Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    15. Veljača 2018. 10:59
    13dpo ciklus 25 dana  jeeeej
    13dpo ciklus 25 dana  jeeeej

To je to :) 

Grizli
    15. Veljača 2018. 12:26

Endzrue pa jel se to vidi druga crtica???? 🤞 

_svjesna
    15. Veljača 2018. 17:12

Cure, moze li preporuka stranice ili link sa kojeg ste provjereno narucivale LH trakice, ne uspijevam ih pronaci ni u jednoj apoteci u mojoj blizini.  :(

Endzrue
    15. Veljača 2018. 19:13

Grizli

Endzrue pa jel se to vidi druga crtica???? 🤞

Pa daaaa jelda je :) nisam ubacila s blicom sliku.. Ponovit ću za dva dana opet.. Ovaj put smo koristili LH trakice i uspjelo je..iz 2. Ozbiljnijeg pokušaja

15. Veljača 2018. 20:32

Grizli

Hvala Kike na dobrim zeljama. Moras biti pozitivna i razmisljat lijepo. Ja sam prosle godine potonula duhom nakon 3.spontanog i onda sam otisla na terapiju bioenergijom i moram priznat da mi je pomoglo. Uopce ne znam dal to djeluje ili je samo stvar psihe, al sad planiramo muzic i ja otici skupa opet na to da vidimo dal pali i pomaze i za druge stvari. Depresija je najgora. Zato draga malo pozitive i dobiti cemo mi svoje +!

Ma već sam ja bolje, dolazi lijepo vrijeme, idem na put, veselim se vedrim stranama života, a ima ih hvala Bogu puno :)
    Zašto ne otići opet ako ti je pomoglo, bez obzira da li je stvar psihe ili  je stvarno pomoglo, još bolje lipo sa mužićem otići.
    Sretno draga Grizli :)

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

15. Veljača 2018. 20:35

_svjesna

Cure, moze li preporuka stranice ili link sa kojeg ste provjereno narucivale LH trakice, ne uspijevam ih pronaci ni u jednoj apoteci u mojoj blizini. :(

Svjesna ja sam ih naručila preko ebaya, ima ih puno tamo, došle su mi za nekih mjesec dana, ima ih in na njuškalu ako želiš da ti prije dođu, ako ti treba link mogu pitat muža da ga nađe, pošto je on naručivao jer ima PayPal

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

Grizli
    16. Veljača 2018. 10:57

Curke jel se dogodilo kojoj da u toku ovulacije ili nakon ovulacije kad sjedi na tvrdoj stolici osjeti tup pritisak na materincu i lagane kao grceve. Jajnik me probada vec 2 dana, sad ne znam dal je dosla o ili je vec prosla. Do sad nisam imala te simptome nikad u to vrijeme inace sad mi je 13 dc, no ovulcija mi varira izmedju 12-15 dana ciklusa. 

tata_me_zove_zlato
    16. Veljača 2018. 13:12

Endzrue

To je to :)

<3 Svaka cast,cestitke!! 
    Drstvo meni je stigao nalaz TSH samo,nikakvi drugi faktori nisu uradjeni ,ne znam zasto,ugl TSH je 3,6...visoko,zar ne? u utorak idem da nosim rez ,ali msm da cu pre toga otici privatno da izvadim sve.

url=https://lilypie.com]

• dulcinela
    16. Veljača 2018. 13:22

Pozdrav drage sve! Nisam skroz nova na forumu, vracam se nakon skoro 3 godine. Vidim da su sve nove cure ovdje, sto mi je drago, jer stalno neke ostvaruju plusice i odlaze s ovoga podforuma. Mozda me se sjeca Luki?? Draga Luki, presretna sam zbog tebe sto si opet trudna, nakon svih zdravstvenih tegoba koje si imala, to je divna vijest. Svoju prvu trudnocu ostvarila sam u 9.ciklusu pokusavanja i imam dvogodisnju kcer. Ovdje smo se bodrile cijelo vrijeme i redom smo ostvarivale plusice. Sad smo se muz i ja odlucili na drugu bebicu i dva neuspjela ciklusa su iza nas. Od prije znam da to ne ide tako brzo i lako pa sam odlucila ponovno se druziti ovdje s dragim curama, buducim mamama. Ljepse nam je zajedno iscekivati i dijeliti iskustva. Citam vas dva mjeseca.  Vidim da plusevi stizu pa cestitam svima od srca. ❤ Trenutno sam na 13dc u plodnim danima...Toliko za prvo javljanje. Pozdrav!🤗

tata_me_zove_zlato
    16. Veljača 2018. 14:11

dulcinela

Pozdrav drage sve! Nisam skroz nova na forumu, vracam se nakon skoro 3 godine. Vidim da su sve nove cure ovdje, sto mi je drago, jer stalno neke ostvaruju plusice i odlaze s ovoga podforuma. Mozda me se sjeca Luki?? Draga Luki, presretna sam zbog tebe sto si opet trudna, nakon svih zdravstvenih tegoba koje si imala, to je divna vijest. Svoju prvu trudnocu ostvarila sam u 9.ciklusu pokusavanja i imam dvogodisnju kcer. Ovdje smo se bodrile cijelo vrijeme i redom smo ostvarivale plusice. Sad smo se muz i ja odlucili na drugu bebicu i dva neuspjela ciklusa su iza nas. Od prije znam da to ne ide tako brzo i lako pa sam odlucila ponovno se druziti ovdje s dragim curama, buducim mamama. Ljepse nam je zajedno iscekivati i dijeliti iskustva. Citam vas dva mjeseca. Vidim da plusevi stizu pa cestitam svima od srca. ❤ Trenutno sam na 13dc u plodnim danima…Toliko za prvo javljanje. Pozdrav!🤗

Eto drago mi je da si opet ovde,da si raspolozena za druzenje sa nama novima ovde i imas lepo iskustvo posle 8 ciklusa pokusavanja! 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.