Blossom citam vas stalno i cekam vase plusice 😊
Ja sam dobro, klasican umor i blage mucnine ali inace super.. Sutra sam na pregledu pa cu znat na cemu sam 😘😘
Nadam se da cete nam se uskoro pridruziti na jesenskim bebama ❤️

Nella nisam ti htjela govorit dok ne javis najnoviju situaciju, al kad su cure vec spomenule.. meni je taj iscjedak dugo bio svaki mjesec pred M i isto znacio nagovjestaj. Zapravo je cesto pokazatelj manjka progesterona. Kod mene je znao doc i po 4 dana prije. ALI!! Ti si rekla da ti je to 1.puta, a i ako je do prog.to je lako rjesivo. I jos ono najbitnije - ja u ciklusu kad sam trebala doci po tablete ostala trudna. Tak da nista nije nemoguce.
Samo sam ti htjela napisati jos mogucih razloga.. i btw.imala sam implantacijsko i mislila da je to, ali ipak malo ranije neg sto se inace znalo pojavit!
Sretno i javi ishod!
Jane Doe sretno sutra!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Luki,
Jako si prokrvarila ili??
Dok hematom skroz ne otidje ili se apsorbira, moze tako krvariti.
Mozda ne bi bilo lose uvesti i Utrogestan, opet on ima pu

Pobjegao mi post !
Ja kad bi krvarila, popila bi 4 duphastona odjednom..i smirilo bi se.
Koji si sad tt?

Maybebaby kako si…si bila kod doktora?
Nela sto se tice iscjetka ja ga uvijek imam dan prije M i isto kao Kike po tome znam da dolazi,
ali nadam se da to nije slucaj i kod tebe.. drzim fige za nedolazak M
Luki zelim ti svu srecu i da sve prode u najboljem redu!
Venea vezano za ureaplazmu - naravno da mozes ostat trudna nakon nje…ona nije neka prepreka ali dobro ju je rijesiti cim prije…
netko i zatrudni sa njom pa ju lijeci u T, a netko ju dobije i u T pa ju lijeci…tako da nemas brige, sve ce biti ok…sretno!!!
Nove cure dobrodosle i sretno vam :)
Mina, Jane i Nestrpljiva nadam se da ste dobro i da dobro podnosite sve…sretno na pregledima i javite se!
I ja vas citam  i pratim redovito i cekam skupa s vama vaše plusiće.. n I nadam se da će vam doći ubrzo😁 😍Nove cure dobrodošle 😍😁😁😁  pregled  je u utorak  i ne mogu  ga dočekati...  Danas mi je cili dan nemir u zelucu,  malo gladna  malo muka ne mogu procitat ove simptome..  Samo da docekam pregled da sve bude u redu 😁😁😁
Nestrpljiva i Jane cekamo vase dobre vjesti onda ovih dana da nam to malo podigne raspolozenje i nadu.

Nestrpljiva i Jane cekamo vase dobre vjesti onda ovih dana da nam to malo podigne raspolozenje i nadu.
Iz tvojih usta u Bozje uši draga 😁😁😍😍
Jane danas ces vidjeti svoju tockicu  divnooooo 
Nestrpljiva vjerujem da se ne mozes docekat - brzo će doći utorak 
Drago mi je da ste obje dobro, a muke i mucnine ce proci...nadam se sto prije, pa da do kraja T samo uzivate!!!
Sretno na pregledima  ❤️
imamo tockicu sa srcanom reakcijom  po ultrazvuku sam 6+2.. sve je ok i za dva tjedna idem opet  
blossom i ostale cure, nadam se da cete i vi uskoro imati svoje tockice 

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji