Sarajka ajme bas me tvoja prica ohrabrila. Nadam se da dobro podnosis trudnocu i zelim ti sve najbolje.
Mi nakon 3 mj pauze probat cemo opet ko zna mozda ovaj put bude bolji ishod,posto doktori nemaju nikakvog objasnjenja zasto nam se to dogadja skupili smo hrabrosti i pokusat cemo. No ovog puta smo se naoruzali sa svime i svacime pa cemo vidjet.
Curama s plusicima cestitke, ne mogu popratiti sve…
Hvala ti, puno .🙂 Super se osjećam, skoro da nemam nikakvih tegoba osim osjetljivih grudi, i grceva u stomaku, ali kako sam procitala to je normalno u pocetku trudnoće. U cetvrtak idem na pregled, nadam se da ce svi biti u redu i da cu cuti srculence...
Nisam bas upratila, je si li imala spontane? Jesi li radila test na trombofiliju?
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Jo pa to je super. Onda sretno na pregledu u cetvrtak.
Ja sam imala 4 spontana, jer ostanem lako trudna, al se trudnoce ne odrze. Radili sve pretrage valjda sto se daju odraditi kod nas. trombofilija samo PAI1 heterozigot no dali su mi terapiju u slijrdovoj trudnoci, al ni to nije pomoglo. Mm ima spore spermice, al ostalo sve ok pa kazu dr da ni to nije razlog i da mu je taj rezultat nalaza bio najvjerojatnije kombinacija doceka,angine i stresa.sad cekamo ponovljeni nalaz pa cemo vidit.
Al bas mi je drago kad sam procitala za tebe nakon toliko godina. Uf svaka cast!
Jo pa to je super. Onda sretno na pregledu u cetvrtak.
Ja sam imala 4 spontana, jer ostanem lako trudna, al se trudnoce ne odrze. Radili sve pretrage valjda sto se daju odraditi kod nas. trombofilija samo PAI1 heterozigot no dali su mi terapiju u slijrdovoj trudnoci, al ni to nije pomoglo. Mm ima spore spermice, al ostalo sve ok pa kazu dr da ni to nije razlog i da mu je taj rezultat nalaza bio najvjerojatnije kombinacija doceka,angine i stresa.sad cekamo ponovljeni nalaz pa cemo vidit.
Al bas mi je drago kad sam procitala za tebe nakon toliko godina. Uf svaka cast!
Zao mi je sto si prosla kroz cetiri spontana, ali ja vjerujem da ce sljedeća trudnoca rezultirati bebicom. ☺️ Mozda da i njemu i sebi ukljucis neke vitamine. Njemu, pogotovo, cink i vitamin E! I naravno cim saznas strogo mirovanje, i tabletice Progesterona... Samo opusteno i da ubrzo procitam lijepu vijest! 😍❤️
Sarajka,
Cestitkeee !/neka je sretnoo do kraja !
Hvala ti draga mono ! Vidim da si i ti uspjela, i da brojis sitno! ☺️ Drago mi je zbog tebe! Zelim ti ugodan ostatak trudnoce i lagan porod! ❤️❤️
Sarajka,
Cestitkeee !/neka je sretnoo do kraja !
Hvala ti draga mono ! Vidim da si i ti uspjela, i da brojis sitno! ☺️ Drago mi je zbog tebe! Zelim ti ugodan ostatak trudnoce i lagan porod! ❤️❤️
Hvalaaa :)
Javljaj, ja i dalje ovdje pratim :)
Evo ja i muž smo prije 3 mjeseca počeli intenzivno raditi na bebi. Svaki mjesec si umislim da sam trudna Do sada ništa. Sljedeću mjesečnicu očekujem 13.02., ali se nadam da neće doći
Drage moje, opet se pridruzujem na temu. Nazalost, imala sam missed ab u novembru 2017, proslo je neko vrijeme od tada, vec drugu menstruaciju sam dobila, medjutim psihicki sam jako lose. Krenula sam na sve pretrage, doktorica je rekla da ne pokusavamo najmanje 4 mjeseca a ja mislim da bi mi jedini lijek bila nova trudnoca. S druge strane imam ogroman strah sta ce se desiti sljedeci put. Nisam imala problema da zatrudnim, iz prve smo uspjeli, imam PCOS i IR, na sioforu sam. Stalno razmišljam o uzrocima mog spontanog, naime, nisam ni znala da sam trudna tada mm i ja smo bili na putovanju, konzumirala sam koju casicu i pila lijekove za glavobolju, pored toga sam isla u saunu, jakuzzi i kupala se u bazenu. Kasnije sam saznala da sam trudna i sve mi je to prošlo kroz glavu i neprestano se pitam da li je to uzrok ili ipak uzrok lezi u necemu drugom. Radim pretrage ovih dana pa cemo valjda saznati nesto. Pozdrav svima.
Cure trebam misljenje, naime danas mi je dan očekivane M bili smo aktivni za vrijeme ovulacije koja je praćena trakicama, i danas na dan očekivane primjetim prozirnu rastezljivu sluz i napravim test za ovulaciju kad eto pozitivan!!!:// ima li itko slicno iskustvo...
Cure trebam misljenje, naime danas mi je dan očekivane M bili smo aktivni za vrijeme ovulacije koja je praćena trakicama, i danas na dan očekivane primjetim prozirnu rastezljivu sluz i napravim test za ovulaciju kad eto pozitivan!!!:// ima li itko slicno iskustvo…
Uhvati ti dragog za svaki slučaj i danas😀...jesam..tj nisam pratila trakicama ali gledajući po menstr.kalendaru a i sluzi da...a kad mi kao po kalendaru nije trebala biti o( valjda mi se ciklus poremetio, nemam drugo objašnjenje) ostanem trudna ni ne nadajući se😀
Sortiraj odgovore
Najstariji