Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    almS
    11. Prosinac 2014. 13:01

Mrzim sto kvarim ovaj divan trenutak sa svojom negatuvnoscu, ali sam se bas snuzdila i mkram ovo podijeliti sa vama, treba mi neka utjeha, rijec podrške..
    Kao sto sam vise puta naglasila, ja ae trudim ne opterecavati ni s cim, vec jednostavno uživati sa dragim pa sta bude bude. Ne znam na kojoj sam temi citala o temperaturi,  pa sam jutros odlucila izmjeriti i sama istu, onakonkz zantizelje. Nit je bila prva jutarnja temperatura, nit znam moju normalnu bazalnu temperaturu, ali kada sam je jutros ispod pazuha izmjerila bila je 34.3 Uzas! Kao sto znate,  ja ne osjetim znakove ovulacije, znam da je nastupila jer sam prosli utorak bilankdo doktorice, na 13-i dan ciklusa i ona mi je rekla da se sprema ovulacija.  Ja sam dan kasnije primjetila prozirni rastezljivi iscjedak, znaci na 14-i dan i opet 20.dan sam vidjela slican iscjedak. Ne znam kada se desila, nibjelnuopce moguće da se desila 20- i dan i da je doktorica 7 dana unaprijed vidjela njene naznake. Ali po temperaturi ocito nije doslo do oplodnje, jer je niska da niza ne moze biti. Pravi sm debil sto sam uopce mjerila, samo sam si pokvarila dan. Inace sam jako pozitivna osoba ali je danas dan NO!
    Izvinite na dugom postu i sto sam pokvarila ovu divnu atmosferu, ali nemam se kome drugom izjadati, nit me ko drugi mozr bolje razumjeti od vas. Pusek

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Arria
    11. Prosinac 2014. 13:19

Nika, draga ne brini. Kažem ti ja stalno imam grčeve i u stomaku i jajnici i prepone i maternica… Samo zavisi kako kad! I mene kad jače zaboli zabrinem se, kaže ginekolog sad da je to sve normalno. Kad me malo jače zaboli da legnem i odmorim!

almS
    11. Prosinac 2014. 13:24

Ma znam da ce biti kako je sudjeno, ako je 20 dan bila, nismo je potrefili, jer nismo imali odnose, bio mi je tu svekar i tonu nekih prepreka tako da nista od druzenja.. a mjerila sam ispod pazuha, digitalnim ( samo taj i imam) i bila je ta temperatura.. a sto se tice grceva, ja cu ti samo reći da je moja sestra maltene svih 9 mjeseci imala grceve i probadanja sa obje strane i sve je bilo ok.. eno bebac sad ima 3 godine.. ne brini se
    Arria, cestitam, bas mi  je drago ato je mrvica dobro i sto sve fino napreduje..cuvaj se i sve ce biti super..

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

nika9
    11. Prosinac 2014. 13:30

hvala vam cure...moram se prestat brinit jer cu ovako psihički izludit...a imam i zatvor pa me možda i zato reže...al kad vidim da nisam jedina lakše mi je

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

kosee
    11. Prosinac 2014. 13:31

alm S, tako sam i ja prošli mjesec, bila uvjerena da smo pokrili sve dane, sve super i onda pred mengu kad sam izmjerila temperaturu i vidjela da je pala na 36.2, pala sam u totalni bed

Možeš se tješiti da se nikad ne zna i da dok ne dođe menga, da ništa ne znači. Ja sam tad bila guglala da puno cura ima i propad temperature u vrijeme implantacije i svašta-nešto. U konačnici se stvar svodi na čekanje menge, pa ako kasni onda na rađenje testa. Sve ostalo  su pokazatelji nečega, a opet nisu ni pokazatelji ničega.
    Drži se :*

• mama@
    11. Prosinac 2014. 13:46

Svatko ovdje svoju muku muci... svi kazu kad se opustis da se desi... ali znam duboko u sebi da to nije uvijek tako... i to je ono sto izjeda iznutra... zao mi je sto sam ovako negativna..Ali vec se umoris i od same sebe i od podrske , ma od svega, kad ne ide onako kako bi trebalo ici. Samo zelim jedno malo cudo, nista vise 

almS
    11. Prosinac 2014. 13:50

Hvala ti Kosee, sve  ja to znam vrlo dobro. I bas sam se bila opustila, vodila sam se sta bude-bude ali kad mi vrag ne da mira pa jutros izmjerih temperaturu. Danas i nikad vise! Sta mislis, jel moguće na ultrazvuku 7 dana vidjeti da ce ovulacija nastupiti? Sad cu samo čekati M i nadati se da nece doci 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.