Krenula sam pisat, ali ipak odustala. Smrdi mi na troll pa sam odlucila izognorirat....
Cijeli dan razmisljam da moram zvati ginica i na kraju skoro zaboravila.. Ugl, narucena sam 25.1. 😊
Bravo Jane zelim ti uspjesnu i zdravu trudnocu, opusti se i uzivaj 😘
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Jane,
Bolovi su normalni, ne brini.
Kod vanmatericne T bolovi se javljaju inace tek kasnije, oko 6 tjedna, kad jajovodi najcesce i puknu, tj.raspuknu se, ali naravno da kod tebe nije vanmatericna !
Ne brini !!!
Bravo Jane zelim ti uspjesnu i zdravu trudnocu, opusti se i uzivaj 😘
Hvala 😊
Jane,
Bolovi su normalni, ne brini.
Kod vanmatericne T bolovi se javljaju inace tek kasnije, oko 6 tjedna, kad jajovodi najcesce i puknu, tj.raspuknu se, ali naravno da kod tebe nije vanmatericna !
Ne brini !!!
Ali svejedno imam osjecaj kao da sam sve zaboravila i kao da mi je prvi put 😂
Lijepi pozdrav svima
Napisat cu malo duzi post ali trebaju mi vasa misljenja
Naime 22.12 mi je bila posljednja menstruacija 5 dana traje inace uvijek redovna svakih 28 dana
Međutim od 28.12 do 9.1 sam imala odnose svaki dan nekad dva puta na dan
Nekad s zastitom a nekad ne
31.12 ili 1.1 sam imala odnos u kojem smo koristili zastitu ali tada je njemu kondom ostao u meni
Sljedecih dana sam ja probusila mu dva kondoma s iglicom jer zelim trudnocu (nemojte me suditi 27g mi je )
3.1 i 4.1 smo imali odnos s tim probusenim kondomima s tim da a jednim od ta dva nakon njegove erekcije on je jos najmanje bio s tim kondomom 3minute u meni
Imali smo misionarsku pozu.
10.1 sam imala prehladu ali samo nosa
Mokrila sam krv i cesce sam urinirala i imala cesce zatvor
I iza toga navalu vrucine u tijelu ,slabost i pala sam
Grudi me samo malo bole
Preosjetljiva sam i mijenjala raspolozenja
Dosta sam znala i zaplakati puta
Kavu koju sam prije uvijek s gustom pila sad me ne privlaci
Sljedeca menga koju moram dobiti trebala je doci 20.1
No od jucer 14.1 mi se na gacicama pojavilo puno smeđeg iscjedka i nakon njega pocela sam krvaviti ali to nije bilo bas crvena boja nego pomjesno cas ruzicaste boje pa smeđe.
Sto kazete na to? A obzirom da zelim trudnocu da li po vama imam ikakve sanse? :)
Oprosti, meni ovo pari televisa presenta ...
Znala sam da ce biti osuda mi na racun toga
Ali neznate u kakvoj sam situaciji i da sam samo tako pokusala popraviti vezu
On je daleko u drugoj zemlji zivi ,
mjesecima zna proci da se ne vidimo
U meni su svakojake sumnje
Jer ja bez obzira na sve zelim samo najbolje, :(
Zato sam zamolila da me se ne osuđiva
Zelim samo iskrena misljenja
Oprosti alisto ces rijesiti s time da unistis nekom nevinom djetetu zivot, da odrasta u nezdravoj okolini kao nezeljeno dijete?
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Bez obzira na sve ostavio on mene ili ne ja cu za to dijete zivot svoj dati
Makar ga sama odgajala
ja cu ti samo rec da ne mogu shvatiti da ti ne vidis sta nije u redu s tim sto radis.. jako sebicno od tebe i ne mogu ne osudit..
Krenula sam pisat, ali ipak odustala. Smrdi mi na troll pa sam odlucila izognorirat….
Cijeli dan razmisljam da moram zvati ginica i na kraju skoro zaboravila.. Ugl, narucena sam 25.1. 😊
Ja te vec mislila pitat je li prošla već sreća i da li se već brineš... :) Vidim da je briga vec krenula. Ja sam.imala jake jake grčeve u ranoj trudnoci... čak sam isla na hitni negdje jako rano...
Hahaha a ovo s bušenjem kondoma zvuči jako zrelo. Vidim da ste imali puno iskrenih razgovora i da ste u jednoj vezi zreloj za bebu.... puni povjerenja.
Sortiraj odgovore
Najstariji