Nestrpljiva i Jane cekamo vase dobre vjesti onda ovih dana da nam to malo podigne raspolozenje i nadu.
Iz tvojih usta u Bozje uši draga 😁😁😍😍
Jane danas ces vidjeti svoju tockicu divnooooo
Nestrpljiva vjerujem da se ne mozes docekat - brzo će doći utorak
Drago mi je da ste obje dobro, a muke i mucnine ce proci...nadam se sto prije, pa da do kraja T samo uzivate!!!
Sretno na pregledima ❤️
imamo tockicu sa srcanom reakcijom po ultrazvuku sam 6+2.. sve je ok i za dva tjedna idem opet
blossom i ostale cure, nadam se da cete i vi uskoro imati svoje tockice
Jane odlicno, bravo! Cestitke od srca! Bas lijepe vijesti!
hvala ti
imamo tockicu sa srcanom reakcijompo ultrazvuku sam 6+2.. sve je ok i za dva tjedna idem opet
blossom i ostale cure, nadam se da cete i vi uskoro imati svoje tockice
<3 divno ,predivno
opusti se i uzivaj,sad znas da je sve u redu
url=https://lilypie.com]
Pobjegao mi post !
Ja kad bi krvarila, popila bi 4 duphastona odjednom..i smirilo bi se.
Koji si sad tt?
Sad sam 16 tt, druga kutija duphastona 3x1, stvar je radi ovih ostalih lijekova i dijagnoza ne bi ga smjela dugo piti, a hematom se ne smanjuje pa moram, zato mi drzi tu terapiju, nije obilno krvarenje ali dovoljno da iritira, kao da zeza svako toliko.
Blossom,hvala ti. Tebi zelim cim prije + ili || i da prođe po skolski
Jane_Doe, cestitam na malenom srcu kuckavom. Neka samo tako i nastavi. Uzivaj u trudnoci i da te sto prije puste mucnine
14.06.2014. L ♥
Pobjegao mi post !
Ja kad bi krvarila, popila bi 4 duphastona odjednom..i smirilo bi se.
Koji si sad tt?
Sad sam 16 tt, druga kutija duphastona 3x1, stvar je radi ovih ostalih lijekova i dijagnoza ne bi ga smjela dugo piti, a hematom se ne smanjuje pa moram, zato mi drzi tu terapiju, nije obilno krvarenje ali dovoljno da iritira, kao da zeza svako toliko.
Blossom,hvala ti. Tebi zelim cim prije + ili || i da prođe po skolskiJane_Doe, cestitam na malenom srcu kuckavom. Neka samo tako i nastavi. Uzivaj u trudnoci i da te sto prije puste mucnine
hvala! također ti želim da sve prođe u najboljem redu
Maybebaby kako si…si bila kod doktora?
Nela sto se tice iscjetka ja ga uvijek imam dan prije M i isto kao Kike po tome znam da dolazi,
ali nadam se da to nije slucaj i kod tebe.. drzim fige za nedolazak M
Luki zelim ti svu srecu i da sve prode u najboljem redu!
Venea vezano za ureaplazmu - naravno da mozes ostat trudna nakon nje…ona nije neka prepreka ali dobro ju je rijesiti cim prije…
netko i zatrudni sa njom pa ju lijeci u T, a netko ju dobije i u T pa ju lijeci…tako da nemas brige, sve ce biti ok…sretno!!!
Nove cure dobrodosle i sretno vam :)
Mina, Jane i Nestrpljiva nadam se da ste dobro i da dobro podnosite sve…sretno na pregledima i javite se!
Moja mrvica narasla, hvala Bogu sve u redu. U 9tjednu smo 😍 mama je i dalje lose al nadam se da ce uskoro proci.
Jane_Doe prekrasne vijesti ❤
Nove cure dobrodosle i sto prije otisle s ove teme 😘
Sretno svima!
All of God’s grace in one tiny face 💟
Janeee,
Bravooooooo!!! Bas mi je dragoooo !!
Luki,
Nadam se da ce brzo procii !
Ohooo, vec 16 tjedan !!
Sortiraj odgovore
Najstariji