Ne trebaš čekati jutro, možeš napraviti test odmah čim ga kupiš.
Zadnji put kad sam ostala trudna sam radila test na dan očekivane menstruacije u 15h, pokazao mi je plus u roku par sekundi. Ne mora biti jutarnja mokraća. Clearblue onaj najobičniji sam koristila.
Hvala puno napraviti cu cim ga kupim jer jako sam nestrpljiva
Daaajj napravi više taj test, sad smo svi tu nestrpljivi 😀😀😀😀😘😘
Ne trebaš čekati jutro, možeš napraviti test odmah čim ga kupiš.
Zadnji put kad sam ostala trudna sam radila test na dan očekivane menstruacije u 15h, pokazao mi je plus u roku par sekundi. Ne mora biti jutarnja mokraća. Clearblue onaj najobičniji sam koristila.
Hvala puno napraviti cu cim ga kupim jer jako sam nestrpljiva
Daaajj napravi više taj test, sad smo svi tu nestrpljivi 😀😀😀😀😘😘
Ocu cim dodem doma na poslu sam <3 <3 <3
Drage trudilice,
Evo da se i ja napokon javim nakon dužeg vremena. Jedno vrijeme sam se povukla, prestala iscekivati, piti cajeve, pratiti ovulaciju. Samoj sam sebi rekla bice kad bude i ako bude....
Prosli mjesec sam pila neke vitamine i kurkumu za imunitet, i prije desetak dana iscekujem menstruaciju, nervozna, stomak me vec poceo boliti i nikako da krene. I pogledam u kalendar kad pise da kasni tri dana... Nadjem trakicu iz dm-a koju sam davno kupila i testiram se, pogledam jedna crtica, pomislim cemu si se ti ponadala...Krenem da bacim trakicu, pogledam malo bolje kad ugledah jos jednu jako blijedu crticu. Nisam mogla vjerovati da je to to! Prijateljica me je uvjeravala da sam trudna ali nisam povjerovala dok nisam provjerila sa drugim testom na kojem se odmah pojavio ogromni + 😊 I tako sad sam u 6 tjednu, nestrpljivo cekam cetvrtak kad idem na pregled ( bila sam vec, ali doktor je vidio samo tackicu) .
Zaboravila sam reci da smo pokusavali tri godine... Nadam se da ce vam moje iskustvo pomoci da sto prije i vi stignete do svog plusica! 😍❤️
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Sarajka, čestitam od srca!! Mogu zamisliti koliko si sretna, želim ti školsku trudnoću, stvarno ste zaslužili nakon toliko čekanja!
Imam jedno pitanje... Imate li normalno odnose i nakon perioda plodnih dana/ovulacija i iščekivanja menstrucije? Dakle, u tom međuperiodu.
Luka ❤
Drage trudilice,
Evo da se i ja napokon javim nakon dužeg vremena. Jedno vrijeme sam se povukla, prestala iscekivati, piti cajeve, pratiti ovulaciju. Samoj sam sebi rekla bice kad bude i ako bude….
Prosli mjesec sam pila neke vitamine i kurkumu za imunitet, i prije desetak dana iscekujem menstruaciju, nervozna, stomak me vec poceo boliti i nikako da krene. I pogledam u kalendar kad pise da kasni tri dana… Nadjem trakicu iz dm-a koju sam davno kupila i testiram se, pogledam jedna crtica, pomislim cemu si se ti ponadala…Krenem da bacim trakicu, pogledam malo bolje kad ugledah jos jednu jako blijedu crticu. Nisam mogla vjerovati da je to to! Prijateljica me je uvjeravala da sam trudna ali nisam povjerovala dok nisam provjerila sa drugim testom na kojem se odmah pojavio ogromni + 😊 I tako sad sam u 6 tjednu, nestrpljivo cekam cetvrtak kad idem na pregled ( bila sam vec, ali doktor je vidio samo tackicu) .
Zaboravila sam reci da smo pokusavali tri godine… Nadam se da ce vam moje iskustvo pomoci da sto prije i vi stignete do svog plusica! 😍❤️
ajme ti godine je stvarno puno.. cestitam ti od srca!! i zelim urednu trudnocu :)
Sarajka, čestitam od srca!! Mogu zamisliti koliko si sretna, želim ti školsku trudnoću, stvarno ste zaslužili nakon toliko čekanja!
Imam jedno pitanje… Imate li normalno odnose i nakon perioda plodnih dana/ovulacija i iščekivanja menstrucije? Dakle, u tom međuperiodu.
Hvala ti puno! 😊 Da i ti, kao i sve trudilice, sto prije ugledate plusic!
Sto se tice odnosa, imali smo ih normalno do dva-tri dana pred menstruaciju... I svaki drugi dan...
Drage trudilice,
Evo da se i ja napokon javim nakon dužeg vremena. Jedno vrijeme sam se povukla, prestala iscekivati, piti cajeve, pratiti ovulaciju. Samoj sam sebi rekla bice kad bude i ako bude….
Prosli mjesec sam pila neke vitamine i kurkumu za imunitet, i prije desetak dana iscekujem menstruaciju, nervozna, stomak me vec poceo boliti i nikako da krene. I pogledam u kalendar kad pise da kasni tri dana… Nadjem trakicu iz dm-a koju sam davno kupila i testiram se, pogledam jedna crtica, pomislim cemu si se ti ponadala…Krenem da bacim trakicu, pogledam malo bolje kad ugledah jos jednu jako blijedu crticu. Nisam mogla vjerovati da je to to! Prijateljica me je uvjeravala da sam trudna ali nisam povjerovala dok nisam provjerila sa drugim testom na kojem se odmah pojavio ogromni + 😊 I tako sad sam u 6 tjednu, nestrpljivo cekam cetvrtak kad idem na pregled ( bila sam vec, ali doktor je vidio samo tackicu) .
Zaboravila sam reci da smo pokusavali tri godine… Nadam se da ce vam moje iskustvo pomoci da sto prije i vi stignete do svog plusica! 😍❤️
ajme ti godine je stvarno puno.. cestitam ti od srca!! i zelim urednu trudnocu :)
Hvala ti puno. ☺️ Trajalo je , toliko da sam prestala da iscekujem, i eto ga!Malo sam citala postove, i vidim da si i ti ugledala svoj plusic! Zelim ti ugodnu trudnocu i lagan porod! 🙂
Sarajka ajme bas me tvoja prica ohrabrila. Nadam se da dobro podnosis trudnocu i zelim ti sve najbolje.
Mi nakon 3 mj pauze probat cemo opet ko zna mozda ovaj put bude bolji ishod,posto doktori nemaju nikakvog objasnjenja zasto nam se to dogadja skupili smo hrabrosti i pokusat cemo. No ovog puta smo se naoruzali sa svime i svacime pa cemo vidjet.
Curama s plusicima cestitke, ne mogu popratiti sve...
Drage trudilice,
Hvala ti puno. ☺️ Trajalo je , toliko da sam prestala da iscekujem, i eto ga!Malo sam citala postove, i vidim da si i ti ugledala svoj plusic! Zelim ti ugodnu trudnocu i lagan porod! 🙂
Hvala ti draga
Sortiraj odgovore
Najstariji