Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    16. Veljača 2018. 17:27

Dulcinela dobro dosla natrag. Zelim puno srece u novim pokusajima. 
    Tata me zove zlato da taj tsh ti je malo previsok za T, mislim da treba biti ispod 2,5. Trebala bi vaditi antitijela pa vidit da ti daju neku terapiju. Obicno lijecnik kad vidi taj nalaz povisen sat ce ti i uputnicu za sve ostalo pa mozda da pricekas da vidis s njim sto ce te sve slati vaditi. Sretno

darliv
    16. Veljača 2018. 20:58

Grizli 
    Moje O su izrazito bolne, zadnja dva mjeseca sam cak imala lagani roza iscjedak... Bol izrazito neugodna, cesto ne mogu ni hodati dva tri sata kad valjda dođe do pucanja folikula i isto tako je teško  imati i odnose u to vrijeme..i imam najmanje tri godine takve O.. Tako da koliko je dobro jer znas kad je O, toliko i nije jer bar ja imam neizdrzivu bol... No zato su me zaobisle bolne M 😊

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Grizli
    16. Veljača 2018. 21:49

Darliv hvala na savjetu, vjerujem da je tesko ako ti je tako bolno u vrijeme O. Ja inace normalno imam bol 2-3 dana u vrijeme O, no nikad nisam probala vidjet koji dan tocno je od tih dan sama O. Al sad mi se prvi put javila bol nakon te karakteristicne za O, tupa bol u trbuhu, posebno kad sjednem, dok stojim ili hodam nista ne osjetim.i imam osjecaj da se bol pojacava kad duze sjedim. Glupo mi dizat paniku i ici kod gin.jer sam bila prije 2 dana i sve je bilo ok. A krenuli napokon nakon 3 mj pauze opet raditi na bebi i sad me bas hvata panika.

tata_me_zove_zlato
    17. Veljača 2018. 07:29

Grizli

Dulcinela dobro dosla natrag. Zelim puno srece u novim pokusajima.
    Tata me zove zlato da taj tsh ti je malo previsok za T, mislim da treba biti ispod 2,5. Trebala bi vaditi antitijela pa vidit da ti daju neku terapiju. Obicno lijecnik kad vidi taj nalaz povisen sat ce ti i uputnicu za sve ostalo pa mozda da pricekas da vidis s njim sto ce te sve slati vaditi. Sretno

U utorak idem kod doktora,pa cu videti sta dalje,ali mi je cudno zasto mi nisu odmah izvadili sve faktore koji su primarni-T3,T4,antitela,a ne samo TSH i sad moram ponovo.Znam da je visok ,u trudnoci(kad mi je jedino proveravano)bio je 1,8 .A sad sam otisla zbog visokog pritiska,jedno vuce drugo i eto,sve se pokvarilo izgleda.Hvala na savetu,bice sve ok,samo da se uspostavi terapija,tako verujem. 

url=https://lilypie.com]

Ena1989
    17. Veljača 2018. 07:54

Evo da se i ja javim sa svojim novim nalazima, prolaktin 1068, znaci i dalje povisen, hormoni stitnjace u redu osim anti-TPO koji je 128, a normalno je do 5. Slabokrvna, zeljezo 3.9 iako pojem sok od aronije i sve moguce sta bi trebalo pomoci ali vjerojatno zbog polipa u maternici koji se opet vratio nema nikakve koristi. Sad cekam pregled kod endokrinologa i magnetsku rezonancu hipofize pa cu onda znati sta i kako dalje. Nadam se da ce sve biti u redu, da ako dobim terapiju ljekovima da ce pomoci da i mi uskoro docekamo nasu bebicu jer sam vec polako luda. Pokusavamo vec vise od 2 godine i nikako, a izluduju me savjeti opusti se, nemoj mislit na trudnocu, bla bla a ja kipim u sebi jer znam da ne znaju kako se tesko nosit sa tim jer je lako govorit da ce biti sve u redu kad ne prolazis kroz takvu situaciju, a kad se nades u njoj treba biti psihicki jak za to izdrzat . Evo malo sam opsirna al moram se nekom izjadat da ne puknem :(

Beba
    17. Veljača 2018. 08:16

Znam kako ti je Helena i sama prolazim kroz to mi isto pokušavamo više od 2 god,trebali bi ,nadam se ovaj mjesec na mpo,stalno se vučem po dr a ništa se ne dogadja i čovjek se grize ali ništa ne možeš ubrzati. Ja bi tako voljela opustiti se i ne mislit na to,više od svega ,ali to je jače od mene.Nekad mislim kako bi trebala bit jaka u svemu tome ,a onda shvatim da iako plačem i budem tužna,svejedno sam jaka jer se još uvijek borim,a tako i ti znaj da si jaka i da možeš proći kroz sve ovo.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Ena1989
    17. Veljača 2018. 08:28

Beba

Znam kako ti je Helena i sama prolazim kroz to mi isto pokušavamo više od 2 god,trebali bi ,nadam se ovaj mjesec na mpo,stalno se vučem po dr a ništa se ne dogadja i čovjek se grize ali ništa ne možeš ubrzati. Ja bi tako voljela opustiti se i ne mislit na to,više od svega ,ali to je jače od mene.Nekad mislim kako bi trebala bit jaka u svemu tome ,a onda shvatim da iako plačem i budem tužna,svejedno sam jaka jer se još uvijek borim,a tako i ti znaj da si jaka i da možeš proći kroz sve ovo.

Hvala! Pokusavam biti jaka al eto dodu dani kad jednostavno puknem, pa placem i ne znam kako dalje :)

Ena1989
    17. Veljača 2018. 08:29

Hellena 1989

Beba

Hvala! Pokusavam biti jaka al eto dodu dani kad jednostavno puknem, pa placem i ne znam kako dalje :(

Grizli
    17. Veljača 2018. 09:29

Hellena i Beba potpuno vas razumijem, tesko je to sve kroz sto prolazimo. Uzasno je tesko opustiti se i ne misliti. Kad mi kazu to je sve psiha, ja poludim. Ima pravo Beba mi smo jake samim time sto se i dalje borimo. Uopce se ne suzdrzavam kad mi se place, isplacem se i onda mi bude lakse bar privremeno. Hellena bitno ti je sad napraviti sve te pretrage da znas na cemu si i da ti daju terapije i sve ce polako doc na svoje. Zelim vam puno srece cure i da sto prije nalazi budu svi u redu i da vidite +! Samo hrabro

Ena1989
    17. Veljača 2018. 09:41

Hvala  Grizli! :) nekako mi je lakse kad se ovdje izjadam jer znam da me vi cure razumijete i da znate kroz sta prolazim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.