Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    07. Veljača 2018. 15:29

Sarajka, pa ceeestitkeeeee od srca!!! <3 <3

14.06.2014. L ♥

Grizli
    07. Veljača 2018. 15:35

Sarajka hvala na dobrim zeljama.i mi se nadamo. Muzica sam vec nakrcala sa svim i svacim sto mi je Mono preporucila, a ja se vec hranim sa svim tim dobrim i pozeljim preparaticima preko godinu dana. Sad samo jos da se potrefi sreca i uspjeh. 
    Lolypop nazalost nisam imala takvih iskustva, al znam curu koja je imala poremecaj pa 2 put ovulirala u mjesecu no mislim da je to bas rijetkost.
    Nopobo dobrodosla i puno uspjeha zelim
    Svjesna znam kaki se osjecas i jako mi je zao. Moj prvi spontani isto nisam znala da sam T, na poslu sam imala nezgodu na kojoj sam se izubijala dobrano, i tek na hitnom prijemu kad sam pocela krvariti skuzili da je spontani. Nisam imala srecu da su me odmah slali na preglede jer su smatrali da je to od pada. Krivila sam sebe, ko i ti, al poslije sam shvatila da od te griznje savjesti necu moc pobjec vec da se moram s njom pocet nositi i odlucila da pazim dvostruko vise sto jedem,pijem,spavam,zivim sve. Nazalost ponovilo se u mom slucaju, al znam samo svaki put taj osjecaj straha i nemoci da se ne ponovi je ogroman. Al opet u glavi vrtim film pa jednom mora biti dobro, nitko za to nije kriv, a najmanje ti. To sto si putovala, popila stogod mislim da si me moras zamjerat. Ja sam nakon 3. isto se uplasila da je problem sto sam popila andol 300 i imala visoku temperaturu no rekla mi je lijecnica na humanoj medicini da u pravilu nista stetno sto pojedemo ili popijemo ne moze utjecat na zametak dok se on ne ugnjezdi jer tada on nije povezan s nasim krvnim sustavom,probavom itd. Mene je to umirilo. Naravno nije preporuka da se divlja i lumpuje, ali nema znanstvenih dokaza da to tada utjece na plod. Zelim ti puno srece i da se smiris i opustis i da docekas sto prije taj + i urednu trudnocu. Izbaci lose misli i sve ce biti u redu. Kazu da se lose stvari dogode kako bi se bolje nosili s onim dobrima. 

sarajka
    07. Veljača 2018. 15:48

LuKi5

Sarajka, pa ceeestitkeeeee od srca!!! &lt;3 &lt;3

Hvala draga LuKi5 ! 😍 Otkad se nismo " čule"! Kako si ti? Ima li sta novo ? Kako je maleni? Tako mi je drago sto si se javila! ❤️😘

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

_svjesna
    07. Veljača 2018. 18:40

Grizli

Sarajka hvala na dobrim zeljama.i mi se nadamo. Muzica sam vec nakrcala sa svim i svacim sto mi je Mono preporucila, a ja se vec hranim sa svim tim dobrim i pozeljim preparaticima preko godinu dana. Sad samo jos da se potrefi sreca i uspjeh.
    Lolypop nazalost nisam imala takvih iskustva, al znam curu koja je imala poremecaj pa 2 put ovulirala u mjesecu no mislim da je to bas rijetkost.
    Nopobo dobrodosla i puno uspjeha zelim
    Svjesna znam kaki se osjecas i jako mi je zao. Moj prvi spontani isto nisam znala da sam T, na poslu sam imala nezgodu na kojoj sam se izubijala dobrano, i tek na hitnom prijemu kad sam pocela krvariti skuzili da je spontani. Nisam imala srecu da su me odmah slali na preglede jer su smatrali da je to od pada. Krivila sam sebe, ko i ti, al poslije sam shvatila da od te griznje savjesti necu moc pobjec vec da se moram s njom pocet nositi i odlucila da pazim dvostruko vise sto jedem,pijem,spavam,zivim sve. Nazalost ponovilo se u mom slucaju, al znam samo svaki put taj osjecaj straha i nemoci da se ne ponovi je ogroman. Al opet u glavi vrtim film pa jednom mora biti dobro, nitko za to nije kriv, a najmanje ti. To sto si putovala, popila stogod mislim da si me moras zamjerat. Ja sam nakon 3. isto se uplasila da je problem sto sam popila andol 300 i imala visoku temperaturu no rekla mi je lijecnica na humanoj medicini da u pravilu nista stetno sto pojedemo ili popijemo ne moze utjecat na zametak dok se on ne ugnjezdi jer tada on nije povezan s nasim krvnim sustavom,probavom itd. Mene je to umirilo. Naravno nije preporuka da se divlja i lumpuje, ali nema znanstvenih dokaza da to tada utjece na plod. Zelim ti puno srece i da se smiris i opustis i da docekas sto prije taj + i urednu trudnocu. Izbaci lose misli i sve ce biti u redu. Kazu da se lose stvari dogode kako bi se bolje nosili s onim dobrima.

Hvala ti na lijepim riječima, lijepo si to rekla, vidim da si i ti prosla i gore, veoma mi je zao, ali citam vecinom pozitivne price svih nas tako da vjerujem da ćemo i mi ponovo ugledati +
    🤗

• Profa1988
    07. Veljača 2018. 18:46

Cure trebam misljenje, naime danas mi je dan očekivane M bili smo aktivni za vrijeme ovulacije koja je praćena trakicama, i danas na dan očekivane primjetim prozirnu rastezljivu sluz i napravim test za ovulaciju kad eto pozitivan!!!:// ima li itko slicno iskustvo…

Mislim da sam negdje pročitala da LH trakica zna pokazat i trudnoću. Pa pošto ti je dan očekivane možda je to to. Ja se nadam da je :)

_svjesna
    07. Veljača 2018. 18:56

Pitanje za sve vas koje ste imale spontani u ranoj trudnoci, nakon koliko ste vremena ponovo pocele raditi na bebici? 
    MONO, drago mi je zbog tebe i sto je sve ok, bockas li se heparinom i dalje? Da li te injekcije pocinjes uzimati cim saznas za trudnocu ili cak i ranije? Nekako mi je logicnije da se pocnu uzimati i prije. Ja sam u prosloj trudnoci imala problem da srceko nije prokucalo nikako. Fibrinogen mi je visok, pa mi je dr rekla da bi mogla biti trombofilija, radim test naredne sedmice.

• Lolypop
    07. Veljača 2018. 19:16

Profa evo i ja sam malo čitala po netu i nasla sam dosta komentara da bi to moglo bit to aliii nekako nemogu vjerovat u to...mada nemam nikakve simptome za dobiti m al inace su mi redovne pa sam bas zbunjena ...pričekam jos koji dan pa cu Napravit test...hvala na komentarima :* držite se cure držim palčeve vama i sebi da sto prije ugledamo željene +

Grizli
    07. Veljača 2018. 19:25

Svjesna ja sam nakon svakog spontanog imala pauzu 3 mjeseca po preporuci dr, a iskreno i trebala mi je za se skulirat. Ja nisam imala ni jednom kiretazu pa sad ne znam ako si imala ju mislim da je preporuka i duza pauza

_svjesna
    07. Veljača 2018. 19:28

Je imala sam kiretazu vakuumom, citam razna misljenja ljekara, neki kažu moze se odmah nakon prve M, a moja Dr mi kaze od 4 do 6 mjeseci. Ja cu sacekati april-maj, tada ce vec biti 5 punih mjeseci pa u nove pobjede. :)

• Babylove
    08. Veljača 2018. 07:33

Pozdrav cure, bila sam jucer kod svog doktora sa nalazima, moji su ok od muza je spremio los kako sam i mislila... on me salje sada u petrovu na pregled i sa svim tim nalazima pa cemo vidjeti sto dalje (tj pitao me kud bi isla da ce mi dati uputnicu za bilo kuda ali da preporuca petrovu) e sad narucena sam 19.-og i citala sam malo po forumima ostalim neki hvale petrovu neki pak i ne... ima li tko od vas iskustva s njima? 
     Cestitke curke  na ++++

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.