Drage žene,majke,kraljice imam neke od simptoma bolne grudi, ucestalo mokrenje,glavobolje,iscjedak.
Da li to moze biti znak trudnoće.
Čekam brzi odgovor
L.p <3 svima
Realno gledajuci, sve to mogu a ne moraju biti simptomi!
Luki5, nadam se da se situacija popravila i da su prestala krvarenja! Kako si nam? Kako je L?
Mono, ti mi se opako priblizavas cilju!! 😀 jeeej jedva cekam!
Svim ostalim curkama zelim sto prije da ugledaju plusice🤞
Drage žene,majke,kraljice imam neke od simptoma bolne grudi, ucestalo mokrenje,glavobolje,iscjedak.
Čekam brzi odgovor
L.p &lt;3 svima
Realno gledajuci, sve to mogu a ne moraju biti simptomi!
Luki5, nadam se da se situacija popravila i da su prestala krvarenja! Kako si nam? Kako je L?
Mono, ti mi se opako priblizavas cilju!! 😀 jeeej jedva cekam!
Svim ostalim curkama zelim sto prije da ugledaju plusice🤞
Daaaa, jos malooo !!
Čekam brzi odgovor
L.p <3 svima
Haha ja imam samo jedan od tih pa se opet nadam. Ovaj ciklus se uopće nisam nadala, i evo sad dva dana prije menge me zabolila glava a uvik me zaboli nakon i niti jedan čir ovaj put pred mengu eto to mi čudno
Evo ja uspjela za vikend uhvatiti pozitivnu LH.. Na stranici prije sam sve napisala pa evo sad samo slika
Pokrili jesmo pa ćemo vidjet šta će bit.. Prvi put koristim trakice
Drage moje danas bi trebala stici vještica, ali jos je nema.
Drzite fige da uopce ne dode.
L.p <3
L.p <3
Ja sam isto bila tako nestrpljiva... Brzo- Trk po test :D
L.p &lt;3
Ja sam isto bila tako nestrpljiva… Brzo- Trk po test :D
Danas cemo otici ja i muz u lijekarnu pa cemo ujutro napraviti nervozna sam i nestrpljiva... <3
Ne trebaš čekati jutro, možeš napraviti test odmah čim ga kupiš.
Zadnji put kad sam ostala trudna sam radila test na dan očekivane menstruacije u 15h, pokazao mi je plus u roku par sekundi. Ne mora biti jutarnja mokraća. Clearblue onaj najobičniji sam koristila.
Luka ❤
Zadnji put kad sam ostala trudna sam radila test na dan očekivane menstruacije u 15h, pokazao mi je plus u roku par sekundi. Ne mora biti jutarnja mokraća. Clearblue onaj najobičniji sam koristila.
ja sam radila dan prije ocekivane m i to kasno navecer i pokazao mi je isto plus u par sec
Hvala puno napraviti cu cim ga kupim jer jako sam nestrpljiva
Sortiraj odgovore
Najstariji