Nestrpljiva nemoj biti tako pesimisticna.moras vjerovat da ce sve biti u najboljem redu. Sad samo polako, opusteno i pazi na sebe. Zdrava hrana, puno tekucine i tako to, nije taj 30.1 tako daleko,a onda kad cujes srceko ces biti odusevljena.

Evo samo da se javim.. Grudi me bole,stomak boli,pms kao i obicno tako da vjerujem da nista ni ovaj mj.. M treba za 3 dana tako da to je to.. Alii samo pozitivno idemo dalje 😄😄.. Cure drzite se 😘😘😘
Nestrpljiva nemoj biti tako pesimisticna.moras vjerovat da ce sve biti u najboljem redu. Sad samo polako, opusteno i pazi na sebe. Zdrava hrana, puno tekucine i tako to, nije taj 30.1 tako daleko,a onda kad cujes srceko ces biti odusevljena.
Ma bit ce dobro sveee,  osjećam..   Cak sam 4 test napravila  da vidim sanjam  li hahaha bebač držim fige 😁😁
Lijepi pozdrav svima
Napisat cu malo duzi post ali trebaju mi vasa misljenja
Naime 22.12 mi je bila posljednja menstruacija 5 dana traje inace uvijek redovna svakih 28 dana
Međutim od 28.12 do 9.1 sam imala odnose svaki dan nekad dva puta na dan
Nekad s zastitom a nekad ne
31.12 ili 1.1 sam imala odnos u kojem smo koristili zastitu ali tada je njemu kondom ostao u meni 
Sljedecih dana sam ja probusila mu dva kondoma s iglicom jer zelim trudnocu (nemojte me suditi 27g mi je )
3.1 i 4.1 smo imali odnos s tim probusenim kondomima s tim da a jednim od ta dva nakon njegove erekcije on je jos najmanje bio s tim kondomom 3minute u meni
Imali smo misionarsku pozu.
10.1 sam imala prehladu ali samo nosa
Mokrila sam krv i cesce sam urinirala i imala cesce zatvor
I iza toga navalu vrucine u tijelu ,slabost i pala sam
Grudi me samo malo bole
Preosjetljiva sam i mijenjala raspolozenja 
Dosta sam znala i zaplakati puta
Kavu koju sam prije uvijek s gustom pila sad me ne privlaci
Sljedeca menga koju moram dobiti trebala je doci 20.1
No od jucer 14.1 mi se na gacicama pojavilo puno smeđeg iscjedka i nakon njega pocela sam krvaviti ali to nije bilo bas crvena boja nego pomjesno cas ruzicaste boje pa smeđe.
 Sto kazete na to? A obzirom da zelim trudnocu da li po vama imam ikakve sanse? :)
Ja necu nista kom, strasna mi je ova cinjenica da si morala busiti kondome. Ako ti je to decko ili muz, zasto sa njim ne porazgovaras o svojim zeljama, sto ako on to ne zeli pa te ne daj Boze danas- sutra ostavi kad zatrudnis? Razgovaraj prvo s njim, a onda ako se razilazite u misljenjima, zaista razmisli. Ne znam sto da kazem, i uz sve to se i neces moci opustiti ako znas da to sta radis, radis kriomice bez njegovog znanja. Nemoj nista krivo shvatiti, zena sam i sve razumim, ali mnogi ce se sloziti samnom
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Krenula sam pisat, ali ipak odustala. Smrdi mi na troll pa sam odlucila izognorirat.... 
Cijeli dan razmisljam da moram zvati ginica i na kraju skoro zaboravila.. Ugl, narucena sam 25.1. 😊

Bravo Jane zelim ti uspjesnu i zdravu trudnocu, opusti se i uzivaj 😘
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Jane,
Bolovi su normalni, ne brini.
Kod vanmatericne T bolovi se javljaju inace tek kasnije, oko 6 tjedna, kad jajovodi najcesce i puknu, tj.raspuknu se, ali naravno da kod tebe nije vanmatericna !
Ne brini !!!

Bravo Jane zelim ti uspjesnu i zdravu trudnocu, opusti se i uzivaj 😘
Hvala 😊
Jane,
Bolovi su normalni, ne brini.
Kod vanmatericne T bolovi se javljaju inace tek kasnije, oko 6 tjedna, kad jajovodi najcesce i puknu, tj.raspuknu se, ali naravno da kod tebe nije vanmatericna !
Ne brini !!!
Ali svejedno imam osjecaj kao da sam sve zaboravila i kao da mi je prvi put 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji