Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Siječanj 2018. 14:10

Nela1802

Cure,
    Od jucer poslije podne primjetila sam jako oskudni smedjkasti iscjedak, danas za nijansu vise ga ima. Uglavnom sutra trebam dobiti, ali do sada mi se takav iscjedak nije pojavljivao prije menstruacije. Cijeli dan sam hodala s uloskom jer ocekujem vjesticu.
    Znam da moze biti implementacijsko,ali da li postoji jos neki razlog za takvo sto ?
    Jer nemam nikakvih drugih simptom trudnoce, nesto malo skori neprimjetno ponekad se neki potencijalni simptom ispolji 😊🙃

Nela ne bih te htjela razočarati, meni se zna često pojaviti pred menstruaciju dan-dva ranije takav iscjedak, pa po tome znam da će mi menstruacija doći, ja kažem "najavila se".
    Sretno ti i da ti ne dođe vještica 😊

Christyy i Anonimna dobro došle i sretno vam 💜

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

LuKi5
    24. Siječanj 2018. 15:36

Ivcy1306

Curke duboko vjerujte u ono sto zelite i ostvarit ce se! Zelim vam svima sretne i uspjesne trudnoce i trudilicama da sto prije ugledaju svoje plusice.

Luki kako si ti? Mono, jel sve ok? Koliko jos do kraja?

Draga, ja sam opet nakratko zapostavila klokanicu. Sutra idem u bolnicu opet, prokrvarila sam po ne znam koji put vise, na duphastonu 3x1 sam, imam hematom, na strogom mirovanju...Stvarno sam ko kilavi brajo, ne mogu malo prosetat da me ne krene boliti i krvariti. Kako si ti? 

14.06.2014. L ♥

• Venea
    24. Siječanj 2018. 17:53

Drage mame. Dugo vas čitam i sad se uključujem jer vam želim pomoći i dijeliti svoja iskustva, a posebice slušati vaša. :) Naime, prije mjesec i pol dana pronađena mi je Ureaplasma (10^5). Dakle, imala sam ju u najvećoj koncentraciji. Pila sam Azimed i koristila Dalacin kremu. Danas je stigao nalaz kontrolnoga brisa i IZLIJEČENA SAM! Samo da napomenem da sam kroz svo to vrijeme od pronalaska ureaplasme pila med i propolis (dakle, 1 mjesec). Stoga, ako netko ima ovaj problem, neka pokuša. Meni je sigurno pomoglo. Pomirila sam se s tim da će mi trebati vječnost da ju iskorijenim. Još je u pitanju bila najveća koncentracija. 

Pokušavamo muž i ja 3 mjeseca napraviti bebitu, ali bezuspješno pa je nalaz brisa obavljen iz toga razloga. Jel neka ostala trudna nakon ureaplasme? Svi ostali nalazi su mi uredni :D Nadam se da nije problem što ponavljam ovaj post jer sam ga napisala na temi o ureaplasmi, ali ona nije aktivna kao ova. Želim svima plusiće na testovima! 😘

blossom
    24. Siječanj 2018. 18:49

Maybebaby kako si...si bila kod doktora?

Nela sto se tice iscjetka ja ga uvijek imam dan prije M i isto kao Kike po tome znam da dolazi,
    ali nadam se da to nije slucaj i kod tebe.. drzim fige za nedolazak M

Luki zelim ti svu srecu i da sve prode u najboljem redu!

Venea vezano za ureaplazmu - naravno da mozes ostat trudna nakon nje...ona nije neka prepreka ali dobro ju je rijesiti cim prije...
    netko i zatrudni sa njom pa ju lijeci u T, a netko ju dobije i u T pa ju lijeci...tako da nemas brige, sve ce biti ok...sretno!!!

Nove cure dobrodosle i sretno vam :)
    Mina, Jane i Nestrpljiva nadam se da ste dobro i da dobro podnosite sve...sretno na pregledima i javite se! 

Jane_Doe
    24. Siječanj 2018. 19:06

Blossom citam vas stalno i cekam vase plusice 😊
    Ja sam dobro, klasican umor i blage mucnine ali inace super.. Sutra sam na pregledu pa cu znat na cemu sam 😘😘
    Nadam se da cete nam se uskoro pridruziti na jesenskim bebama ❤️

baarbaraa29
    24. Siječanj 2018. 21:18

Nella nisam ti htjela govorit dok ne javis najnoviju situaciju, al kad su cure vec spomenule.. meni je taj iscjedak dugo bio svaki mjesec pred M i isto znacio nagovjestaj. Zapravo je cesto pokazatelj manjka progesterona. Kod mene je znao doc i po 4 dana prije. ALI!! Ti si rekla da ti je to 1.puta, a i ako je do prog.to je lako rjesivo. I jos ono najbitnije - ja u ciklusu kad sam trebala doci po tablete ostala trudna. Tak da nista nije nemoguce.
    Samo sam ti htjela napisati jos mogucih razloga.. i btw.imala sam implantacijsko i mislila da je to, ali ipak malo ranije neg sto se inace znalo pojavit!
    Sretno i javi ishod!
    Jane Doe sretno sutra!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mono1111
    24. Siječanj 2018. 22:21

Luki,
    Jako si prokrvarila ili??
    Dok hematom skroz ne otidje ili se apsorbira, moze tako krvariti.
    Mozda ne bi bilo lose uvesti i Utrogestan, opet on ima pu

mono1111
    24. Siječanj 2018. 22:23

Pobjegao mi post !
    Ja kad bi krvarila, popila bi 4 duphastona odjednom..i smirilo bi se.
    Koji si sad tt?

24. Siječanj 2018. 22:25

blossom

Maybebaby kako si…si bila kod doktora?

Nela sto se tice iscjetka ja ga uvijek imam dan prije M i isto kao Kike po tome znam da dolazi,
    ali nadam se da to nije slucaj i kod tebe.. drzim fige za nedolazak M

Luki zelim ti svu srecu i da sve prode u najboljem redu!

Venea vezano za ureaplazmu - naravno da mozes ostat trudna nakon nje…ona nije neka prepreka ali dobro ju je rijesiti cim prije…
    netko i zatrudni sa njom pa ju lijeci u T, a netko ju dobije i u T pa ju lijeci…tako da nemas brige, sve ce biti ok…sretno!!!

Nove cure dobrodosle i sretno vam :)
    Mina, Jane i Nestrpljiva nadam se da ste dobro i da dobro podnosite sve…sretno na pregledima i javite se!

I ja vas citam  i pratim redovito i cekam skupa s vama vaše plusiće.. n I nadam se da će vam doći ubrzo😁 😍Nove cure dobrodošle 😍😁😁😁  pregled  je u utorak  i ne mogu  ga dočekati...  Danas mi je cili dan nemir u zelucu,  malo gladna  malo muka ne mogu procitat ove simptome..  Samo da docekam pregled da sve bude u redu 😁😁😁

Grizli
    24. Siječanj 2018. 22:39

Nestrpljiva i Jane cekamo vase dobre vjesti onda ovih dana da nam to malo podigne raspolozenje i nadu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.