Nela,
Kljucan je heparin kod tebe, ti imas teze mutacije nego ja npr., makar ja uz te mutacije imam i antifosfolipidni sy, tj.poz.antikardiolipinska antitijela, to isto sve izvadi - antifosfolipidna...moj hematolog mi.je rekao da ove moje slabe mutacije u pravilu ne utjecu, ali ipak dvostruki heterozigoti kod mene su mogli dovesti do VTE - vensko trombo embolije..
S tim da bi ja rekla da s heparinom pocnes sto prije.
Aspirin je isto sto i andol, samo pro uzmi radi zeluca...i u vrijeme rucka ga uzimaj.
Folat svakako je bolji u svakom pogledu nego folna kiselina, makar mi je hematolog rekao da dok god je homocistein ok, dobra je razgradnja folne u organizmu, ali neces svako malo vaditi homocistein, tj.nece nitko od nas, tako da svakako u nasem slucaju aktivni folat, taj od solgara je super. Ako zelis jos bolju razgradnju, uzimaj i b12 uz njega....u kombinaciji...
Dobro da si vadila te faktore na svoju ruku, ne mora znaciti ali vjerovatno bi se spontani dogodio u nekom dijelu tvoje T, a na ovaj nacin si to automatski sprijecila....!
Sretno dalje ! Sve se to rijesava i nije nista zabrinjavajuce !
Nestrpljiva,
Cestitkee ! To je bas lijepi plus!!!

Ajme cure jutros još jasnije. 💞😍😍 daj Bože da bude sve ok i dobro, da se ne ponovi prva :/

Nestrpljuva sretno i cestitke jos jednom. Zelim ti urednu T i zdravu bebu

Bravo koka cestitammm!!! ❤️
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Hvala cure od jutros mi je malo mucnina tj od jucer.. Ne znam jesam to sad umislila od zelje pa se psiha aktivirala al eto.. Jooj 😁
Jane, Nestrpljiva, iskrene čestitke djevojke 💗💗 kako je lijepo vidjeti da su opet krenuli plusici 😍 to su ove novogodišnje bebe, vidi se tko je bio vrijedan 😂😂
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Blagdani su godili mnogima 😉 Opustenost je vrlo vazna! Cestitam nestrpljiva od srca i sretnooo ❤🍀💋

Hvala curke 😁 Honey u pravu si. Evo ja i muz smo isli na putovanje sada za praznike i onako uzivali sno baš.. Opušteni bili i Bogu hvala evo. 😀😀😀 Samo se nadam da ce ova trudnoca bit uspjesna, jer je jedna neuspjela iza mene.
Hvala curke 😁 Honey u pravu si. Evo ja i muz smo isli na putovanje sada za praznike i onako uzivali sno baš.. Opušteni bili i Bogu hvala evo. 😀😀😀 Samo se nadam da ce ova trudnoca bit uspjesna, jer je jedna neuspjela iza mene.
Nemoj ni mislit nece biti..to je to. Sad se samo cuvaj!
I ja se nikako ne mogu opustiti bar do 12 tjedna, al svaki dan si govorim dajem Bogu sve u ruke i znam da ce biti u redu 💛

All of God’s grace in one tiny face 💟
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji