Cure, poslije odnosa mi se pojavilo prvi put u zivotu neko oskudno krvarenje, poslije sat vremena sad imam malo sukrvice, roskasto.
Na pocetku odnosa bila sam malo suha, ali poslije bilo ok.Svasta sam citala na netu uzas, prepala sam se. Svakakve bolescure. :(
Hvla.
Nela,isto mi se desilo prosle zime i isto sam tako citala kojesta...medjutim,ponovilo mi se dva ,tri puta i otisla sam na kolposkopiju,sve je uredno bilo...skontala sam da je samo u jednoj pozi tako bilo,ood tada je ne praktikujemo i nije se ponavljalo vise ...bas sve kako si opisala,kontaktno krvarenje bez ikakve ranice...jednostavno mi je pucao kapilar zbog jace penetracije
url=https://lilypie.com]
Drage žene,majke,kraljice imam neke od simptoma bolne grudi, ucestalo mokrenje,glavobolje,iscjedak.
Da li to moze biti znak trudnoće.
Čekam brzi odgovor
L.p <3 svima
Realno gledajuci, sve to mogu a ne moraju biti simptomi!
Luki5, nadam se da se situacija popravila i da su prestala krvarenja! Kako si nam? Kako je L?
Mono, ti mi se opako priblizavas cilju!! 😀 jeeej jedva cekam!
Svim ostalim curkama zelim sto prije da ugledaju plusice🤞
Ej draga, jos tu i tamo zasmeckarim, bila sam na pregledu, imam kontrakcije povremene i pocela sam se otvarati, nosim nisko, kaze gin. da je sve dolje napeto kao da ce svaki cas se nastaviti otvarati...Maleni pisonja je <3 <3
Kako si ti? <3
Sarajka kako se ti osjecas? Kad ti je pregled? <3 <3
mono, kud lete ti tjedni. <3 <3
14.06.2014. L ♥
Drage žene,majke,kraljice imam neke od simptoma bolne grudi, ucestalo mokrenje,glavobolje,iscjedak.
Da li to moze biti znak trudnoće.
Čekam brzi odgovor
L.p &amp;lt;3 svima
Realno gledajuci, sve to mogu a ne moraju biti simptomi!
Luki5, nadam se da se situacija popravila i da su prestala krvarenja! Kako si nam? Kako je L?
Mono, ti mi se opako priblizavas cilju!! 😀 jeeej jedva cekam!
Svim ostalim curkama zelim sto prije da ugledaju plusice🤞
Ej draga, jos tu i tamo zasmeckarim, bila sam na pregledu, imam kontrakcije povremene i pocela sam se otvarati, nosim nisko, kaze gin. da je sve dolje napeto kao da ce svaki cas se nastaviti otvarati…Maleni pisonja je <3 <3
Kako si ti? <3
Sarajka kako se ti osjecas? Kad ti je pregled? <3 <3
mono,kud lete ti tjedni. <3 <3
Ma evo ja sam ok. Uhvatila nas prehlada neka pa se mucimo s nosicem ali inace sam ok.
Ajoj nadam se da se neces otvarati dalje ali ako i budes ne brini danas ima hrpa rijesenja za to.
Braticeva zena se otvarala i isla je na onaj serklaz ili kako se vec zove te u 36 tjednu su joj to maknuli a ona na kraju prenesla tjedan dan rodila u 41+3 hehe tako da bit ce to sve ok. A maleni pisonja😍
Cure, poslije odnosa mi se pojavilo prvi put u zivotu neko oskudno krvarenje, poslije sat vremena sad imam malo sukrvice, roskasto.
Na pocetku odnosa bila sam malo suha, ali poslije bilo ok.Svasta sam citala na netu uzas, prepala sam se. Svakakve bolescure. :(
Hvla.
Nela,isto mi se desilo prosle zime i isto sam tako citala kojesta…medjutim,ponovilo mi se dva ,tri puta i otisla sam na kolposkopiju,sve je uredno bilo…skontala sam da je samo u jednoj pozi tako bilo,ood tada je ne praktikujemo i nije se ponavljalo vise …bas sve kako si opisala,kontaktno krvarenje bez ikakve ranice…jednostavno mi je pucao kapilar zbog jace penetracije
Koliko dugo ti je trajalo ?
Meni sinoc nije bilo nista ni jutros, ali eto malo prije san vidjela opet u sekretu sukrvicu. A da imali smo jednu novu pozu koju ne radimo cesto. :( Bas sam se zabrinula ne znam da li doktoru da idem :(
Hvla.
Nela,isto mi se desilo prosle zime i isto sam tako citala kojesta…medjutim,ponovilo mi se dva ,tri puta i otisla sam na kolposkopiju,sve je uredno bilo…skontala sam da je samo u jednoj pozi tako bilo,ood tada je ne praktikujemo i nije se ponavljalo vise …bas sve kako si opisala,kontaktno krvarenje bez ikakve ranice…jednostavno mi je pucao kapilar zbog jace penetracije
Koliko dugo ti je trajalo ?
Meni sinoc nije bilo nista ni jutros, ali eto malo prije san vidjela opet u sekretu sukrvicu. A da imali smo jednu novu pozu koju ne radimo cesto. :( Bas sam se zabrinula ne znam da li doktoru da idem :(
Pa ja to kada sam videla,stavila sam ulozak,mozda se zaprljao malo,ali skinula sam ga posle par sati,stalo sve.Sledeci put se vec ne secam ,bilo je bas krvi taj drugi put,kad sam nazvala dr ,rekla je da je sigurno ranica neka,medjutim cista sam skroz.Ja bih svakako otisla na tvom mestu,mirna budes kad cujes da je sve ok.A razmak izmedju ta dva puta mi je bio 4 meseca.Kad mi se prvo desilo,mislila sam aj nece valjda opet i nisam ni otisla,posle me grizla savest i strah se udvostrucio.
Ja sam se inace usrecila pre dva sata,procurila tacno u dan
url=https://lilypie.com]
Ne znam da li da idem doktoru.Nije to nesto sad krvi uzas puno ukupno do 7 ili 8 kapljica. Jer ovdje mi je tesko za termib nije kao kod nas kad hoces mozes ici. Samo mogu na hitnu ici.Ne znam stvarno, u novembru sam pregled imala i bilo sve super. Ali ovih dana mi je i ovulacija, cekati cu drugi odnos pa cu vidjeti. Ako bude opet idem ponovo.
Zao mi ke za vjesticu drzi se. Znam da je uvijek tesko. :(
Puno poruka, haha, ne mogu sve zapamtiti.
Svjesna,
Potvrdjena mi je tromb. Radila sam kompletnu obradu.
Teta,
Jupiiiiiiiiu, i sticker si stavila, jejjj !
Sto se tice prolaktina, on ometa implantaciju i svakako se mora sniziti. Meni je bio preko 1000 kad mi je endokrinologica uvela Bromergon, prije toga sam vadila u vise navrata prl, jednom cak i u dnevnoj bolnici sa Bromergonskim testom, i isla sam na MR hipofize...u svakom slucaju terapija se treba piti.
Bromergon sam pila do 14 tt.
Sto se tice Petrove i humane, ne znam da li si izabrala dokt. Narucis se naravno, poneses sve nalaze koje imas kod sebe, odes na pregled - konz.kazes sve sto trebas reci, navedes bitno naravno i pitas kakav je plan za dalje...ovisno o tome sto dokt.kaze...
Lotus,
Drzim fige da se nesto pokrene sad kad ste rijesili stres i svee !
Mono,
Je li ti i na ranijim spontanim nađena trombofilija, ili si tek zadnji put otkrila da ju imaš i dali ti terapiju?
Ja sam radila briseve, pronađena mi je bakterija enterococcus faecalis u vaginalnom brisu, u brisu cerviksa ju nisu našli.
Doktorka mi je dala Nitrofurantoin vaginalete, međutim mom mužu nije data terapija.
Ima li koja od vas iskustva s ovime, da li je mužu potrebna terapija?
Stigla vještica Istini za volju, radimo na bebi zadnja 3-4 mjeseca ali zadnja 2 smo se baš uposlili "zaozbač"....znam da je to sve rano, ali baš sam žalosna. Dugo nismo uopće htjeli pomišljati na to da imamo dijete a sad kad smo se napokon odlučili htjeli bi sve odmah i sada pa svaku novi mjesec doživljavamo kao neuspjeh
Svjesna mozda da odete kod muzevog ljecnika opce prakse s tvojim nalazom pa ga on mozda uputi na pretrage jer ginekolog ti to ne moze dat za njega.
Nopobo zao mi je da si imala neuspjeha do sad. Al moras se opustiti i biti ce uskoro +
Sortiraj odgovore
Najstariji