Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lolypop
    12. Veljača 2018. 15:25

Cure radila sam test ima dva dana i vidi se debeli + znaci trudna sam, mogu rec da je hsg pomogao jer nam je u tom ciklusu uspjelo!! Sretno svima

baarbaraa29
    12. Veljača 2018. 16:46

Lolypop

Cure radila sam test ima dva dana i vidi se debeli + znaci trudna sam, mogu rec da je hsg pomogao jer nam je u tom ciklusu uspjelo!! Sretno svima

Vracala sam se unatrag da vidim jesam dobro zapamtila  Sta sam ti rekla? Hihihihihi!! CESTITKE!!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Grizli
    12. Veljača 2018. 16:55

Lolypop cestitam! Bas super novost! Drzim fige da sve bude super do kraja trudnoce. 
    Cure dal se koja susrela sa izrazom preovulacijski folikul. Bila na pregledu i to pise na nalazu, a po mom racunu ovulaciju bi trebala imat za 7 dana. Lada taj preovulacijski prijedje u ovulacijski? 

• Lolypop
    12. Veljača 2018. 17:26

Daaa dobro si rekla!! Hvala vam puno bas sam sretna i svima zelim sto prije da ugledaju svoj +

12. Veljača 2018. 21:38

Bok cure,
    nova sam ovdje, upravo se registrirala iako vas čitam odavno.
    Malo sam u panici pa eto da podjelim s vama: zadnja menstruacija mi je završila 16.1. i već par dana se osjećam čudno. Kako meni uvijek urani išla sam danas kupiti test koji je pokazao u roku od 10 sekundi dvije debele crte. (test sam radila prije nekih dva saata cca)
    Kupila sam još jedan test koji ću napraviti ujutro. Zbunjena sam, sretna, nemam pojma, vrijeme mi je za bebeča no najviše me muči jedna stvar; kako smo u siječnju imali rijetke odnose i nismo potrefili plodne dane ( ili je moja računica bila kriva hahaha) nisam se pazila: nosila sam teško, jela svašta, zaredali se rođendani, puno vježbala te popila dvije naklofen tablete kad me glava boljela. Sad će mi se možda netko smijati no eto prizajem, nova sam u ovome svemu i nemam puno znanja ( NISAM mlada ak netko pita :-)  )
    Ako i ujutro test pokaže dvije crte da odmah zovem ginekologa ili da pričekam?
    I još nešto, nakon smrti mog ginekologa ja sam isla na godišnje preglede privatno, e sad predpostavljam da su se papiri od svih nas koji su bili kod tog ginekologa automatski prebacili kod drugog? No ja bi sad htjela promjeniti ginekologa i ne ići više kod privatnog. Jel to moguće?
    HVALA neizmjerno na svim odgovorima!!!

Grizli
    12. Veljača 2018. 22:15

Lea nadam se da ce i ujutro biti +, posebno ako si to zelis. Ginekologa mozes socijalnog odabrat samo moras provjeriti prvo kod tog gin.dal ima mjesta i on ti da papire s kojima na socijalnu odes i oni ti prebace karton u roku par dana. Mozda postoji mogucnost da si od ranije trudna odnosno da M nije bila prva M. A mozda i nije O bila kad si ti izracunala.Mozda ne bi bilo lose da odes izvaditi beta hcg da znas koliki je. Za sada vidis da nema losih posljedica situacija koju si imala dok nisi saznala, no svakako bi ti preporucila da bar se konzultiras s nekim gin za pregled. Nemoj se puno stresirat i sretno ti. Vec sam nekom pisala meni na humanoj su rekli da do implatacije zapravo nista sto radimo ne skodi zametku barem do sad nisu utvrdili. 

12. Veljača 2018. 22:43

Puno ti hvala na odgovoru! Svakako ću do kraj tjedna rješiti socijalnog ginekologa ali ću prvo ujutro vidjeti sto će test pokazati! Sretna sam Al sam sva zbunjena,strah me nešto ne napraviti krivo.

Grizli
    12. Veljača 2018. 22:52

Samo slusaj instinkt svoj i neces napraviti nista krivo. Vjeruj mi poces cea paziti sto jedes,pijes, kako spavas sve, a to ti sve dodje podsvjesno. Tako da samo hrabro rijesi si gin da odes na pregeld i puno srece. Ako cekas pregled duze kod gin, a test je i dalje pozitivan predlazem ti da pocnes odmah piti folnu kiselin

• Babylove
    13. Veljača 2018. 07:33

Cure zao mi je zbog svih vjestica koje su dosle... a djevojkama kojima nije od sveg 💖 cestitke... ja sam pomalo u komi tek sada postajem svjesna kroz sto cemo sve morati proci, ali ne odustajem jos me uz sve gripa hvata... sljedeci tj treba doci vjestica... malo mi se sve nakupilo.. renoviramo kucu, nadala sam se da cemo se na ljeto i useliti ali uz sve skupa izgleda da ce to biti nemoguce... ali nema veze kako bude biti ce... Uglavnom odlucila sam da ipak necu ici u Petrovu vec u Vinogradsku.... pricala sam sa nejima koji su to prosli.. citala po netu i tako odlucila...  zelim nam svima svu srecu i strpljenje ovog svijeta da sto prije ugledamo svoju tockicu 💖💖

13. Veljača 2018. 07:57

Grizli

Samo slusaj instinkt svoj i neces napraviti nista krivo. Vjeruj mi poces cea paziti sto jedes,pijes, kako spavas sve, a to ti sve dodje podsvjesno. Tako da samo hrabro rijesi si gin da odes na pregeld i puno srece. Ako cekas pregled duze kod gin, a test je i dalje pozitivan predlazem ti da pocnes odmah piti folnu kiselin

Hvala ti na lijepim riječima od sveg <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.