Evo update od danas
zasad sve djeluje ok.. ubi ovo čekanje i odbrojavanje.. iako sam relativno opuštena opet me svako jutarnje mjerenje dodatno razveseli i zdrma
Lijepi graf drzim fige da temp. ostane povišena
tata_me_zove_zlato - i ja se nadam
ako mozes izdrzati nemoj ni raditi test do 30dc - znam lako je reći, ali dok M nema nade imadrzim fige
p.s. - meni je tvoj nick super - jer i mene tata zove zlatoJane - po tvom izracunu koji si tjedan?
ako bi bila mirnija nakon pregleda…znam da ja bi…tako mu i reci i zamoli ga, primit ce te…
njima je pregled rutinski, a nama njihovo - sve je u redu - puno znači
Ma sve mi se cini da bolje da se ne nadam,verovatno ce mi samo biti duzu ciklus,ali Boze moj…
Sto se tiche nick-a ,to je iz Coliceve pesme jer se ja zovem Ivana,ali me tata bas i ne zove zlato vise
Ti rece ne cekas 20og,pa i to ce brzo…samo veruj :-)
nisam nikad cula za tu pjesmu ...pa imenjakinjo moja neka nam je sretno
tata_me_zove_zlato - i ja se nadam
ako mozes izdrzati nemoj ni raditi test do 30dc - znam lako je reći, ali dok M nema nade imadrzim fige
p.s. - meni je tvoj nick super - jer i mene tata zove zlatoJane - po tvom izracunu koji si tjedan?
ako bi bila mirnija nakon pregleda…znam da ja bi…tako mu i reci i zamoli ga, primit ce te…
njima je pregled rutinski, a nama njihovo - sve je u redu - puno znači
Ma sve mi se cini da bolje da se ne nadam,verovatno ce mi samo biti duzu ciklus,ali Boze moj…
Sto se tiche nick-a ,to je iz Coliceve pesme jer se ja zovem Ivana,ali me tata bas i ne zove zlato vise
Ti rece ne cekas 20og,pa i to ce brzo…samo veruj :-)
nisam nikad cula za tu pjesmu…pa imenjakinjo moja neka nam je sretno
Pesma je iz osamdesetih -duet Zdravka Colica i male devojcice koja peva:Ja se zovem Ivana,a tata me zove zlato,rekla sam mami kad porastem-udacu se za tebe i zato rastem i rastem i jedva cekam da porastem eto jos smo i imenjakinje sa istim nadimkom :-)
url=https://lilypie.com]
Cure moje mene ginekolog narucio tek 30.1 sve prije zauzeto..😂 Ajde mozda još bolje.. Taman sa 6 tjedana bi trebalo kucat srce. 😁
Nestrpljiva nemoj biti tako pesimisticna.moras vjerovat da ce sve biti u najboljem redu. Sad samo polako, opusteno i pazi na sebe. Zdrava hrana, puno tekucine i tako to, nije taj 30.1 tako daleko,a onda kad cujes srceko ces biti odusevljena.
Evo samo da se javim.. Grudi me bole,stomak boli,pms kao i obicno tako da vjerujem da nista ni ovaj mj.. M treba za 3 dana tako da to je to.. Alii samo pozitivno idemo dalje 😄😄.. Cure drzite se 😘😘😘
Nestrpljiva nemoj biti tako pesimisticna.moras vjerovat da ce sve biti u najboljem redu. Sad samo polako, opusteno i pazi na sebe. Zdrava hrana, puno tekucine i tako to, nije taj 30.1 tako daleko,a onda kad cujes srceko ces biti odusevljena.
Ma bit ce dobro sveee, osjećam.. Cak sam 4 test napravila da vidim sanjam li hahaha bebač držim fige 😁😁
Lijepi pozdrav svima
Napisat cu malo duzi post ali trebaju mi vasa misljenja
Naime 22.12 mi je bila posljednja menstruacija 5 dana traje inace uvijek redovna svakih 28 dana
Međutim od 28.12 do 9.1 sam imala odnose svaki dan nekad dva puta na dan
Nekad s zastitom a nekad ne
31.12 ili 1.1 sam imala odnos u kojem smo koristili zastitu ali tada je njemu kondom ostao u meni
Sljedecih dana sam ja probusila mu dva kondoma s iglicom jer zelim trudnocu (nemojte me suditi 27g mi je )
3.1 i 4.1 smo imali odnos s tim probusenim kondomima s tim da a jednim od ta dva nakon njegove erekcije on je jos najmanje bio s tim kondomom 3minute u meni
Imali smo misionarsku pozu.
10.1 sam imala prehladu ali samo nosa
Mokrila sam krv i cesce sam urinirala i imala cesce zatvor
I iza toga navalu vrucine u tijelu ,slabost i pala sam
Grudi me samo malo bole
Preosjetljiva sam i mijenjala raspolozenja
Dosta sam znala i zaplakati puta
Kavu koju sam prije uvijek s gustom pila sad me ne privlaci
Sljedeca menga koju moram dobiti trebala je doci 20.1
No od jucer 14.1 mi se na gacicama pojavilo puno smeđeg iscjedka i nakon njega pocela sam krvaviti ali to nije bilo bas crvena boja nego pomjesno cas ruzicaste boje pa smeđe.
Sto kazete na to? A obzirom da zelim trudnocu da li po vama imam ikakve sanse? :)
Ja necu nista kom, strasna mi je ova cinjenica da si morala busiti kondome. Ako ti je to decko ili muz, zasto sa njim ne porazgovaras o svojim zeljama, sto ako on to ne zeli pa te ne daj Boze danas- sutra ostavi kad zatrudnis? Razgovaraj prvo s njim, a onda ako se razilazite u misljenjima, zaista razmisli. Ne znam sto da kazem, i uz sve to se i neces moci opustiti ako znas da to sta radis, radis kriomice bez njegovog znanja. Nemoj nista krivo shvatiti, zena sam i sve razumim, ali mnogi ce se sloziti samnom
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Sortiraj odgovore
Najstariji