LEA1202 cestitke!!!
Ma nije ti kasno 1.3., a i kao sto Grizli kaze tad ce se vec cuti i otkucaji i moci ces vidjeti svoju mrvicu!!
Oko onog dijela sa dizanjem teskog i popijene dvije tablete se nemoj zamarati. Zasticene su bebice vise nego mi mislimo, a i nisi bila na tabletama svaki dan ili dizala utege
Ja sam mjesece i mjesece izbjegavala tab.u razdoblju nakon O u slucaju "sto ako se primilo" (a imam ceste migrene) i onda kad stvarno je sam mislila "ma bas je" i isto ih pila!
Kupi si folnu ako ju vec ne pijes i mirno s pozitivnim uzbudjenjem cekaj 1.,a mi cemo cekati tvoje vijesti!
Anonimna prvi puta cujem ovo za cokoladu! Ne znam jeste obavljali kakve pretrage i koliko dugo se trudite, ali mozda bolje da ti probas sa lh trakicama i oboje opskrbis sa nekim vitaminima ili slicno.
cure divne ste!!!!!
Ne mogu vjerovati koliko lijepih rijeci i pozitivne energije ima ovdje, a meni paničarki to i treba!!!
svima kojima se plusic još nije ukazao držim najveće moguće palčeve i šaljem pozitivnu energiju!
:-*
sa lh trakicama i oboje opskrbis sa nekim vitaminima ili slicno.
cure divne ste!!!!!
Ne mogu vjerovati koliko lijepih rijeci i pozitivne energije ima ovdje, a meni paničarki to i treba!!!
svima kojima se plusic još nije ukazao držim najveće moguće palčeve i šaljem pozitivnu energiju
LEA1202 cestitke!!!
Ma nije ti kasno 1.3., a i kao sto Grizli kaze tad ce se vec cuti i otkucaji i moci ces vidjeti svoju mrvicu!!
Oko onog dijela sa dizanjem teskog i popijene dvije tablete se nemoj zamarati. Zasticene su bebice vise nego mi mislimo, a i nisi bila na tabletama svaki dan ili dizala utege
Ja sam mjesece i mjesece izbjegavala tab.u razdoblju nakon O u slucaju "sto ako se primilo" (a imam ceste migrene) i onda kad stvarno je sam mislila "ma bas je" i isto ih pila!
Kupi si folnu ako ju vec ne pijes i mirno s pozitivnim uzbudjenjem cekaj 1.,a mi cemo cekati tvoje vijesti!
Anonimna prvi puta cujem ovo za cokoladu! Ne znam jeste obavljali kakve pretrage i koliko dugo se trudite, ali mozda bolje da ti probas sa lh trakicama i oboje opskrbis sa nekim vitaminima ili slicno..
Trudimo se vec godinu dana na tome,ali još ništa.
Jednostavno mozda trebamo da se prestanemo svadat, smirit se, nemislit o bebi i prestat pusiti pa ce valjda doci kad se najmanje nadam.
Neznam meni je to za cokoladu reko muz jer kaze da mu je prijatelj jeo cokoladu i da su svaki drugi dan imali spolni odnos i ostala je trudna.
Pa cemo tako pokusat bez razmisljanja i doci ce.
Cure vama koje ste dobile plusice cestitam, a mi koji pokusavamo drzim fige da plusici sto prije dodu.
Anonimna ja stvarno nisam cula za tu cokoladu, al ako muz misli da pomaze samo nek on jede. Dobro ti cure kazu uzmi si lh trakice ako ne znas tocno kad ti je O. I pijte vitamine i minerale, ti folnu kiselinu. A bilo bi pozeljno da prestanete pustiti jer to stetno djeluje. I prije svega uzivati trebate.
Lea nemoj panicariti ceka te lijepo razdoblje u zivotu moras uzivat u tome. Sve ce biti ok samo budi pozitivna!
Kike hvala na pitanju, dobro sam. Napokon svi nalazi gotovi pa dobili zeleno svjetlo da probamo jos jednom prirodno uz progesteron nakon O, a ako bude + onda i strogo mirovanje. pa cemo vidjet dal ce sto pomoc da proguram dalje od 7tt. Ako ne nakon toga nam slijedi postupak umjetne, al otom potom. Drago mi je ako nekom mogu pomoc jer meni su isto tako na pocetku drugi pomogli i puno mi je znacilo. Zato ako nekom mogu pomoc rado, bar donekle odmaknem misli sa svoje situacije i veselim se kad cure javljaju svoje +! Kako si ti?
Ja znam za jednu curu da je izbacila čokoladu i šećere iz prehrane i tek je onda uspjela ostat trudna tako da su to garant sve one fore nekom pomogne nekom ne il netko počne nešta uzimat pa upali a netko to isto uzima pa ne bude ništa
Želim ti svu sreću da uspije i sve bude u redu, a vjerujem da hoće, jer znam par slučajeva kao kod tebe i na kraju sve bude u redu 💜
Vidim da svakome odgovoris i pomognes, pa ja kažem idem da tebe pitam kako si ti? :)
Da, to je stvarno ljepo kad možeš pomoći, al sam ja malo potonula ne mogu ni sebi pomoć, a kamoli drugome, al vratit ću se ja :)
Hvala ti, dobro sam, pokušavam se izvući iz situacije u koju sam upala, pošto ne radim, kući sam, imam previše vremena za razmišljanje, al se nadam poslu uskoro, pa će odmah biti bolje :)
Kike hvala na pitanju, dobro sam. Napokon svi nalazi gotovi pa dobili zeleno svjetlo da probamo jos jednom prirodno uz progesteron nakon O, a ako bude + onda i strogo mirovanje. pa cemo vidjet dal ce sto pomoc da proguram dalje od 7tt. Ako ne nakon toga nam slijedi postupak umjetne, al otom potom. Drago mi je ako nekom mogu pomoc jer meni su isto tako na pocetku drugi pomogli i puno mi je znacilo. Zato ako nekom mogu pomoc rado, bar donekle odmaknem misli sa svoje situacije i veselim se kad cure javljaju svoje +! Kako si ti?
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Evo da svratim malo...Nije me dugo bilo vidim svasta nesto se izdogađalo.. cestitke svima na plusicima.. onima kojima jos nije poslo za rukom zelim sto manje nerviranja.. mono vidim i dalje si aktivna sa savjetima... jel bebac oki.. cura? Decko?
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Hvala Kike na dobrim zeljama. Moras biti pozitivna i razmisljat lijepo. Ja sam prosle godine potonula duhom nakon 3.spontanog i onda sam otisla na terapiju bioenergijom i moram priznat da mi je pomoglo. Uopce ne znam dal to djeluje ili je samo stvar psihe, al sad planiramo muzic i ja otici skupa opet na to da vidimo dal pali i pomaze i za druge stvari. Depresija je najgora. Zato draga malo pozitive i dobiti cemo mi svoje +!
Lollipop,
Cestitkee !
Svjesna,
Nakon 1.spontanog sam radila genetske testove trombofilije, otkrivene su tad slabe mutacije koje navodno ne utjecu...nakon 2.spontanog sam napravila kompletnu obradu, i na temelju jos antikardiolipnska antitijela uz genetske mutirane faktore, u 3.T mi je uveden heparin ali bas tad, 3.put je bila kromosomska greska ploda....
Wannababy,
Curica je...cekam, odbrojavam....jos malo, ali nikad kraja....
Hvala Mono, divim ti se jer si jaka i uprkos tome sta si prosla i dalje si nama podrska i savjetnik. Želim ti sve najbolje.
Sortiraj odgovore
Najstariji