Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    blossom
    15. Siječanj 2018. 09:16

Jane_Doe

Jutro cure..
    Znam da je normalno da trbuh boli jer se maternica siri, ali ja i dalje idem svako malo gledat dal sam dobila jer me zna bas jako zaboliti..
    Je ok da tako bas boli? Ne stalno, ali na trenutke zna bas jako presjec..

samo sam citala da zna zabolit jer se kako kazes maternica siri....a kojim intezitetom ne znam, jer nemam iskustva...
    kada imaš dogovoren pregled?

• Elviramagistic
    15. Siječanj 2018. 10:12

Jane ja sam imala uzasne bolove na pocetku..isto sam svako malo hodala na wc..kad se samo sjetim..grozno mi je bilo..ginicevo objasnjenje nakon sta smo sa 5+0 uspjeli vidjeti da je tockica u maternici a ne izvan je bilo da imam osjetljivu maternicu i da se rasteze i da me to boli..i tako je bilo..ja sam te bolove imala skroz do nekih 10 tt..onda samo tu i tamo..i oko 20 tt opet tu i tamo

tata_me_zove_zlato
    15. Siječanj 2018. 10:34

blossom

ne stignem pratit forum, ali vidim da su se novi plusevi pojavili, pa da se javim

Jane i Nestrpljiva čestitam od ❤️
    Mina super za prvi pregled…ma curke bit će sve vaše mrvice dobro, samo uživajte i čuvajte se!tata_me_zove_zlato držim fige za plus
    ja je ne očekujem 20-tog…jedina razlika je što ovaj mjesec uopće nisam osjetila ni pratila O - inače ju uvijek osjetim,
    ali pokrili smo dane…vidjet ćemo

nove cure sretno i vama !!!

Hvala na podrsci,i ja se nadam da ste vi pokrili..i najbolje je tako ako se moze-ne pratiti dane i ovulaciju :-) ne znam,ja sam jutros ustala sa bolnim grudima,a 24 dc je,ciklusi su mi od 24-26 dana.Jednom se pre god dana desilo 30og dana ciklusa,sad se plasim strasno i mislim da cu ipak dobiti.A bas sam bila sigurna. :-( 

url=https://lilypie.com]

Jane_Doe
    15. Siječanj 2018. 10:44

Elviramagistic

Jane ja sam imala uzasne bolove na pocetku..isto sam svako malo hodala na wc..kad se samo sjetim..grozno mi je bilo..ginicevo objasnjenje nakon sta smo sa 5+0 uspjeli vidjeti da je tockica u maternici a ne izvan je bilo da imam osjetljivu maternicu i da se rasteze i da me to boli..i tako je bilo..ja sam te bolove imala skroz do nekih 10 tt..onda samo tu i tamo..i oko 20 tt opet tu i tamo

Ma ja se sjecam da me bolilo u prvoj, ali se ne sjecam da je tako.. To su bas menstrualni bolovi pa se tjesim da je normalno, jer da je vanmatericna onda bi me bolilo drugacije..

Blossom nisam se jos narucila, danas cu ga zvati.. Ionako me nece primit prije 6 tt pa sr nisam zurila ga zvati.. 

blossom
    15. Siječanj 2018. 11:11

tata_me_zove_zlato - i ja se nadam 
    ako mozes izdrzati nemoj ni raditi test do 30dc - znam lako je reći, ali dok M nema nade ima  drzim fige
    p.s. - meni je tvoj nick super - jer i mene tata zove zlato  

Jane - po tvom izracunu koji si tjedan? 
    ako bi bila mirnija nakon pregleda...znam da ja bi...tako mu i reci i zamoli ga, primit ce te...
    njima je pregled rutinski, a nama njihovo - sve je u redu - puno znači 

• Elviramagistic
    15. Siječanj 2018. 11:27

Jane_Doe

Elviramagistic

Ma ja se sjecam da me bolilo u prvoj, ali se ne sjecam da je tako.. To su bas menstrualni bolovi pa se tjesim da je normalno, jer da je vanmatericna onda bi me bolilo drugacije..

Blossom nisam se jos narucila, danas cu ga zvati.. Ionako me nece primit prije 6 tt pa sr nisam zurila ga zvati..

Ma da...bas jaki menstrualni..sve su to cari trudnoce :)

Jane_Doe
    15. Siječanj 2018. 11:31

blossom

ako mozes izdrzati nemoj ni raditi test do 30dc - znam lako je reći, ali dok M nema nade ima drzim fige
    p.s. - meni je tvoj nick super - jer i mene tata zove zlatoJane - po tvom izracunu koji si tjedan?
    ako bi bila mirnija nakon 😊pregleda…znam da ja bi…tako mu i reci i zamoli ga, primit ce te…

Po ZM sam 4+5.. Nebi bas bila mirnija jer znam da ne moze vidjeti pa bi se svejedno brinula, zato sam i odlucila pricekati.. Bez obzira na to, pozitivna sam 😊

blossom
    15. Siječanj 2018. 11:53

Jane_Doe

Po ZM sam 4+5.. Nebi bas bila mirnija jer znam da ne moze vidjeti pa bi se svejedno brinula, zato sam i odlucila pricekati.. Bez obzira na to, pozitivna sam 😊

Tako i treba - samo pozitivno  

Endzrue
    15. Siječanj 2018. 13:20

Evo update od danas

zasad sve djeluje ok.. ubi ovo čekanje i odbrojavanje.. iako sam relativno opuštena opet me svako jutarnje mjerenje dodatno razveseli i zdrma.  Jučer sam bila sa prijateljicom na kavi koja je 8 tjedana trudna rekla mi je da baš djelujem nekako happy i zadovoljno čim smo sjele  a nisam joj ništa još ni spomenila.. Nada je k... al lijep je osjećaj. Njeni su simptomi bili da je boli stomak kao kad treba dobit a nikako da dobije i tek 10 dana poslije očekivane su je grudi strašno bolile i taj dan il dan iza je plakala neutješno da nije znala niti zašto i napravila test ono plusić..imala je mučnine od 6tt do 7tt cijeli dan a sad od 8tt samo ujutro. eto možda nekome pomogne..do kašnjenja gospođe nije imala nikakve simptome

tata_me_zove_zlato
    15. Siječanj 2018. 13:30

blossom

ako mozes izdrzati nemoj ni raditi test do 30dc - znam lako je reći, ali dok M nema nade ima drzim fige
    p.s. - meni je tvoj nick super - jer i mene tata zove zlatoJane - po tvom izracunu koji si tjedan?
    ako bi bila mirnija nakon pregleda…znam da ja bi…tako mu i reci i zamoli ga, primit ce te…

Ma sve mi se cini da bolje da se ne nadam,verovatno ce mi samo biti duzu ciklus,ali Boze moj...
    Sto se tiche nick-a ,to je iz Coliceve pesme jer se ja zovem Ivana,ali me tata bas i ne zove zlato vise   
    Ti rece ne cekas 20og,pa i to ce brzo...samo veruj :-)

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.