Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    02. Veljača 2018. 01:06

Mimica,
    Cestitkeee !
    Anna Dona,
    Ne bi rekla da je ovo poz.lh trakica, bar mi se na slici ne cini da je testna iste boje kao kontrolna

Grizli
    02. Veljača 2018. 08:54

Mimica cestitam i sretno sa T! 
    Ostalim curama zelim uspjesan vikend 😉 da uskoro vidimo sto vise + 

tata_me_zove_zlato
    03. Veljača 2018. 08:35

Ja sam nocas sanjala jedan tako ruzan i realan san,da sada stvarno mislim da nesto nije u redu.Videcu da krenem sa testiranjima sto pre.  

url=https://lilypie.com]

mimica9113
    03. Veljača 2018. 10:45

lolypop...mila i ja sam godinu i tri mjeseca pokusavala i svaki put se razocaram,,,iskreno pila sam macinu travu i vrkutu...vadila sve moguce nalaze svi bili uredu...i kad sam mislila da ce vjestica doci,ona nije dosla ....cim mi je kasnilo 3 dana uradila test kad ono pozitivno hehhee...zelim ti abd da brzo i ti ugledas +,,vjeruj kad se najmanje nadas bit ce to ....Ostalim curama sretno ,a i onim sto su mi srecu i dobru T  Hvala :))) ljubim vas .....i jos pijem samo Folacin nista vise :)

• Lolypop
    03. Veljača 2018. 12:46

mimica9113 hvala ti puno na komentaru zaista znaci ovako nesto pročitati kad sam vec pomalo izfrustritana...nisam nikakve čajeve do sad pila a mislim se da probam i to, također pijem folacin...kakva su iskustva sa čajevima kod tebe?

03. Veljača 2018. 21:47

Drage žene,majke,kraljice imam neke od simptoma bolne grudi, ucestalo mokrenje,glavobolje,iscjedak.
    Da li to moze biti znak trudnoće.
    Čekam brzi odgovor
    L.p <3 svima

Ivcy1306
    03. Veljača 2018. 23:42

Anonimni✌✌☝☝👌👌 Korisnik💞💝💟💖

Drage žene,majke,kraljice imam neke od simptoma bolne grudi, ucestalo mokrenje,glavobolje,iscjedak.
    Čekam brzi odgovor
    L.p &lt;3 svima

Realno gledajuci, sve to mogu a ne moraju biti simptomi! 

Luki5, nadam se da se situacija popravila i da su prestala krvarenja! Kako si nam? Kako je L? 

Mono, ti mi se opako priblizavas cilju!! 😀 jeeej jedva cekam! 

Svim ostalim curkama zelim sto prije da ugledaju plusice🤞

mono1111
    04. Veljača 2018. 00:11

Ivcy1306

Čekam brzi odgovor
    L.p &amp;lt;3 svima

Realno gledajuci, sve to mogu a ne moraju biti simptomi!

Luki5, nadam se da se situacija popravila i da su prestala krvarenja! Kako si nam? Kako je L?

Mono, ti mi se opako priblizavas cilju!! 😀 jeeej jedva cekam!

Svim ostalim curkama zelim sto prije da ugledaju plusice🤞

Daaaa, jos malooo !!

• Pencil
    04. Veljača 2018. 23:46

Čekam brzi odgovor
    L.p &lt;3 svima

Haha ja imam samo jedan od tih pa se opet nadam. Ovaj ciklus se uopće nisam nadala, i evo sad dva dana prije menge me zabolila glava a uvik me zaboli nakon i niti jedan čir ovaj put pred mengu eto to mi čudno 

Endzrue
    05. Veljača 2018. 07:32

Evo ja uspjela za vikend uhvatiti pozitivnu LH.. Na stranici prije sam sve napisala pa evo sad samo slika
    Pokrili jesmo pa ćemo vidjet šta će bit.. Prvi put koristim trakice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani