Mina bas mi je zao da ti je tako lose, ali bitno da je bebica dobro pa ces nekako pregurat ❤️
Mono hvalaaaa, vec si 30. tt 😊 jos malo pa stizu proljetne bebice 😘
Cure,
Ja sam dobila jako obilnu menstruaciju, jacu nego ikad, ali bez trunkice bolova. Ama bas nikakvu bol ni neugodnos ne osjecam.
Kazem to mi je stvarno prvi put.Nikad tako nesto nije bilo, znaci dva dana sam imala jako oskudan smedjkasti iscjedak.Sad se brinem da li to moze biti povezano sto uzimam sad L tirox 50mg. Svaki deset dana nesto se novo desi.
Sta se uzima za taj progesteron?
Hvala cure.
Dobro dosle nove ako Bog da uskoro da zaredamo sa plusicima :)
Jane,
Daa, koliko god se cini vec 30 tjedan...imam jos dobrih 8 punih do termina...oteliti cu se do tad :)
Nela,
Nema veze eutirox koji uzimas s tim.
Progesteron - Duphastone ili Utrogestan se uzima za progesteron.
Jane,
Daa, koliko god se cini vec 30 tjedan…imam jos dobrih 8 punih do termina…oteliti cu se do tad :)
Nela,
A cini ti se da je 8 tjedana puno, ali brzo ce to.. Ne znam u kojoj si fazi sa stvarima i robicom za bebu, ali jednom kad krenes prati i peglati vrijeme ce ti proletit 😊
Jane,
Daa, koliko god se cini vec 30 tjedan…imam jos dobrih 8 punih do termina…oteliti cu se do tad :)
Nela,
A cini ti se da je 8 tjedana puno, ali brzo ce to.. Ne znam u kojoj si fazi sa stvarima i robicom za bebu, ali jednom kad krenes prati i peglati vrijeme ce ti proletit 😊
Pocela sam prati jucer bas vecu robicu, cca 6 mjeseci na dalje...koju cu spakirati u one Space bagove...i to ce ici ispod kreveta..
A imam radove u stanu, pa zato necu prati nista jos to malo jer nemam gdje staviti...treba mi se namontirato komoda koja stoji u autu jos od proslog vik, haha, neke police, kutije sam kupila..itd...tako da...s ovom vecom robom ubijam samo vrijeme, hahahag
A dobila sam sve do 1 godine, cak i neke vece stvari...pa imam toga za prat :)
Jane,
Nela,
Pocela sam prati jucer bas vecu robicu, cca 6 mjeseci na dalje…koju cu spakirati u one Space bagove…i to ce ici ispod kreveta..
A imam radove u stanu, pa zato necu prati nista jos to malo jer nemam gdje staviti…treba mi se namontirato komoda koja stoji u autu jos od proslog vik, haha, neke police, kutije sam kupila..itd…tako da…s ovom vecom robom ubijam samo vrijeme, hahahag
A dobila sam sve do 1 godine, cak i neke vece stvari…pa imam toga za prat :)
super sto si dobila robicu, dok sve kupis bankrotiras, a oni to tako brzo prerastu da imas osjecaj da skoro nista od toga im nisi ni obukla hahah
ja vidim po mojoj, mi smo sve naslijedili i kako preraste pa spremam za dalje vidim da pola toga nije ni stigla obuci
Jane Doo čestitke na bebici :)♡
Ja sam danas bila kod ginića, endometrij 10 m a folikul kolabrirani 2 cm tako da nista od trudnoce i ceka se vjestica uakoro :( al bar znam da se nemam cemu nadat pa necu biti u velikoj depri. Dobila uputnicu za hormone, tako da cu to vadit 2 dan ciklusa a onda cemo vidjet sta dalje. I da, dobila novog ginekologa koji je puni razumjevanja i potrudio se stvarno sve objasnit, cak me i nasmijavao i kroz salu prosao bris za Papa test tako da sam manje utucena nego inace. Toliko od mene! Svima drzim fige da ugledate sto prije svoje plusice :)
Cure da se javim ako ce kome biti od koristi. Nakon godine pokušavanja svi pregledi napravljeni i svi su super, također i hsg potvrdio da su jajovodi prohodni.... bilo je bolno ali zaista kratko traje....Rečeno je da i dalje pokušavamo cca 3 ciklusa pa podpomognuta...
Cure da se javim ako ce kome biti od koristi. Nakon godine pokušavanja svi pregledi napravljeni i svi su super, također i hsg potvrdio da su jajovodi prohodni…. bilo je bolno ali zaista kratko traje….Rečeno je da i dalje pokušavamo cca 3 ciklusa pa podpomognuta…
Nama uspjelo u istom ciklusu nakon hsg-a! Na posao i sretno 😉
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Uh lijepo je to cut zaista ohrabrujuće...nadam se i ja da ce bit u ova 3mj :)
Sortiraj odgovore
Najstariji