Grizli, ti si bas dobri duh ovoga foruma i svima znas reci utjesne rijeci. 💖 Ima li jos kakvih simptoma kod tebe? Kako se drzis?
AnaDonna, razumijem tvoju ljutnju, vjerojatno bih i sama na prvu tako reagirala. Nisam puno puta niti uhvatila pik na lh trakici, a kod tebe se bas vidi jasno i steta je bilo ne iskoristiti ga. Ali, sigurno mu stvarno nije bilo dobro. Bit ce jos ciklusa, a mozda se i ovoga puta primilo, kao sto cure kazu.
Monikaharmonika, vi ste savrseno pokrili plodne dane. Drzim ti palceve da bude plus ovaj mjesec.
Ja se danas opet osjecam drukcije. Ne znam sta da mislim, kao imam neke jaaako lagane grceve, kao da ce M stici i nekakav zuckasti iscjedak, nije sukrvica niti smedje sto bi izgledalo kao implantacijsko pa da se ponadam. Iako je vrijeme implantacije, 9dpo. U prosloj trudnoci sam ga imala, smedje ruzicaste mrlje, grcevi samo jednu vecer na 11dpo, sutradan nista. Eto, podnosim svoj izvjestaj za danas. 🙄 Mozda ce menga malo ranije, vidjet cemo...
Ana Donna mozda zaista ti je muzu lose. Kako ti je Tata me zove zlato rekla ne pitas takve stvari nego prijedjes u dijela, al ako vidis da nemoze tada nemoj se ljutiti i uzrujavat jer sam sebi skodis. Iskreno ja sam imala nekoliko spontamih i znam kad mi je O i sve, al ja nikad muza nisam opterecivala e sad ju imam i sad moramo. Ja ne bi pitala nego bi pokusala, jednom samo sam rekla e sad bi trebali i on je sam reko da mu je to pritisak i da on tako ne moze da se osjeca ko da to radimo samo da odradimo jer je to taj moment i da onda nije opusten i ne uziva. Meni je to bilo dovoljno da mu ja nikad vise ne forsiram nego se samo prepustimo. Imali ste odnos dan prije super jer sperma je jos vitalna, imas danasnji dan za iskoristiti jer O ti jos mozda traje. Sad samo trebas malo kreativnosti pomogni mu da se opusti i vidit ces rezultat. Beba mora biti rezultat sresti i uzivanja medjusobmog a ne radni zadatak. Samo hrabro draga, sve te kuzimo i mi bi jakoo bebu al nije smak svijeta zbog kojeg se moras tako nervirat. Uzivaj danas 😉
Jutro je bilo pametnije pa smo popricali :) da, moram bit iskrena bas sam mu napravila pritisak, i on se onda ne osjeca dobro i sve mora "odraditi" :/ hvala vam punoooo na savjetima, pokusat cu cijelu situaciju sagledati bar malo opustenije :)
Mina04, cestitam na ostvarenoj trudnoci. Mucnine ce proci. Lijepa je tvoja prica. 💖
Ana Donna eto vidis bit ce to na kraju sve super vidjet ces. Moras uzivat u tome. Sve mi kalkuliramo i brojim i cekamo, al moras u tome uzivat i onda ces docekat +! Sretno i drzom fige da je ipak ovaj put uspjelo.
Monika tebi isto drzim palceve da upali i da ne dodje ova mjesec! Super ste pokrili tako da svemu se mozes nadat.
Dulcinela jesi sigurna da nije to tvoje onaj suncani iscjedak sto kazu, za koji sam ja tek nedavno saznala btw (hahaha)? Ne moraju ti simptomi biti isti, meni je svaki put bilo drugacije tako da se ne ravnam po tome nicemu. A ja sam ok, nestrpljiva sam sad vec. Al sve mi nekako cudno imam osjecaj ko da pol dana imam simptome T, a pol dana nista. Lagana bol dole pa prema pupku cim se umirim, dok hodam i nesto radim nista. Grudi su mi kao normalne velicine al tvrde i bolne na dodir, iscjedak jos tu, i zivcana sam jako pa me mozda i muz izbaci iz kuce 😁 Jucer sam opet jela ko termit, al danas uopce nemam apetit. I tako kod mene saroliko.
GRIZLI Nisam vadila ništa osim TSH i fT4, to je jedino na što me uputila. Nemam pojma kad mi je ovulacija jer mi ciklus nije uopće kako treba, a sad mi je i dr.rekla da je pitanje dali uopće imam O. Čekam ovulacijske trakice sa Ebaya pa ćemo vidjeti kako će biti u 3em mjesecu. Vidjela sam da si pisala za iscjedak, pa da te ohrabrim, do sada svaki put kad sam bila trudna imala sam baš taj bijeli iscjedak – neka ti donese sreću.
BABYLOVE Hvala na dobrodošlici, sretno na pregledu. Ja imam bolove prvi dan i koma mi je, nemogu ni zamisliti kako je onda tebi.
Nopo – negdje sam nešto čitala za to sluzavo, ali više ne sjećam se što. Uglavnom nešto pozitivno je bilo sa time vezano za ciklus. Ako se sjetim javim svakako. Ja sam prošli mj. Na dan kad sam trebala dobiti isto imala neki smeđi iscjedak, dva dana i stalo sve.
Inna7 – čestitam na plusiću.
DeeSB – ne gubi nadu, neka ti ovaj mjesec bude sretan.
Dulcinela – sretno i tebi.
Mono111 – super za curicu i tebe. Budi samo ustrajna i vidjet ćeš da će cura super napredovati. Brzo će proći i to vrijeme pa ćete kući sretno.
Light – čestitam, neka sve bude super.
Ana Donna – nažalost naši muški ne razumiju te naše ženske stvari. Ja isto po aplikaciji gledam iako neznam ni dali je točna i poludim kad on baš nebi taj dan kad treba. Ali ja ti ne reagiram na to njegovo, izazivam ga pa na kraju ipak bude akcije. A i spermiji ti prežive čini mi se da sam čitala do 6 dana, tako da ako je suđeno bit će. Znam da ti nije utjeha nikakva, kao i ni meni, ja sam isto baš postala dosadna sa tim danima da mi je muž rekao neki dan da je neuspjeh rezultat baš tog mog forsiranja i da plus doći tek onda kad se opustim.
Sretno nam svima u ovom mjesecu. Ako ovaj ciklus bude ok, trebala bi dobiti 6.3. ili 7.3., ali s obzirom da moja kašnjenja, moguće je da kasni opet. http://mef.unizg.hr/if/alati/racunala/skripte/k_koncep.html prema ovome prošli mj.baš mi je datum kasnije menstruacije bio točan, tako da mi za ovaj mj pokazuje da bi kasnija mogla biti čak i oko 19.3.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Anymany hm mozes eventualno jos mjeriti bazalnu, ako nisi. A od pretraga bi trebala bar te za stitnjacu antitijela i spolne jos odraditi posebno ako nemas O. Nadam se da ce ti trakice pomoc. Drzim fige da ti uspije s time. A ja jos ne zelim trcat pred rudi i nadat se previse, al hvala
Ana Donna imala sam i ja takvih dana kad sam bila ljuta na muza jer je bas taj dan on morao dogovoriti nesto ili je bas taj dan zaspao odmah poslije posla i nismo mogli pokriti O kako treba jer sam eto bas ja sve isplanirala ali s vremenom sam popustila i ne forsiram vise toliko, zna kad je O to mu kazem i postivam ako je preumoran ili tako nesto pa ne moze i mogu ti rec da nema vise svadanja i nekako je sve opustenije..vodim se za onim ako je sudeno dogodit ce se i od jednog odnosa, dosad smo sve kombinacije isprobali pa nista, tako da sad u zadnje vrijeme idemo laganini..
Jos nesto, cure koje ste na progesteronu od O pa nadalje da li vam se dogodilo nesto ovakvo: danas mi je 8, 9 ili 10dpo pretpostavljam da je 9dpo, pijem progesteron i zadnju tabletu sam trebala popiti ovaj petak sad sto slijedi i u nedjelju sam racunala da cu procuriti( tj nadala se da necu), inace mi je tako kad pijem duphastone, ali sada sam otisla na wc jer me blago stomak zabolio kad ono na papiru 2 kapljice jedna roza a druga svjeza krv, na gacicama nema nista..danas cijeli dan sam imala neki skroz vodenasti iscjedak ali nista obilno nego velicine kovanice od 2kn cca ali bas voda voda, skroz prozirno i sad ovo..uopce ne kuzim sto se dogada, M nebi trebala dobiti jos jer sam na jos na Duphastonu i nikad mi se to prije nije dogodilo, sto mi je?? 😯😯😯
Ana Donna imala sam i ja takvih dana kad sam bila ljuta na muza jer je bas taj dan on morao dogovoriti nesto ili je bas taj dan zaspao odmah poslije posla i nismo mogli pokriti O kako treba jer sam eto bas ja sve isplanirala ali s vremenom sam popustila i ne forsiram vise toliko, zna kad je O to mu kazem i postivam ako je preumoran ili tako nesto pa ne moze i mogu ti rec da nema vise svadanja i nekako je sve opustenije..vodim se za onim ako je sudeno dogodit ce se i od jednog odnosa, dosad smo sve kombinacije isprobali pa nista, tako da sad u zadnje vrijeme idemo laganini..
Jos nesto, cure koje ste na progesteronu od O pa nadalje da li vam se dogodilo nesto ovakvo: danas mi je 8, 9 ili 10dpo pretpostavljam da je 9dpo, pijem progesteron i zadnju tabletu sam trebala popiti ovaj petak sad sto slijedi i u nedjelju sam racunala da cu procuriti( tj nadala se da necu), inace mi je tako kad pijem duphastone, ali sada sam otisla na wc jer me blago stomak zabolio kad ono na papiru 2 kapljice jedna roza a druga svjeza krv, na gacicama nema nista..danas cijeli dan sam imala neki skroz vodenasti iscjedak ali nista obilno nego velicine kovanice od 2kn cca ali bas voda voda, skroz prozirno i sad ovo..uopce ne kuzim sto se dogada, M nebi trebala dobiti jos jer sam na jos na Duphastonu i nikad mi se to prije nije dogodilo, sto mi je?? 😯😯😯
Implantacijsko? :)
Isti slucaj sam imala.
_svjesna sve bi dala da je to u pitanju ali gdje god citam pise da je implantacijsko roza ili smede a meni je jedna kapljica bila jako svjetlo roza a druga bas crvena 🤔 sad sam opet otisla na wc i sjedila malo ali nema vise nista ni na papiru ni na ulosku koji sam zbog te dvije kapljice stavila...taman kad sam si donekle skrenula paznju s T i prestala mislit, dode ovo i zbuni me...pa poludit vise 😣😣😣
_svjesna sve bi dala da je to u pitanju ali gdje god citam pise da je implantacijsko roza ili smede a meni je jedna kapljica bila jako svjetlo roza a druga bas crvena 🤔 sad sam opet otisla na wc i sjedila malo ali nema vise nista ni na papiru ni na ulosku koji sam zbog te dvije kapljice stavila…taman kad sam si donekle skrenula paznju s T i prestala mislit, dode ovo i zbuni me…pa poludit vise 😣😣😣
Ispravak evo na papiru opet malo svjetlo svjetlo crveno...ocito cu procurit pod progesteronom 😭😭😭
Sortiraj odgovore
Najstariji