Grizli,
Jedino vitamini, nekome sam vec pisala..
Znaci suplementi u visokim dozama..
Mogu ti napisati sto je moj sve uzimao i u kojim jedinicama ako zelis..

Moze Mono napisi pa da vidim sto bi mogli. Ja inace pije sve i svasta, ali sad bi i mm nesto uveo pa da ide na nesto sto pomaze, a da se ne krca s glupostima. Hvala.
Beba ma samo da se povisi bilo koji postotak samo da nije tako niski postotak. Nadam se da cemo imat barem taj vas porast.

Nekome se spermiogram nazalost uopce ne popravi..stvarno sve zavisi, ali vrijedi probati.
Vit C 500
Selen 55 ili 100
Vit D 400
L karnitin
B12 250
Vit E 400
Bioastin 12 mg
Cink 15 ili 30
Ne znam da li sam nesto zabb..ugl.sve je ovo u svakoj posebnoj tableti + maca prah jedno vrijeme + sjemenke suncokreta i bundeve

Cure samo da se javim.. Bila sam na pregledu i srculence kuca 💞💞💞💞💞.. Jako sam sretna. Želim vam svima od srca da vam se pokazu vasi plusici i da vam se ostvari zelja 😯😯❤️
Mono hvala... Ajme meni jadan tvoj muz to je imao cijeli dan samo tablete za jesti. 😱 ne postoji nesto neka tabletica koja sadrzi bar dio toga???
Nestrpljiva super draga bas mi je drago zbog tebe i malog srceka. Samo nek kucka. Sretno ti

Nestrpljiva,
Bravooo !
Grizli,
Profertil even.ali ni on ne sadrzi sve u ovim jedinicama..
Nakon rucka bi fino dobio saku vitamina, prvo se bunio, haha, ali onda je cak i sam trazio...

Pozdrav cure! Do sada sam vas samo čitala, ali evo napokon da se i ja pridružim. Ovaj mjesec smo počeli aktivno raditi na bebi nakon spontanog (missed ab) početkom 11. mjeseca. Tad sam ostala trudna nakon samo jednog seksa u vrijeme plodnih dana pa su mi sad očekivanja velika, nadam se da se neću razočarati.
Ali ono što me najviše muči jeste to da me nije toliko strah da neću ostati trudna, nego više hoće li se ova trudnoća održati. Psiha je zeznuta stvar i znam da ne mogu na to utjecati, ali mislim da ću samu sebe izluditi silnom brigom.

Luka ❤
Mono morala bi onda pocet svijetski dobro kuhat da prihvati tu saku tableta nakon rucka. Hahaha
AllieH dobro nam dosla. Zao mi je za to sto si dozivjela. Znam kako se osjecas jako sam dobro upoznata s tim strahom. Nazalost ne mozes se tome bas lako oduprijeti. Ja znam da sam cak bila na razgovoru kod psihologa jer se nisam mogla nositi s tim strahom. A da ne govorim kad su se spontani nastavili ponavljat. Zelim ti svu srecu u ovom pokusaju i da strah zamjeni ogromna srecica.

Nestrpljiva cestitke od 💖
AlleH zao i je zbog tvoje situacije i zelim ti puno srece dalje...
Djevojke moj nalaz je stigao prije nego sto sam mislila, meni se cini ok... sto vi kazete?

Čini se sve ok,ali fali ti tsh hormon štitnjače

url=https://lilypie.com]
DANTE
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji