Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Siječanj 2018. 22:47

Grizli

Nestrpljiva i Jane cekamo vase dobre vjesti onda ovih dana da nam to malo podigne raspolozenje i nadu.

Iz tvojih usta u Bozje uši draga 😁😁😍😍

blossom
    25. Siječanj 2018. 08:13

Jane danas ces vidjeti svoju tockicu  divnooooo 
    Nestrpljiva vjerujem da se ne mozes docekat - brzo će doći utorak 

Drago mi je da ste obje dobro, a muke i mucnine ce proci...nadam se sto prije, pa da do kraja T samo uzivate!!!
    Sretno na pregledima  ❤️

Jane_Doe
    25. Siječanj 2018. 08:38

imamo tockicu sa srcanom reakcijom  po ultrazvuku sam 6+2.. sve je ok i za dva tjedna idem opet  

blossom i ostale cure, nadam se da cete i vi uskoro imati svoje tockice 

Grizli
    25. Siječanj 2018. 09:29

Jane odlicno, bravo! Cestitke od srca! Bas lijepe vijesti! 

Jane_Doe
    25. Siječanj 2018. 10:44

Grizli

Jane odlicno, bravo! Cestitke od srca! Bas lijepe vijesti!

hvala ti 

tata_me_zove_zlato
    25. Siječanj 2018. 11:03

Jane_Doe

imamo tockicu sa srcanom reakcijompo ultrazvuku sam 6+2.. sve je ok i za dva tjedna idem opetblossom i ostale cure, nadam se da cete i vi uskoro imati svoje tockice

<3 divno ,predivno  opusti se i uzivaj,sad znas da je sve u redu 

url=https://lilypie.com]

LuKi5
    25. Siječanj 2018. 12:42

mono1111

Pobjegao mi post !
    Ja kad bi krvarila, popila bi 4 duphastona odjednom..i smirilo bi se.
    Koji si sad tt?

Sad sam 16 tt, druga kutija duphastona 3x1, stvar je radi ovih ostalih lijekova i dijagnoza ne bi ga smjela dugo piti, a hematom se ne smanjuje pa moram, zato mi drzi tu terapiju, nije obilno krvarenje ali dovoljno da iritira, kao da zeza svako toliko. 

Blossom,hvala ti. Tebi zelim cim prije + ili || i da prođe po skolski 

Jane_Doe, cestitam na malenom srcu kuckavom. Neka samo tako i nastavi. Uzivaj u trudnoci i da te sto prije puste mucnine 

14.06.2014. L ♥

Jane_Doe
    25. Siječanj 2018. 13:14

LuKi5

mono1111

Pobjegao mi post !
    Ja kad bi krvarila, popila bi 4 duphastona odjednom..i smirilo bi se.
    Koji si sad tt?

Sad sam 16 tt, druga kutija duphastona 3x1, stvar je radi ovih ostalih lijekova i dijagnoza ne bi ga smjela dugo piti, a hematom se ne smanjuje pa moram, zato mi drzi tu terapiju, nije obilno krvarenje ali dovoljno da iritira, kao da zeza svako toliko.

Blossom,hvala ti. Tebi zelim cim prije + ili || i da prođe po skolskiJane_Doe, cestitam na malenom srcu kuckavom. Neka samo tako i nastavi. Uzivaj u trudnoci i da te sto prije puste mucnine

hvala! također ti želim da sve prođe u najboljem redu 

mina04
    25. Siječanj 2018. 16:10

blossom

Maybebaby kako si…si bila kod doktora?

Nela sto se tice iscjetka ja ga uvijek imam dan prije M i isto kao Kike po tome znam da dolazi,
    ali nadam se da to nije slucaj i kod tebe.. drzim fige za nedolazak M

Luki zelim ti svu srecu i da sve prode u najboljem redu!

Venea vezano za ureaplazmu - naravno da mozes ostat trudna nakon nje…ona nije neka prepreka ali dobro ju je rijesiti cim prije…
    netko i zatrudni sa njom pa ju lijeci u T, a netko ju dobije i u T pa ju lijeci…tako da nemas brige, sve ce biti ok…sretno!!!

Nove cure dobrodosle i sretno vam :)
    Mina, Jane i Nestrpljiva nadam se da ste dobro i da dobro podnosite sve…sretno na pregledima i javite se!

Moja mrvica narasla, hvala Bogu sve u redu. U 9tjednu smo 😍 mama je i dalje lose al nadam se da ce uskoro proci.
    Jane_Doe prekrasne vijesti ❤
    Nove cure dobrodosle i sto prije otisle s ove teme 😘
    Sretno svima!

All of God’s grace in one tiny face 💟

mono1111
    25. Siječanj 2018. 17:27

Janeee,
    Bravooooooo!!! Bas mi je dragoooo !!
    Luki,
    Nadam se da ce brzo procii !
    Ohooo, vec 16 tjedan !!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.