nisam shvatila da je bolje biti opušten i ne na silu ništa, jer pod pritiskom neće beba doći.
I ja sam ponekad mislila da sam sama u svemu ovome, al sam popričala otvoreno sa mužem i sve smo riješili u miru, tako i ti napravi, ne razumiju oni kao mi.
Sretno draga i bez nervoze
Hvala ti Kike :)
Petra a zasto uzimas progesteron, radi normalizacije ciklusa ili radi moguce trudnoce?
Pa nemam pojma ni sama sta da mislim, ostavila sam ulozak pa cu vidjet hoce li se nastavit i sutra..a progesteron sam dobila jel mi je lutealna malo kraca bila nego sto bi trebala nekih 9-10dana i znalo mi je brljavit tamnosmede vise nego crveno u vrijeme M pa preventivno zbog toga, prosli mjesec super, popila Duphastone, dva dana nakon dobila M, O dosla u standardno vrijeme, sve super i sad ovo, nisam uopce znala da se pod progesteronom moze krvarit..a nista jutro ce biti pametnije od veceri valjda ako s3 nastavi sutra nazvat cu gin da vidim da li trebam nastavit pit Duph ili da prekinem i pustim da procurim..
Petra koliko sam ja dr na humanoj skuzila moze se pocet krvariti pod duphastonom, jer meni je dala 3x1 da pijem dok ne dodje M, odnosno ako na dan kad bi trebala doc ne dodje, slijedeci da napravim test i ako je negativno da prestanem piti. S time sa ja pijem zbog spontanih. Nadam se da je kod tebe ipak impatacijsko. 🤞 i koliko vidim sad ces trcat svako malo na wc od uznemirenosti, znam da je tesko al probaj se smirit neces zeno moc spavat, a to ti nije dobro.
Petra koliko sam ja dr na humanoj skuzila moze se pocet krvariti pod duphastonom, jer meni je dala 3x1 da pijem dok ne dodje M, odnosno ako na dan kad bi trebala doc ne dodje, slijedeci da napravim test i ako je negativno da prestanem piti. S time sa ja pijem zbog spontanih. Nadam se da je kod tebe ipak impatacijsko. 🤞 i koliko vidim sad ces trcat svako malo na wc od uznemirenosti, znam da je tesko al probaj se smirit neces zeno moc spavat, a to ti nije
Ma cisto sumnjam da je implantacijsko, nisam ja te srece mene vise brine da li trebam nastavit pit ili da ga prestanem i pustin ju nek procuri kako spada a to cu sutra gin nazvat i pitat...e Grizli da bar idem u wc al ja dok lezim u dnevnoj i gledam tv spustim gacice i provjeravam jel ima sto na ulosku hahahhaahah 😆🙈🙉🙊 luda zenska glava, sta da ti kazem..ajde barem nas ti obraduj prva plusicem da zaboravimo sve ove probleme 🤞🤞🤞
Petraa, jako moguce da je implantacijsko kod tebe...drzim fige! To je taman vrijeme, 9-10 dpo da se dogodi. Ne znam za duphastone kakve su reakcije...
Grizli, nemam pojma. Citala sam za suncani iscjedak, zapravo sam taj mozda i imala, jer moj nije bio bijeli kao sto pisete, nego zuckast. Vidjet cemo sve za nekoliko dana. I ja sam malo kraceg fitilja, kao i ti ovih dana, sve mi ide na zivce. Mozda je i tu kvaka. 😉
Anymany, mjerenje bazalne je super stvar. Ako imas volju i time se opteretiti. Malo si prouci pa mozes probati. To je valjda najpouzdanije od svega, ako se pravilno radi iz mjeseca u mjesec.
Sretno svima cure!
Petraa 😁😁😁😂😂😂 umirem od smijeha. Koja si ti carica. Ajde sretno.
Dulcinela jos malo. 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji