Babylove nemoj se deprimirat. Nije to nista tako strasno. Hajde mozete vi to. Zaokupi se malo s tom renovacijom pa ce ti brze proc vrijeme i znas kad se najmanje nadas dogodi se cudo. 😉
Babylove nemoj se deprimirat. Nije to nista tako strasno. Hajde mozete vi to. Zaokupi se malo s tom renovacijom pa ce ti brze proc vrijeme i znas kad se najmanje nadas dogodi se cudo. 😉
Hvala ti, i dalje sam ja optimisticna, samo se trenutno malo tak osjecam... znam i nadam se tome cudu sto prije... ali kad bude samo neka nam se dogodi 😊
Helena prolaktin ti je dosta visok. Moja sestricna je sa prolaktinom 1000 i nesto poslana prvo emdokrinologu na pregeld i daljnje pretrage. Cak znam da su je slali i na snjmanje nekakvo hipofize. A na kraju se ispostavilo da je od velikog stresa joj to bilo povecano. No bili su je bas isprepadali da svasta moze biti. Bitno da ga vadis ujutro mislim da su meni rekli 3 nakon budenja najvise i pol sata prije vadjenja moras mirovat.
Mirovala sad 40 minuta prije pretrage, pod stresom nisam jer sam se bila bas nekako pomirila s tim da prvo moramo proci sve pretrage pa da cemo i mi onda konacno ugledat svoj + Sutra opet idem kod doktora da vidim kakav je sad nalaz pa cu vidjet sta dalje! Cestitke svim curama koje su ugledale svoje plusice!♡♡♡
Curke moje mali update: kao sto sam rekla zadnja menga mi je završila 16.1 i jučer i danas test pokazao plusic, odmah zvala gin i naručila me 1.3
E sad možda glupo pitanje no, jel to ok?? Nije kasno?? Sto vi mislite??
Panika radi svoje
Drage žene,majke,kraljice imam neke od simptoma bolne grudi, ucestalo mokrenje,glavobolje,iscjedak.
Da li to moze biti znak trudnoće.
Čekam brzi odgovor
L.p <3 svima
Realno gledajuci, sve to mogu a ne moraju biti simptomi!
Luki5, nadam se da se situacija popravila i da su prestala krvarenja! Kako si nam? Kako je L?
Mono, ti mi se opako priblizavas cilju!! 😀 jeeej jedva cekam!
Svim ostalim curkama zelim sto prije da ugledaju plusice🤞
Ej draga, jos tu i tamo zasmeckarim, bila sam na pregledu, imam kontrakcije povremene i pocela sam se otvarati, nosim nisko, kaze gin. da je sve dolje napeto kao da ce svaki cas se nastaviti otvarati…Maleni pisonja je <3 <3
Kako si ti? <3
Sarajka kako se ti osjecas? Kad ti je pregled? <3 <3
mono,kud lete ti tjedni. <3 <3
Drago mi je sto je mali pisonja.
Mi se dalje drzimo toga da ostanem,ali nemislimo uopce vise toliko na bebu.
Cekat cemo pa sta bude bude.
Sad smo zaokupljeni stanom pa ni ne razmisljamo o tome.
Dobro sam hvala bogu.
A tebi zelim lagan porod i skolsku trudnocu od <3
Mi se nadamo da ce iduci mjesec biti ogromni plus.
Svima koji pokusavaju zelim srecu i onima koje su vec zatrudnile zelim lagan porod i skolsku trudnocu od <3
Poceli smo drugom metodom.
Svaki drugi dan i dragi mi je poceo jest cokoladu kazu da pomaze da se spermici priljepe unutra.
Tako da cemo probat tako pa vidjet.
L.p svima od <3
Lea ako sam dobro racunala trebala bi onda biti oko 7tt sto obicno i bude za prvi pregled jer se vec moze utvrditi otkucaje srca. Sretno i cestitam
Lea ako sam dobro racunala trebala bi onda biti oko 7tt sto obicno i bude za prvi pregled jer se vec moze utvrditi otkucaje srca. Sretno i cestitam
Hvala ti <3
Pozdrav cure, pratim vas i čitam vaše komentare, al nemam šta da napišem pametno, niti da dam savjet jer sam zadnji mjesec malo potonila, ipak dvi godine borbe je iza nas, pa me uhvatilo sve skupa.
Grizli, kako si ti? Svaka ti čast na tvojim savjetima za svakoga, hrabra si, često kad pročitam tvoj komentar razmišljam koliko si zapravo dobra osoba koja je tu za svakoga iz grupe :)
Cure čestitam na plusicima, nove cure dobrodošle, a mi druge idemo dalje do našeg plusica
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
LEA1202 cestitke!!!
Ma nije ti kasno 1.3., a i kao sto Grizli kaze tad ce se vec cuti i otkucaji i moci ces vidjeti svoju mrvicu!!
Oko onog dijela sa dizanjem teskog i popijene dvije tablete se nemoj zamarati. Zasticene su bebice vise nego mi mislimo, a i nisi bila na tabletama svaki dan ili dizala utege
Ja sam mjesece i mjesece izbjegavala tab.u razdoblju nakon O u slucaju "sto ako se primilo" (a imam ceste migrene) i onda kad stvarno je sam mislila "ma bas je" i isto ih pila!
Kupi si folnu ako ju vec ne pijes i mirno s pozitivnim uzbudjenjem cekaj 1.,a mi cemo cekati tvoje vijesti!
Anonimna prvi puta cujem ovo za cokoladu! Ne znam jeste obavljali kakve pretrage i koliko dugo se trudite, ali mozda bolje da ti probas sa lh trakicama i oboje opskrbis sa nekim vitaminima ili slicno..
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji