Svjesna najbolje ti je poslusat misljenje tvog lijecnika jer moze biti hrpa detalja koji utjecu na to dal cekat ili ne, a to moze znat samo onaj koji te i fizicki pregledao. Recimo meni je 3 ciklusa trebalo da mi M opet bude normalne jacine i bolnosti i meni je to bio dovoljno jak znak da cekam jos. Nekako podsvjesno osjetim kad pokusat opet. Tako da ti preporucam da osluskujes svoje tijelo ne samo zelju za bebom. Bolje mjesec duze cekat pa uspjet nego opet dozivit neato lose
Apsolutno se slažemo.
Meni su zadnje dvije menstruacije obilne poprilično, prva je bila izuzetno bolna, ovu sada sam jedva osjetila.
Pila sam vrkutu cijeli prošli mjesec, prvi put u životu došla mi je na 29 dan. :)
Vjerujem da ako su obilne da je to u redu, te da endometrij fino zadeblja.
Vecer cure, evo mene ponovno nakon par mjeseci izbivanja.. Nakon svih problema (policisticni jajnici, hipotireoza i hashimoto, lose o, muzev los spermiogram) mi jednostavno trebao odmah od svega. Postala sam preopterecena i samo si narusavala psihu. Sto se u medjuvremenu promjenilo...pauzirali smo, promjenili poslove, i sad ubrzo krecemo u nove pobjede. Sretno nam svima i da docekamo
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Meni je receno da M obilnija od uobicajenog nije bas dobra jer cesto je rezultat hormonalnog poremecaja, a nakon spontanog da moze biti rezultat ciklusa bez ovulacije u tom slucaju ona ili dodje ranije ili kasnije od uobicajenog. To je kod zena koje imaju pravilne cikluse. Tako da nije cak ni dobro to da endometrij previse zadeblja.
Svjesna,
Da, da, pikam se heparinom i dalje, i na andolu sam. Sad andol ukidam za tjedan dana.
U prirodnoj T sam heparin dobila odmah po pozitivmoj beti, do tad andol u konzinuitetu mjesecima prije ostvarene T, a ovo je IVF T pa sam heparin dobila od transfera, iako sam se pocela pikati 5 dana prije transfera, sto bi kao u prirodnom ciklusu znacilo od O...ali tebi, koja planiras prirodno, heparin ce even.uvesti od poz.bete ili testa, negdje uvode od poz.srcane akcije, ali nekako smatram da je to kasno.
Svakako izvadi nalaze za trombofiliju.
Sto se tice planiranja T nakon spontanog, meni je uvijek receno da je dovoljno pricekati samo jedan ciklus, onih 6 mjeseci je stara skola..spletom okolnosti ja sam svaki put cekala duze, ili sam pretrage radila nakon 2.spontanog, a nakon 3.se sve zakompliciralo..
Babylove,
Ja sam u Petrovoj na humanoj reprodukciji. Gdje su tebe poslali, na koji odjel?
Lotus,
Drago mi je da si se vratila i zelim da uskoro bude dobitno !! Ima kakvih novosti?
Hvala Mono
Novosti nema jer nisml radili nalaze vec samo promjene u vidu posla (stres), prehrane, profertil i cink.
Sad smo mala zaokupljeni drugim stvarima tako da samo lagano startamo
Vidim ti jos malo pa ces docekat svoj smotuljak
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Hvala Mono, reci mi molim te je li tebi potvrđena trombofilija ili je preventivno heparin dat?
Mojoj prijateljici doktorka koja vodi trudnocu dala je heparinske injekcije bez ikakvih pretraga rekavsi da sve njene trudnice to uzimaju. Iznijela je trudnocu bez problema, uz PCOS, inzulinsku rezistenciju i hiperprolaktinemiju.
Mislim da je svakako kasno uzeti heparin kada srcane radnje vec nema.
Dobro jutro!
Evo da malo ohrabrim vas cure koje pokusavate..
Imala sam 3 spontana pobacaja, uzimala sam klomifen za ovulaciju, i andol prije T i jucer sam ugledala svoj 4. plus nakon dva ciklusa na klomifenu :)
Uzimam andol, prenatalne vitamine i clexane, i nadam se najboljem!
Prosli mjesec sam se bas nadala trudnoci i imala sam puno simptoma i na kraju nista, a ovaj mjesec sam si rekla ajmo probati, ali nema razocarenja ako ne bude, i nikakve, bas nikakve simptome nisam imala, i stvarno me iznenadio plus! Valjda stvarno kad ne razmisljas.. :)
Svima vama koje se dugo trudite zelim sto prije da zatrudite i iznesete trudnocu do kraja!
Teta55 cestitam i zelim ti da ovaj put bude uspjesna T sa sretnim zavrsetkom u obliku bebaca.
Svjesna cudno da je dr nekom dao heparinkse injekcije bez potvrdjene dijagnoze.bar ja do sad nisam za to cula. Kod nas prakticki moras molit da ti ih daju cak i sa potvrdjenom trombofilijom. Nekim od oblika, za neke odmah daju.
Blossom ,nema te ,nas dve smo januara dobile istog dana,tako da smo tu negde...?Meni ce izgleda ovaj ciklus biti kraci nego inace,simptomi pmsa poceli pre tri dana,a mislim da cu svakog momenta procuriti,bas rano,danas je 23 dan...I opet sam sto posto sigurna da smo pokrili ovulaciju,ali nista...vadila sam faktore za stitnu zlezdu,u pon idem po rezultate....
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji