Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    31. Siječanj 2018. 14:14

Babylove nalaz se cini uredan. Cekas jos sto od nalaza ili si sve obavila?

• Micika
    31. Siječanj 2018. 16:44

Pozdrav curke tek sam se ukljucila do sad sam samo citala hahah super ste mii 
    normalno i ja sam tuu jer ja i dragi zelimo bebu pokusajemo vec 5mj...trenutno iscekujem mjesecnicu koja bi trebala biti za 3 dana iako nakon vec toliko puta san izgubila neki osjecaj i sve mi se cini da i ovaj put nece uspit a to nad vec lagano pocinje zabrinjavat...ja sam bila u ginekologa i s mojim jajnicima je sve u redu on jos nije nista provjerava ali ipak mislim da mozda nismo pogodili tocan dan ii da ovi pokusaji ne znace striktno da nesto nije oke...sta vi mislite sta da radimo?😞

• Babylove
    31. Siječanj 2018. 16:47

Beba

Čini se sve ok,ali fali ti tsh hormon štitnjače

• Babylove
    31. Siječanj 2018. 16:54

Grizli

Babylove nalaz se cini uredan. Cekas jos sto od nalaza ili si sve obavila?

Za sad smo obavili prve pretrage( krv vadila, hormone spolne, briseve i ja i on, on spermiogram ali taj kod nas sto nije detaljan i ejakulat smo nosili na mikrobioloski, te isto tako i mokracu smo tamo nosili e sad sa svim tim u srijedu idem kod ginica pa cemo vidjet sto dalje...

AllieH
    01. Veljača 2018. 07:15

Micika

normalno i ja sam tuu jer ja i dragi zelimo bebu pokusajemo vec 5mj…trenutno iscekujem mjesecnicu koja bi trebala biti za 3 dana iako nakon vec toliko puta san izgubila neki osjecaj i sve mi se cini da i ovaj put nece uspit a to nad vec lagano pocinje zabrinjavat…ja sam bila u ginekologa i s mojim jajnicima je sve u redu on jos nije nista provjerava ali ipak mislim da mozda nismo pogodili tocan dan ii da ovi pokusaji ne znace striktno da nesto nije oke…sta vi mislite sta da radimo?😞

Kažeš možda niste pogodili točan dan... Jel pratite plodne dane, ovulaciju? Ne znam koliko ti je redovan ciklus inače? 

Luka ❤

tata_me_zove_zlato
    01. Veljača 2018. 12:14

Micika

normalno i ja sam tuu jer ja i dragi zelimo bebu pokusajemo vec 5mj…trenutno iscekujem mjesecnicu koja bi trebala biti za 3 dana iako nakon vec toliko puta san izgubila neki osjecaj i sve mi se cini da i ovaj put nece uspit a to nad vec lagano pocinje zabrinjavat…ja sam bila u ginekologa i s mojim jajnicima je sve u redu on jos nije nista provjerava ali ipak mislim da mozda nismo pogodili tocan dan ii da ovi pokusaji ne znace striktno da nesto nije oke…sta vi mislite sta da radimo?😞

Dobrodosla!Pokusavamo isto koliko i vi,5 neuspelih ciklusa,pratim,brojim,pipam...i nista  s tim sto ja imam jedan jajnik sa kojim sam vec jednom rodila i koji je ok.Isto kao sto si i ti rekla,i ja vec ne ocekujem vise.Muz mi saopstio da mora na vojnu vezbu marta,i ja preracunavam i kao bas ce biti odsutan kad sam plodna.A on ce:Otkud znas da do tada necemo uspeti?Tako sam i ja nesto nepoverljiva postala i sumnjam da nesto nije u redu.Juce sam vadila faktore stitne zlezde,pa cu videti sledece nedelje je  nesto ne daj Boze problematicno tu...U svakom slucaju,puno srece,a bice kad-tad...U to sam sigurna i drzim ti palceve 

url=https://lilypie.com]

mimica9113
    01. Veljača 2018. 12:29

Zdravoo ženice.Ja sam se bila povukla jedan period,ali evo me ponovo sa lijepom viješću....uspjela sam trudna sam 6 nedjelja sad zasad sve  u najboljem redu tece pa cemo vidjeti aBd....Želim svima abd da imaju taj + :*   :*

Endzrue
    01. Veljača 2018. 14:17

Evo mene nazad. Jučer 10dc bila do ginekologinje folikul 18mm. Sinoć bila ekšn bit će i danas i sutra. Uz sve to pratim LH trakice Jučer i prekjučer nije bila baš jak crta. Nadzirala se slabašna sad čekamo da potamni. Prošli mjesec smo cijelu ovulaciju pokrili ali se nije uhvatilo. Dal brzo propadne jajna stanica il su spermići spori ne znam. Može biti sto faktora. Dragi ode na brod 6 mj pa smo se uhvatili pokušat prije nego ode. Zato tako malo detaljnije pratim

Ana Donna
    01. Veljača 2018. 19:34

Cure drage, evo da se i ja prikljucim, jer citam vec danima i bas mi pomaze ova grupa :) prije 8 mj imala spontani, vec pokusavamo 6 ciklusa ali nazalost nista, psiha 'cini cuda' :( bila 11dc na folikulometriji, jedan vodeci folikul 14,4mm, trebala danas opet ici 14dc, a ono doktor bolestan :( trakica od danas, ova donja pokazuje sljedece...

Lh trakice
    Lh trakice

Jos cu sutra testirat, pa idemo u akciju za vikend :)

• Lolypop
    01. Veljača 2018. 21:56

Cure ja pokušavam malo vise od godine i 7 ciklusa pratim trakicama , bila sam uvjerena da nesto nije ok bacili smo se na pretrage i sve je u savršenom redu cak sam i hsg napravila i on je super ali jos nista od trudnoce ...nekad jednostavno ne ide tako lako i treba strpljenja a mozda i psiha igra veliku ulogu nisam pametna...:/ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani