Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jane_Doe
    16. Siječanj 2018. 09:57

ikyri

Jane_Doe

Krenula sam pisat, ali ipak odustala. Smrdi mi na troll pa sam odlucila izognorirat….

Cijeli dan razmisljam da moram zvati ginica i na kraju skoro zaboravila.. Ugl, narucena sam 25.1. 😊

Ja te vec mislila pitat je li prošla već sreća i da li se već brineš… :) Vidim da je briga vec krenula. Ja sam.imala jake jake grčeve u ranoj trudnoci… čak sam isla na hitni negdje jako rano…

Hahaha a ovo s bušenjem kondoma zvuči jako zrelo. Vidim da ste imali puno iskrenih razgovora i da ste u jednoj vezi zreloj za bebu…. puni povjerenja.

hahah trebalo mi je dan, dva da shvatim da je test stvarno bio pozitivan i da M necu dobiti i onda me mozda jedan dan, drzala sreca pa je od tad briga hahaha al ajde, ne moram puno cekat do pregleda a i jutros nisam imala nikakve bolove tako da sam maaalo smirenija.. a i ovaj put stvarno imam simptome i to je za mene vec veliki plus 
    reci mi molim te kako tvoja curica reagira na to da ce bit velika sestra? jel razumije ili jos ne kuzi?znam da je mladja od moje, al me zanima kakve reakcije ima 

ikyri
    16. Siječanj 2018. 10:16

Jane_Doe

ikyri

Jane_Doe

Krenula sam pisat, ali ipak odustala. Smrdi mi na troll pa sam odlucila izognorirat….

Cijeli dan razmisljam da moram zvati ginica i na kraju skoro zaboravila.. Ugl, narucena sam 25.1. 😊

Ja te vec mislila pitat je li prošla već sreća i da li se već brineš… :) Vidim da je briga vec krenula. Ja sam.imala jake jake grčeve u ranoj trudnoci… čak sam isla na hitni negdje jako rano…

Hahaha a ovo s bušenjem kondoma zvuči jako zrelo. Vidim da ste imali puno iskrenih razgovora i da ste u jednoj vezi zreloj za bebu…. puni povjerenja.

hahah trebalo mi je dan, dva da shvatim da je test stvarno bio pozitivan i da M necu dobiti i onda me mozda jedan dan, drzala sreca pa je od tad briga hahaha al ajde, ne moram puno cekat do pregleda a i jutros nisam imala nikakve bolove tako da sam maaalo smirenija.. a i ovaj put stvarno imam simptome i to je za mene vec veliki plus
    reci mi molim te kako tvoja curica reagira na to da ce bit velika sestra? jel razumije ili jos ne kuzi?znam da je mladja od moje, al me zanima kakve reakcije ima

Pa prvo je prestala pričat na 3 dana kad sam je prestala nosit ... Sad jos ne kuzi puno ...ali iz nekog razloga se samo s bebama igra i stavlja ih spavat i u kolica. Mislim da kuzi vise nego sto ja mislim... 

MaybeBaby 😘
    16. Siječanj 2018. 10:55

Sto je najtragicnije njoj ce i uspjeti i to na ovakav nacin a mi se jadne mucimo 😏😏

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

• Antonieta
    16. Siječanj 2018. 11:09

Bila u ginekologa nisam trudna 
    Vjerujem da ste sretne sada ☺

Jane_Doe
    16. Siječanj 2018. 11:20

ikyri

Jane_Doe

ikyri

Jane_Doe

Pa prvo je prestala pričat na 3 dana kad sam je prestala nosit … Sad jos ne kuzi puno …ali iz nekog razloga se samo s bebama igra i stavlja ih spavat i u kolica. Mislim da kuzi vise nego sto ja mislim…

vidis da kuzi :) mozda ce ti onda bit malo lakse kad rodis, nadam se da necete imat puno problema s ljubomorom 

Grizli
    16. Siječanj 2018. 13:06

nestrpljiva25

Antonieta

Lijepi pozdrav svima
    Napisat cu malo duzi post ali…

Oprosti, meni ovo pari televisa presenta …

Jao Nestrpljiva ja sam se skoro upisala od tvog komentara. A bas covjek ne zna sto reci na ovo. Antonieta nemoj krivo shvatiti al to nije bas zdrav razum sto ti radis. Bebu trebaju zeljet oba roditelja. Vidim da si napisala da smo mi sad sigurno sretne, nemamo se mi tu sto veseliti ili zalostiti to je vas zivot. Samk doc s takvim stavom medju zene koje sa svojim partnerima jako zele djecu i bore sa sa svakakvim strahovima,mukama i ceznjama mislim da nije fer. Ja ti jako zelim jednog dana dijete s nekim tko isto tako s tobom zeli dijete. 
    Ostale cure ima kakvih novosti kod koga? Ja se ne mogu odluciti dal cekat jos ovaj mjeseca da stignu svi nalazi ili ipak krenut dalje. Muka mi je cekat vise, a htjela bi ici na sigurno u novu T. 

• BubiBubi
    16. Siječanj 2018. 14:25

Pozdrav svima ! 
    Moja situacija ovakva , nije da intenzivno radimo na bebi nego smo se odlucili počet ne štititi . U zadnjih 6 mj ciklusi variraju od 28 do 32 dana , inače policisticni jajnici .Pijem tinkturu vrkute i konopljike , od polovice 11. mj strogo redovno , inače bi znala malo zaboravljat ... Uglavnom nezaštićeni odnosi su bili 13. , 15. , 23. i 29. dc , nisam uopće pazila na plodne i neplodne dane i teško mi ih je prepoznati . Zadnji ciklus 28 dana . Danas 38 . dan ciklusa i nista , testovi negativni na 32. i 35. dan ciklusa . Malo sam zbunjena , ne znam sto mi se dogadja ovaj mj , simptome nemam osim sto su mi se danas javili lagani al bas lagani grčevi . Inače prije menstruacije par dana imam smeckasti iscjedak al zasad ni to ... Jel moguće da je ipak došlo do trudnoće ? 
    Oprostite na dugom postu ...😊

💜💚💙

16. Siječanj 2018. 15:07

Ja cure  bez simptoma idalje. Samo  bolne grudi na dodir i malo iscjetka,  trbuh ponekad zaboli kao da cu dobit i to je to...  Drzat cu se da je to rano još kao 4 tjedna  sam tek trudna... Jedino sta malo brže ogladnim nego inace prije..  Pokušavam ono pozitiva žešća bit i tepam bebici da mi raste..  Hahah😁😂

MaybeBaby 😘
    16. Siječanj 2018. 18:00

U principu mozemo zakljuciti da se u ranoj trudnoci nema nikakvih posebnih simptoma, znaci mi sta ih osjetimo odnosno umislimo mozemo odma znati da stize menga 🤣🤣🤣

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

Nela1802
    16. Siječanj 2018. 18:28

Curke, 
    Ja sam pisala za moju pozitivnu trakicu u prosli ponedjeljak, a bijeli i prozirni iscjedak odprilike krenuo od petka na subotu.Taj iscjedak jos traje.Isto kao da du mi plodni dani u punom jeku.
    Prosli put kad sam bila trudna bili su mi blizanci.
     Da li je moguce dva puta imati plodne dane ili kako vec to ide, a dalje nisam radila lh trakice.
    Ja ne znam sta da radim da li da i dalje imam odnose. Iskreno dva dana nismo imali odnose.Iskreno sad i nemamo bas vremena.
    I jos pocela sam sa aspirinom i folatom 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.