Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    11. Prosinac 2014. 08:25

hvala vam,baš o tome razmišljam moj Božić je stigao,eto sad ću se respekmeziti

LuKi5
    11. Prosinac 2014. 08:31

mare, draga, uljepsala si mi dan. Cestitam ti jos jednom od . Eto veselja pred  Bozic ;) Puusaaa ogromna 

14.06.2014. L ♥

dita0108
    11. Prosinac 2014. 08:54

Mare cestitaaaam ti od!!!nema boljeg poklona od ovog!!!!

almS
    11. Prosinac 2014. 08:54

Mare27, ljepoto cestitam ti.. divna vijest,  divna!! jesam li ja sta propustila? Jel ti kasnilo? Otkud ti da radiš test! Bas, bas sam sretna zbig tebe... :* :*

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Arria
    11. Prosinac 2014. 10:39

Mare, čestitam od  !
    Nika danas sam 10+2 i od prije spoznaje da sam trudna me boli stomak, tj. imam osječaj da me svaki dan boli drugi organ dole, nekada slabije nekada jače. Ginekolog kaže da je to normalno da se maternica širi i prilagođava djetetu.

Pepita2109
    11. Prosinac 2014. 10:49

Ja sve više imam osjećaj da nisam 2u1 bez obzira na simptome koje imam,ali ću napraviti test do sub najkasnije tek toliko da se uvjerim.. trbuh me boli i dalje samo povremeno i tu je onaj osjećaj kao da imam M i bradavice su mi i dalje osjetljive toliko da se sva naježim u trenucima nekim, vjetrovi su i dalje tu  a šta da vam kažem osiiiiiim da je sve istoo 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.