Jane odlicno, bravo! Cestitke od srca! Bas lijepe vijesti!
hvala ti 

imamo tockicu sa srcanom reakcijompo ultrazvuku sam 6+2.. sve je ok i za dva tjedna idem opet
blossom i ostale cure, nadam se da cete i vi uskoro imati svoje tockice
 <3 divno ,predivno 
 opusti se i uzivaj,sad znas da je sve u redu 

url=https://lilypie.com]
Pobjegao mi post !
Ja kad bi krvarila, popila bi 4 duphastona odjednom..i smirilo bi se.
Koji si sad tt?
Sad sam 16 tt, druga kutija duphastona 3x1, stvar je radi ovih ostalih lijekova i dijagnoza ne bi ga smjela dugo piti, a hematom se ne smanjuje pa moram, zato mi drzi tu terapiju, nije obilno krvarenje ali dovoljno da iritira, kao da zeza svako toliko. 
Blossom,hvala ti. Tebi zelim cim prije + ili || i da prođe po skolski 
Jane_Doe, cestitam na malenom srcu kuckavom. Neka samo tako i nastavi. Uzivaj u trudnoci i da te sto prije puste mucnine 

14.06.2014. L ♥
Pobjegao mi post !
Ja kad bi krvarila, popila bi 4 duphastona odjednom..i smirilo bi se.
Koji si sad tt?
Sad sam 16 tt, druga kutija duphastona 3x1, stvar je radi ovih ostalih lijekova i dijagnoza ne bi ga smjela dugo piti, a hematom se ne smanjuje pa moram, zato mi drzi tu terapiju, nije obilno krvarenje ali dovoljno da iritira, kao da zeza svako toliko.
Blossom,hvala ti. Tebi zelim cim prije + ili || i da prođe po skolskiJane_Doe, cestitam na malenom srcu kuckavom. Neka samo tako i nastavi. Uzivaj u trudnoci i da te sto prije puste mucnine
hvala! također ti želim da sve prođe u najboljem redu 

Maybebaby kako si…si bila kod doktora?
Nela sto se tice iscjetka ja ga uvijek imam dan prije M i isto kao Kike po tome znam da dolazi,
ali nadam se da to nije slucaj i kod tebe.. drzim fige za nedolazak M
Luki zelim ti svu srecu i da sve prode u najboljem redu!
Venea vezano za ureaplazmu - naravno da mozes ostat trudna nakon nje…ona nije neka prepreka ali dobro ju je rijesiti cim prije…
netko i zatrudni sa njom pa ju lijeci u T, a netko ju dobije i u T pa ju lijeci…tako da nemas brige, sve ce biti ok…sretno!!!
Nove cure dobrodosle i sretno vam :)
Mina, Jane i Nestrpljiva nadam se da ste dobro i da dobro podnosite sve…sretno na pregledima i javite se!
Moja mrvica narasla, hvala Bogu sve u redu. U 9tjednu smo 😍 mama je i dalje lose al nadam se da ce uskoro proci.
Jane_Doe prekrasne vijesti ❤
Nove cure dobrodosle i sto prije otisle s ove teme 😘
Sretno svima!

All of God’s grace in one tiny face 💟
Janeee,
Bravooooooo!!! Bas mi je dragoooo !!
Luki,
Nadam se da ce brzo procii !
Ohooo, vec 16 tjedan !!

Mina bas mi je zao da ti je tako lose, ali bitno da je bebica dobro pa ces nekako pregurat ❤️
Mono hvalaaaa, vec si 30. tt 😊 jos malo pa stizu proljetne bebice 😘

Cure,
Ja sam dobila jako obilnu menstruaciju, jacu nego ikad, ali bez trunkice bolova. Ama bas nikakvu bol ni neugodnos ne osjecam. 
Kazem to mi je stvarno prvi put.Nikad tako nesto nije bilo, znaci dva dana sam imala jako oskudan smedjkasti iscjedak.Sad se brinem da li to moze biti povezano sto uzimam sad L tirox 50mg.  Svaki deset dana nesto se novo desi.
Sta se uzima za taj progesteron?
Hvala cure.
Dobro dosle nove ako Bog da uskoro da zaredamo sa plusicima :)
Jane,
Daa, koliko god se cini vec 30 tjedan...imam jos dobrih 8 punih do termina...oteliti cu se do tad :)
Nela,
Nema veze eutirox koji uzimas s tim.
Progesteron - Duphastone ili Utrogestan se uzima za progesteron.

Jane,
Daa, koliko god se cini vec 30 tjedan…imam jos dobrih 8 punih do termina…oteliti cu se do tad :)
Nela,
Nema veze eutirox koji uzimas s tim.
Progesteron - Duphastone ili Utrogestan se uzima za progesteron.
A cini ti se da je 8 tjedana puno, ali brzo ce to.. Ne znam u kojoj si fazi sa stvarima i robicom za bebu, ali jednom kad krenes prati i peglati vrijeme ce ti proletit 😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji