Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    28. Siječanj 2018. 21:25

mono1111

Vjerovatno je ovo svaukupna pokretljivost, ugl.kao sto vidis preslaba je.
    Svakako se treba jos napraviti cijeli spermiogram..ne kuzim zasto tako stede…bakterioloski ejakulat ste znaci napravili.
    Ugl.javi se dokt.pa ce on reci sto dalje..ali mislim da sa ovako slabom pokretljivoscu, pogotovo ako je to ukupna, a vjerovatno je, tesko da cete prirodnim putem ostvariti T.
    Bolje mozda ne gubiti vrijeme, pogotovo ako vec neko vrijeme planirate i odmah odete na mpo.

A stede jer nazalost nasa bolnica na svemu stedi, zalosno ali istinito.. sve sto trebamo detaljnije i bolje moramo u zg ili za neke druge stvari u osijek... cekam sad 2 tj ovaj svoj nalaz pa sa svim nalazima idem kod doktora, da definitivno ne mislim cekati predugo jer vec je godina prosla  tako da zelim sto prije.. zao mi je samo sto smo i cekali godinu jer sam bas imala neki osjecaj da nesto ne stima, ali stignemo kada bude bude bitno da nam dođe... hvala na informaciji puno 😊😊😊

mono1111
    28. Siječanj 2018. 22:03

Grizli,
    Morfologija je uredna ! 
    Babylove,
    Sretnoo !

Grizli
    29. Siječanj 2018. 21:47

A imas ti ili bilo tko ovdje kakav savjet vezano za neke prirodne lijekove, vjezbe, prehranu nesto sto moze pomoc za to...

Beba
    29. Siječanj 2018. 22:22

Grizli

A imas ti ili bilo tko ovdje kakav savjet vezano za neke prirodne lijekove, vjezbe, prehranu nesto sto moze pomoc za to…

Mi smo pili neke vitamine ,svašta nešto i ukupno pokretnih su se bili povećali od 32  na 46%,ali progresivni samo za 2%

url=https://lilypie.com]
    DANTE

mono1111
    29. Siječanj 2018. 22:54

Grizli,
    Jedino vitamini, nekome sam vec pisala..
    Znaci suplementi u visokim dozama..
    Mogu ti napisati sto je moj sve uzimao i u kojim jedinicama ako zelis..

Grizli
    29. Siječanj 2018. 23:17

Moze Mono napisi pa da vidim sto bi mogli. Ja inace pije sve i svasta, ali sad bi i mm nesto uveo pa da ide na nesto sto pomaze, a da se ne krca s glupostima. Hvala.
    Beba ma samo da se povisi bilo koji postotak samo da nije tako niski postotak. Nadam se da cemo imat barem taj vas porast. 

mono1111
    29. Siječanj 2018. 23:31

Nekome se spermiogram nazalost uopce ne popravi..stvarno sve zavisi, ali vrijedi probati.
    Vit C 500
    Selen 55 ili 100 
    Vit D 400
    L karnitin
    B12 250
    Vit E 400
    Bioastin 12 mg
    Cink 15 ili 30
    Ne znam da li sam nesto zabb..ugl.sve je ovo u svakoj posebnoj tableti + maca prah jedno vrijeme + sjemenke suncokreta i bundeve

30. Siječanj 2018. 11:59

Cure samo da se javim..  Bila sam na pregledu i srculence kuca 💞💞💞💞💞..  Jako  sam sretna.  Želim vam svima  od srca da vam se pokazu vasi plusici i da vam se ostvari zelja  😯😯❤️

Grizli
    30. Siječanj 2018. 12:14

Mono hvala... Ajme meni jadan tvoj muz to je imao cijeli dan samo tablete za jesti. 😱 ne postoji nesto neka tabletica koja sadrzi bar dio toga??? 
    Nestrpljiva super draga bas mi je drago zbog tebe i malog srceka. Samo nek kucka. Sretno ti

mono1111
    30. Siječanj 2018. 20:56

Nestrpljiva,
    Bravooo !
    Grizli,
    Profertil even.ali ni on ne sadrzi sve u ovim jedinicama..
    Nakon rucka bi fino dobio saku vitamina, prvo se bunio, haha, ali onda je cak i sam trazio...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.