Pozdrav curke! 
Evo odlučila se i ja nakon godinu dana čitanja i pračenja vaših postova pridružit. Naime dečko i ja već više od 2 god radimo bezuspješno na bebici :( osim polipa na maternici koji su uspješno otklonjeni i zavaljene maternice drugih problema nema za sad al naša sreća nikako da dođe :( pošto je vještica prošla bacamo se opet na posao pa se nadam da cemo i mi uskoro ugledat + Sorry na podužem postu ;) eto malo mi lakse jer znam da nisam sama i iz vasih postova pronalazim snagu za daljnju borbu
Nela,
Moze se desiti da zene imaju dvostruku O u ciklusu, ali to je rijetko.
Inace, bijeli gusti iscjedak nije predznak O.
Prije O se pojavljuje prozirni rastezljivi iscjedak, poput bjelanjka.

Pozdrav svim curama,  evo i ja sam nova ovdje kao i Helena.
Isto dugo pratim i čitam postove, al odlučila se podijeliti bol i borbu sa vama, i vidim da nisam sama, nakon godine i pol pokušavanja.
Helena isto mi je kao tebi, vještica prošla, idemo u novu borbu 😊
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Cure drzim fige da je to to 😊
Nestrpljiva ces doc na jesenske, ili cekas prvo pregled? Ja sam rekla da necu do pregleda ali nisam izdrzala 😂😂 iako kalendarski spadam pod ljetne, meni je to vec jesen haha
Meni termin mobitel izračunao 24.9… Dakle jesen… Ne idem još nigdi dok ne dobijem sliku uvz za 15 dana hahha. Cak niko još ni ne zna osim mene i moga muža.. Niti će dok se ne uvjerim da srce kuca.
Ni ja nisam nikome rekla osim muzu, al nekako mi je bilo glupo ovdje pisat o simptomima.. S tim da nam je relativno brzo i uspjelo, ima ovdje cura koje se dugo vec bore pa mi je cudno ovdje pisat o svojim slatkim mukama.. Nadam se da ce bit sve ok i tebi i meni 😘❤️
Helena, kike i ostale cure zelim vam da sto prije predjete na jesenske 😘

Ja sam danas uradila test jer sam tako i rekla-17og ako se nista ne desi.Negativan je.A imam i simptome da cu dobiti samo su krenuli 3 dana kasnije nego inace.Ne znam kako cu podneti kad vidim da je krenulo..svaki me mesec slomi. 
 Svim novim devojkama,sve brzo i najbolje zelim ,a svim uspesnim plusicima cestitam od srca zaista 

url=https://lilypie.com]
Helena i Kike dobrodosle k nama. Prvo zelim vam sto prije + ili II...
Jeste radile kakve pretrage? To kod vas traje dosta dugo bez rezulrata rekla bi. Jeste uspjele dokuciti kad svi vam plodni dani? 

Hvala svima na dobrodošlicu i curama sa plusićem želim uspješnu trudnoću 😇
Grizli, ja sam napravila prve pretrage brisevi, hormoni, papa test....
Muž je radio spermiogram, njegovi su nalazi u redu, a ja sa mojima se tek spremam u svoje doktorica da ih vidi.
Da traje dosta dugo, mi pokušavamo od petog mjeseca 2016-e, više i ne brojim koliko je točno vremenski jer nije lako...
Hvala na dobrodošlici! Osim cista na jajicima i polipa drugih problema nismo imali. Decko ce sad radit spermiogram a ja sa ginekologom dogovaram da krenem na daljnje pretrage da vidimo dal se sta u hormonima poremetilo. Ciklusi su mi inace 28 dana tako da bez problema pratim plodne dane a i po bolovima u jajnicima tocno znam kad mi je ovulacija. Znam da bi se trebala opustit al tesko je to kad se iz mjeseca u mjesec razocaramo :(
Kod mene je problem šta ne znam kada mi je ovulacija, pokušala sam slušati tijelo i pratiti naznake međutim ništa, zato ovaj mjesec krećem sa LH trakicama, upravo pokušavam dokučiti kako se koriste :)
Boli to razočaranje jako, i tko nije prošao ovo ne može razumjeti, zato ne razgovaramo sa drugima o našem problemu, jer sve su druge bar oko mene odma ostale trudne čim su krenule na dijete, iako znam da nije kod svih tako.
Curke znam da vam je tesko, i samoj mi je bilo. Al eto nakon dvije godine dogodio se i nas ponovni plusic. Samo puno vjerujte i molite se i doci ce, vjerujte mi. U mojim ste molitvama svaki dan i nadam se da ce uskoro biti opet punoo plusica..
Jane_Doe mislis da nisi ljetna? Pa nismo ti i ja puno razlike ha?

All of God’s grace in one tiny face 💟
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji