Jane, Nestrpljiva, iskrene čestitke djevojke 💗💗 kako je lijepo vidjeti da su opet krenuli plusici 😍 to su ove novogodišnje bebe, vidi se tko je bio vrijedan 😂😂
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Blagdani su godili mnogima 😉 Opustenost je vrlo vazna! Cestitam nestrpljiva od srca i sretnooo ❤🍀💋
Hvala curke 😁 Honey u pravu si. Evo ja i muz smo isli na putovanje sada za praznike i onako uzivali sno baš.. Opušteni bili i Bogu hvala evo. 😀😀😀 Samo se nadam da ce ova trudnoca bit uspjesna, jer je jedna neuspjela iza mene.
Hvala curke 😁 Honey u pravu si. Evo ja i muz smo isli na putovanje sada za praznike i onako uzivali sno baš.. Opušteni bili i Bogu hvala evo. 😀😀😀 Samo se nadam da ce ova trudnoca bit uspjesna, jer je jedna neuspjela iza mene.
Nemoj ni mislit nece biti..to je to. Sad se samo cuvaj!
I ja se nikako ne mogu opustiti bar do 12 tjedna, al svaki dan si govorim dajem Bogu sve u ruke i znam da ce biti u redu 💛
All of God’s grace in one tiny face 💟
Nemoj ni mislit nece biti..to je to. Sad se samo cuvaj!
I ja se nikako ne mogu opustiti bar do 12 tjedna, al svaki dan si govorim dajem Bogu sve u ruke i znam da ce biti u redu 💛
Kada si išla u ginekologa? Odmah sa 5 tjedana trudnoće?
Cure samo pozitivno i bit ce sve ok. Za razliku od zadnjeg puta, sad primjecujem simptome i jednostavno znam da ce sve bit ok 😊
Ja ginica jos nisam zvala jer ne zelim ic prerano, sljedeci tjedan cu ga zvat da me naruci tamo negdje oko 7 tt..
Cure samo pozitivno i bit ce sve ok. Za razliku od zadnjeg puta, sad primjecujem simptome i jednostavno znam da ce sve bit ok 😊
Ja ginica jos nisam zvala jer ne zelim ic prerano, sljedeci tjedan cu ga zvat da me naruci tamo negdje oko 7 tt..
Pa ne znam sta da kazem i ja imam osjecaj da ce bit ok i pozitivna sam, al oper me malo preplavi strah. Pa ja nemma neke simptome velike. Jutros i jučer mi je bila mucnina, samo nez jesam umislila ili sta. Sise samo na dodir bolne, a drob zaboli ponekad koda cu svaki cas dobit. Iako sam po kalendaru tridna 3tj i 6 dana, virujem da je to rano za neke velike simptome. Ne bi tila ic odma al onda se sitim kako je bilo prvi put, pa mi padne na pamet mozda da odem pa se posavjetujem s njim, mozda mi da nesto da pijem (a pijem folnu).. Ne znam. 😵
Pa ne znam sta da kazem i ja imam osjecaj da ce bit ok i pozitivna sam, al oper me malo preplavi strah. Pa ja nemma neke simptome velike. Jutros i jučer mi je bila mucnina, samo nez jesam umislila ili sta. Sise samo na dodir bolne, a drob zaboli ponekad koda cu svaki cas dobit. Iako sam po kalendaru tridna 3tj i 6 dana, virujem da je to rano za neke velike simptome. Ne bi tila ic odma al onda se sitim kako je bilo prvi put, pa mi padne na pamet mozda da odem pa se posavjetujem s njim, mozda mi da nesto da pijem (a pijem folnu).. Ne znam. 😵
Nisu kod mene neki simptomi, ali zadnji put nisam imala nikakve sve do kiretaze tako da sad i ovi slabasni me smiruju..
Mozda da odes vaditi betu, da se uvjeris da se dupla pravilno, to bi te trebalo smiriti 😊
Cestitke nestrpljivvaaaa :) 🤰👌💜
Cure da li je moguce da mi je LH trakice u ponedjeljak bila cijeli dan pozitivna, a danas tek dobila puno iscjedaka prozirnog i bijelog onog i mislim da je ovo tek ovulacija.
Da li je moguce pet dana nakon pozitivne trakice da dodje ovulacija ? :(
Od nedjelje sam jos imala bijelog iscjedka,u utorak bolna desna strana i nisko stomak, ali ovo tek je ovog mjeseca prvi prozirni iscjedak.
😞
Nisu kod mene neki simptomi, ali zadnji put nisam imala nikakve sve do kiretaze tako da sad i ovi slabasni me smiruju..
Mozda da odes vaditi betu, da se uvjeris da se dupla pravilno, to bi te trebalo smiriti 😊
Ma otic cu za tjedan dana kad budem 5 tjedana ako do tad bude ok sve.. Do tada samo pozitiva i molitva..
😁
Sortiraj odgovore
Najstariji