Pozdrav cure! Do sada sam vas samo čitala, ali evo napokon da se i ja pridružim. Ovaj mjesec smo počeli aktivno raditi na bebi nakon spontanog (missed ab) početkom 11. mjeseca. Tad sam ostala trudna nakon samo jednog seksa u vrijeme plodnih dana pa su mi sad očekivanja velika, nadam se da se neću razočarati.
Ali ono što me najviše muči jeste to da me nije toliko strah da neću ostati trudna, nego više hoće li se ova trudnoća održati. Psiha je zeznuta stvar i znam da ne mogu na to utjecati, ali mislim da ću samu sebe izluditi silnom brigom.
Luka ❤
Mono morala bi onda pocet svijetski dobro kuhat da prihvati tu saku tableta nakon rucka. Hahaha
AllieH dobro nam dosla. Zao mi je za to sto si dozivjela. Znam kako se osjecas jako sam dobro upoznata s tim strahom. Nazalost ne mozes se tome bas lako oduprijeti. Ja znam da sam cak bila na razgovoru kod psihologa jer se nisam mogla nositi s tim strahom. A da ne govorim kad su se spontani nastavili ponavljat. Zelim ti svu srecu u ovom pokusaju i da strah zamjeni ogromna srecica.
Nestrpljiva cestitke od 💖
AlleH zao i je zbog tvoje situacije i zelim ti puno srece dalje...
Djevojke moj nalaz je stigao prije nego sto sam mislila, meni se cini ok... sto vi kazete?
Čini se sve ok,ali fali ti tsh hormon štitnjače
url=https://lilypie.com]
DANTE
Babylove nalaz se cini uredan. Cekas jos sto od nalaza ili si sve obavila?
Pozdrav curke tek sam se ukljucila do sad sam samo citala hahah super ste mii
normalno i ja sam tuu jer ja i dragi zelimo bebu pokusajemo vec 5mj...trenutno iscekujem mjesecnicu koja bi trebala biti za 3 dana iako nakon vec toliko puta san izgubila neki osjecaj i sve mi se cini da i ovaj put nece uspit a to nad vec lagano pocinje zabrinjavat...ja sam bila u ginekologa i s mojim jajnicima je sve u redu on jos nije nista provjerava ali ipak mislim da mozda nismo pogodili tocan dan ii da ovi pokusaji ne znace striktno da nesto nije oke...sta vi mislite sta da radimo?😞
Babylove nalaz se cini uredan. Cekas jos sto od nalaza ili si sve obavila?
Za sad smo obavili prve pretrage( krv vadila, hormone spolne, briseve i ja i on, on spermiogram ali taj kod nas sto nije detaljan i ejakulat smo nosili na mikrobioloski, te isto tako i mokracu smo tamo nosili e sad sa svim tim u srijedu idem kod ginica pa cemo vidjet sto dalje...
normalno i ja sam tuu jer ja i dragi zelimo bebu pokusajemo vec 5mj…trenutno iscekujem mjesecnicu koja bi trebala biti za 3 dana iako nakon vec toliko puta san izgubila neki osjecaj i sve mi se cini da i ovaj put nece uspit a to nad vec lagano pocinje zabrinjavat…ja sam bila u ginekologa i s mojim jajnicima je sve u redu on jos nije nista provjerava ali ipak mislim da mozda nismo pogodili tocan dan ii da ovi pokusaji ne znace striktno da nesto nije oke…sta vi mislite sta da radimo?😞
Kažeš možda niste pogodili točan dan... Jel pratite plodne dane, ovulaciju? Ne znam koliko ti je redovan ciklus inače?
Luka ❤
normalno i ja sam tuu jer ja i dragi zelimo bebu pokusajemo vec 5mj…trenutno iscekujem mjesecnicu koja bi trebala biti za 3 dana iako nakon vec toliko puta san izgubila neki osjecaj i sve mi se cini da i ovaj put nece uspit a to nad vec lagano pocinje zabrinjavat…ja sam bila u ginekologa i s mojim jajnicima je sve u redu on jos nije nista provjerava ali ipak mislim da mozda nismo pogodili tocan dan ii da ovi pokusaji ne znace striktno da nesto nije oke…sta vi mislite sta da radimo?😞
Dobrodosla!Pokusavamo isto koliko i vi,5 neuspelih ciklusa,pratim,brojim,pipam...i nista s tim sto ja imam jedan jajnik sa kojim sam vec jednom rodila i koji je ok.Isto kao sto si i ti rekla,i ja vec ne ocekujem vise.Muz mi saopstio da mora na vojnu vezbu marta,i ja preracunavam i kao bas ce biti odsutan kad sam plodna.A on ce:Otkud znas da do tada necemo uspeti?Tako sam i ja nesto nepoverljiva postala i sumnjam da nesto nije u redu.Juce sam vadila faktore stitne zlezde,pa cu videti sledece nedelje je nesto ne daj Boze problematicno tu...U svakom slucaju,puno srece,a bice kad-tad...U to sam sigurna i drzim ti palceve
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji