Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jane_Doe
    15. Siječanj 2018. 19:40

Krenula sam pisat, ali ipak odustala. Smrdi mi na troll pa sam odlucila izognorirat.... 

Cijeli dan razmisljam da moram zvati ginica i na kraju skoro zaboravila.. Ugl, narucena sam 25.1. 😊

MaybeBaby 😘
    15. Siječanj 2018. 20:02

Bravo Jane zelim ti uspjesnu i zdravu trudnocu, opusti se i uzivaj 😘

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

mono1111
    15. Siječanj 2018. 20:05

Jane,
    Bolovi su normalni, ne brini.
    Kod vanmatericne T bolovi se javljaju inace tek kasnije, oko 6 tjedna, kad jajovodi najcesce i puknu, tj.raspuknu se, ali naravno da kod tebe nije vanmatericna !
    Ne brini !!!

Jane_Doe
    15. Siječanj 2018. 20:17

MaybeBaby 😘

Bravo Jane zelim ti uspjesnu i zdravu trudnocu, opusti se i uzivaj 😘

Hvala 😊

mono1111

Jane,
    Bolovi su normalni, ne brini.
    Kod vanmatericne T bolovi se javljaju inace tek kasnije, oko 6 tjedna, kad jajovodi najcesce i puknu, tj.raspuknu se, ali naravno da kod tebe nije vanmatericna !
    Ne brini !!!

Ali svejedno imam osjecaj kao da sam sve zaboravila i kao da mi je prvi put 😂

15. Siječanj 2018. 20:59

Antonieta

Lijepi pozdrav svima
    Napisat cu malo duzi post ali trebaju mi vasa misljenja
    Naime 22.12 mi je bila posljednja menstruacija 5 dana traje inace uvijek redovna svakih 28 dana
    Međutim od 28.12 do 9.1 sam imala odnose svaki dan nekad dva puta na dan
    Nekad s zastitom a nekad ne
    31.12 ili 1.1 sam imala odnos u kojem smo koristili zastitu ali tada je njemu kondom ostao u meni
    Sljedecih dana sam ja probusila mu dva kondoma s iglicom jer zelim trudnocu (nemojte me suditi 27g mi je )
    3.1 i 4.1 smo imali odnos s tim probusenim kondomima s tim da a jednim od ta dva nakon njegove erekcije on je jos najmanje bio s tim kondomom 3minute u meni
    Imali smo misionarsku pozu.
    10.1 sam imala prehladu ali samo nosa
    Mokrila sam krv i cesce sam urinirala i imala cesce zatvor
    I iza toga navalu vrucine u tijelu ,slabost i pala sam
    Grudi me samo malo bole
    Preosjetljiva sam i mijenjala raspolozenja
    Dosta sam znala i zaplakati puta
    Kavu koju sam prije uvijek s gustom pila sad me ne privlaci
    Sljedeca menga koju moram dobiti trebala je doci 20.1
    No od jucer 14.1 mi se na gacicama pojavilo puno smeđeg iscjedka i nakon njega pocela sam krvaviti ali to nije bilo bas crvena boja nego pomjesno cas ruzicaste boje pa smeđe.
    Sto kazete na to? A obzirom da zelim trudnocu da li po vama imam ikakve sanse? :)

Oprosti,  meni ovo pari televisa presenta ... 

• Antonieta
    15. Siječanj 2018. 21:53

Znala sam da ce biti osuda mi na racun toga 
    Ali neznate u kakvoj sam situaciji i da sam samo tako pokusala popraviti vezu 
    On je daleko u drugoj zemlji zivi ,
    mjesecima zna proci da se ne vidimo 
    U meni su svakojake sumnje
    Jer ja bez obzira na sve zelim samo najbolje, :(
    Zato sam zamolila da me se ne osuđiva 
    Zelim samo iskrena misljenja 

MaybeBaby 😘
    15. Siječanj 2018. 22:17

Oprosti alisto ces rijesiti s time da unistis nekom nevinom djetetu zivot, da odrasta u nezdravoj okolini kao nezeljeno dijete? 

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

• Antonieta
    15. Siječanj 2018. 22:22

Bez obzira na sve ostavio on mene ili ne ja cu za to dijete zivot svoj dati
    Makar ga sama odgajala 

Jane_Doe
    16. Siječanj 2018. 09:40

ja cu ti samo rec da ne mogu shvatiti da ti ne vidis sta nije u redu s tim sto radis.. jako sebicno od tebe i  ne mogu ne osudit..

ikyri
    16. Siječanj 2018. 09:44

Jane_Doe

Krenula sam pisat, ali ipak odustala. Smrdi mi na troll pa sam odlucila izognorirat….

Cijeli dan razmisljam da moram zvati ginica i na kraju skoro zaboravila.. Ugl, narucena sam 25.1. 😊

Ja te vec mislila pitat je li prošla već sreća i da li se već brineš... :) Vidim da je briga vec krenula. Ja sam.imala jake jake grčeve u ranoj trudnoci... čak sam isla na hitni negdje jako rano...

Hahaha a ovo s bušenjem kondoma zvuči jako zrelo. Vidim da ste imali puno iskrenih razgovora i da ste u jednoj vezi zreloj za bebu.... puni povjerenja. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.