Zdravoo ženice.Ja sam se bila povukla jedan period,ali evo me ponovo sa lijepom viješću....uspjela sam trudna sam 6 nedjelja sad zasad sve u najboljem redu tece pa cemo vidjeti aBd....Želim svima abd da imaju taj + :* :*
Evo mene nazad. Jučer 10dc bila do ginekologinje folikul 18mm. Sinoć bila ekšn bit će i danas i sutra. Uz sve to pratim LH trakice Jučer i prekjučer nije bila baš jak crta. Nadzirala se slabašna sad čekamo da potamni. Prošli mjesec smo cijelu ovulaciju pokrili ali se nije uhvatilo. Dal brzo propadne jajna stanica il su spermići spori ne znam. Može biti sto faktora. Dragi ode na brod 6 mj pa smo se uhvatili pokušat prije nego ode. Zato tako malo detaljnije pratim
Cure drage, evo da se i ja prikljucim, jer citam vec danima i bas mi pomaze ova grupa :) prije 8 mj imala spontani, vec pokusavamo 6 ciklusa ali nazalost nista, psiha 'cini cuda' :( bila 11dc na folikulometriji, jedan vodeci folikul 14,4mm, trebala danas opet ici 14dc, a ono doktor bolestan :( trakica od danas, ova donja pokazuje sljedece...
Jos cu sutra testirat, pa idemo u akciju za vikend :)
Cure ja pokušavam malo vise od godine i 7 ciklusa pratim trakicama , bila sam uvjerena da nesto nije ok bacili smo se na pretrage i sve je u savršenom redu cak sam i hsg napravila i on je super ali jos nista od trudnoce ...nekad jednostavno ne ide tako lako i treba strpljenja a mozda i psiha igra veliku ulogu nisam pametna...:/
Mimica,
Cestitkeee !
Anna Dona,
Ne bi rekla da je ovo poz.lh trakica, bar mi se na slici ne cini da je testna iste boje kao kontrolna
Mimica cestitam i sretno sa T!
Ostalim curama zelim uspjesan vikend 😉 da uskoro vidimo sto vise +
Ja sam nocas sanjala jedan tako ruzan i realan san,da sada stvarno mislim da nesto nije u redu.Videcu da krenem sa testiranjima sto pre.
url=https://lilypie.com]
lolypop...mila i ja sam godinu i tri mjeseca pokusavala i svaki put se razocaram,,,iskreno pila sam macinu travu i vrkutu...vadila sve moguce nalaze svi bili uredu...i kad sam mislila da ce vjestica doci,ona nije dosla ....cim mi je kasnilo 3 dana uradila test kad ono pozitivno hehhee...zelim ti abd da brzo i ti ugledas +,,vjeruj kad se najmanje nadas bit ce to ....Ostalim curama sretno ,a i onim sto su mi srecu i dobru T Hvala :))) ljubim vas .....i jos pijem samo Folacin nista vise :)
mimica9113 hvala ti puno na komentaru zaista znaci ovako nesto pročitati kad sam vec pomalo izfrustritana...nisam nikakve čajeve do sad pila a mislim se da probam i to, također pijem folacin...kakva su iskustva sa čajevima kod tebe?
Drage žene,majke,kraljice imam neke od simptoma bolne grudi, ucestalo mokrenje,glavobolje,iscjedak.
Da li to moze biti znak trudnoće.
Čekam brzi odgovor
L.p <3 svima
Sortiraj odgovore
Najstariji